Dekoria

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Dekoria

Tegenwoordig bestaat het decor uit strakke kleuren en meestal wit met zwart of grijs met zwart, maar dat is niet altijd zo geweest. In de jaren ‘60 en ‘70, was het namelijk ‘in’ om zoveel mogelijk kleuren te gebruiken. Dit werd ook wel de psychedelische designs genoemd in deze tijd.

Ook werd heel wat decor van plastic gemaakt, omdat plastic nieuw en makkelijk te gebruiken was. Meestal vond u gele kleuren gecombineerd met roze gordijnen en dit was dan de decor van toen. Het werd ook vooral beïnvloed door de mode en de artiesten van die tijd, die vooral felle kleuren gebruikte.

Zoekt u een strakke design voor uw nieuwe huis? Of wilt u wat veranderingen aanbrengen? Dan zijn er websites waar u meubels kunt kopen voor een scherpe prijs. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u de juiste prijzen krijgt.

Over Dekoria

Dekoria brengt de laatste trends naar u huis, zij zijn gespecialiseerd in decor en strak design. Zij hebben een webshop waar u kunt kiezen uit een groot assortiment voor meubels en home producten. Kijk hier voor nog meer reviews over andere webshops

Of u nou meubels zoekt of op-maat-gemaakte gordijnen, zij beweren van alles te kunnen leveren tot aan uw deur. Naast alleen het verkopen van producten geven zij ook nog eens advies over wat u het beste kunt doen voor u interieur. Maar u kunt ook op de website kijken om een idee te krijgen over wat voor designs zij verkopen.

Dekoria heeft een kantooradres in Duitsland waar zij blijkbaar ook gevestigd en begonnen zijn. Zij leveren producten in Europa en hun website beschikt over meerdere talen. U kunt ook vragen om proef materiaal, die zij geheel gratis naar u toe sturen.

Producten en diensten Dekoria

Dekoria heeft een breed assortiment en u kunt alles vinden voor uw huis. Zij hebben een speciaal categorie alleen voor de topmerk Ikea, maar voor de rest ontwerpen zij ook zelf artikelen en kunt u die op maat laten maken.

Op de website vindt u bijvoorbeeld hoezen ikea modellen, gordijnen, vouwgordijnen, kussens & dekens, keukenartikelen, woonaccessoires en meubels. U kunt ook kijken op de website om wat inspiratie te krijgen voor een interieur design. Zij hebben ook verschillende stoffen beschikbaar die u gratis kunt bestellen om te kijken of het is wat u wilt!

Dekoria geeft u ook nog eens deskundig advies als u daarom vraagt. Zij hebben specialisten die u over de telefoon kunnen helpen met een keuze. Op de website kunt u online betalen met verschillende betaalmethoden!

Complimenten, klachten of tips voor Dekoria

Heeft u toevallig een nieuwe gordijn laten maken? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe bank gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Dekoria willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Dekoria.

Ben je nieuwsgierig naar andere woonwinkels? Bezoek onze pagina met AVH-Outdoor reviews en Deurengigant reviews om er achter te komen wat men van hun meubels en service vindt. Om te voorkomen dat je meubels koopt met een lage kwaliteit of bij een bedrijf met een slechte service is het van belang aandacht te besteden aan online reviews. Door het lezen van andermans recencies, ervaringen, beoordelingen en klachten, bijvoorbeeld op onze pagina met Loberon reviews, kan je je goed voorbereiden voordat je een deur meubel voor je huis of tuin koopt.

Gegevens

Wittestrasse 31
13509 Berlin
Wittestrasse 31
Duitsland
contact@dekoria.nl
004930555783280

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

Q
Quinty Hemma 1 jaar geleden
8
Ik ben onlangs bij Dekoria geweest om gordijnen en een bankhoes te kopen en ik kan niet blijer zijn met mijn aankoop! De website had zoveel opties voor verschillende stoffen en designelement...

Alle reviews ( 1 )

Dekoria's Gordijn- & Bankhoesoplossingen: Warm, Drop Dead Gorgeous En Budgetvriendelijk

Ik ben onlangs bij Dekoria geweest om gordijnen en een bankhoes te kopen en ik kan niet blijer zijn met mijn aankoop! De website had zoveel opties voor verschillende stoffen en designelementen dat het moeilijk was om een keuze te maken. Maar dankzij de handige zoekfunctie kon ik snel filteren op kleur, patroon en maatvoering. Ik waardeerde ook de uitstekende kwaliteit van hun producten, die allemaal gemaakt waren van duurzaam textiel. Wat me vooral opviel aan Dekoria was de scherpe prijzen. Zelfs met verzendkosten inbegrepen waren ze nog steeds goedkoper dan vergelijkbare winkels of online retailers die ik heb bezocht. Maar dit betekent niet dat er sprake was van compromissen in termen van klantenservice: hun responsieve medewerkers beantwoorden al je vragen gedetailleerd, beleefd en binnen een redelijke tijdspanne. Alles overwogen zou ik iedereen aanraden om bij Dekoria te zoeken naar raambekleding, IKEA-hoezen of andere textielgerelateerde artikelen. Het bedrijf biedt niet alleen waar voor je geld maar heeft ook momenteel de laatste trends & designs beschikbaar!

Q
Quinty Hemma 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review