Diamond Smile

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Diamond Smile

Er zijn diverse producten op de markt die je kunt gebruiken om je tanden te bleken, witter te maken of om gele vlekken te verwijderen. Voor sommige van die producten moet je naar een specialist, weer andere kun je online bestellen en thuis gebruiken. In deze laatste categorie vind je de producten van Diamond Smile, een van oorsprong Duits bedrijf dat sinds enkele jaren ook in ons land actief is. Als je deze aanbieder nog niet kent dan raden we je aan om eerst de reviews van consumenten op onze website te lezen. Op die manier krijg je meer inzicht in de kwaliteit en service die deze firma te bieden heeft.

Over Diamond Smile

De online shop Diamond Smile wordt beheerd door Limitless eCOM GmbH dat in de buurt van de Duitse hoofdstad Berlijn gevestigd is. Vanuit het kantoor in Teltow worden alle bestellingen en verzendingen in order gemaakt. Alhoewel het bedrijf niet vanuit Nederland werkt is de webwinkel wel gewoon in het Nederlands te gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je de antwoorden op de meest gestelde vragen niet kunt lezen. Ook het bestellen van de aangeboden producten gaat gewoon in het Nederlands en je kunt met veilige methodes zoals iDEAL, Klarna en ApplePay betalen.

De klantenservice van Diamond Smile

De Diamond Smile klantenservice kan voor vragen over producten en bestellingen zowel telefonisch als schriftelijk bereikt worden. Tijdens kantooruren kun je een e-mail sturen of het Duitse telefoonnummer dat op de site vermeld staat bellen. Of de medewerkers je in het Nederlands antwoorden kunnen staat helaas niet duidelijk op de site vermeld.

De producten van Diamond Smile

Bij Diamond Smile zijn de producten die er verkocht worden onderverdeeld in drie productcategorieën. Je kunt kiezen uit Tandenbleeksets, Bundels en alle producten. De tandenbleekschuim, premium tandenbleekset en tandbleekpoeder met houtskool zijn producten die erg populair zijn bij de klanten van dit bedrijf. In de categorie bundels vind je onder meer de Beste Vrienden Bundel die 2 sets bevat, een intensieve tandenbleekkuur waar een set, een gel en actieve houtskool in zitten en de Zelfzorg Tandbleekkuur. De artikelen uit het assortiment zijn door tandheelkundige experts ontwikkeld en volgens het bedrijf zijn er al meer dan 100.000 tevreden klanten wereldwijd. Van een aantal van deze klanten kun je de Diamond Smile reviews op onze website lezen.

Producten naar Diamond Smile retour sturen

Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat van de artikelen die je bij deze online shop gekocht hebt dan kun je ze binnen 14 dagen naar Diamond Smile retour sturen. Je moet daarvoor wel aan een aantal voorwaarden voldoen die uitvoerig beschreven staan in de algemene voorwaarden. De opmerkingen en klachten van andere klanten op onze site verstrekken bovendien extra informatie over hoe het precies in zijn werk gaat.

Reviews en commentaren over Diamond Smile

Als klant van deze online shop kun jij ook jouw beoordeling op onze website publiceren. Door in je eigen woorden te omschreven hoe je de kwaliteit en service waardeert geef je nieuwe klanten met jouw Diamond Smile review inzicht in de werkwijze van deze firma. Het kost je maar een paar minuten om jouw recensie te schrijven en van een aantal sterren te voorzien zodat nieuwe klanten direct kunnen zien wat hen te wachten staat. Jouw ervaring zal helpen om de vraag of Diamond Smile betrouwbaar is te beantwoorden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

W
Willems 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs Diamond Smile geprobeerd en ik ben er helemaal weg van! Het proces was snel, eenvoudig en effectief. Als klant was ik blij om te ontdekken dat hun professionele tandbleekmidde...

Alle reviews ( 1 )

Mijn Go-To Thuiskit !

Ik heb onlangs Diamond Smile geprobeerd en ik ben er helemaal weg van! Het proces was snel, eenvoudig en effectief. Als klant was ik blij om te ontdekken dat hun professionele tandbleekmiddelen gegarandeerd de beste resultaten bieden. Diamond Smile is echt de meest geavanceerde thuisbleekkit die er bestaat. Hun product maakt het bleken van je tanden thuis gemakkelijker dan ooit tevoren, zelfs als je niet veel ervaring hebt met tandverzorging. Met slechts 10 minuten per keer, kan iedereen een stralende glimlach bereiken. Wat ook een groot pluspunt is aan dit merk, is dat het veilig is om te gebruiken. Je kunt erop vertrouwen dat je geen pijnlijke of schadelijke effecten zult ervaren tijdens of na gebruik. Dit werd ook bevestigd door mijn eigen ervaring. Het laatste maar niet minder belangrijke punt: Diamond Smile wordt aanbevolen door tandartsen in ons eigen Nederland! Dat gaf mij nog meer vertrouwen in het kiezen voor deze thuiskit boven andere opties op de markt. Al met al raad ik Diamond Smile ten zeerste aan als jouw go-to optie als het gaat om thuis tanden bleken!

W
Willems 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!