Dekoria

Alle reviews

Dekoria

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Dekoria

Tegenwoordig bestaat het decor uit strakke kleuren en meestal wit met zwart of grijs met zwart, maar dat is niet altijd zo geweest. In de jaren ‘60 en ‘70, was het namelijk ‘in’ om zoveel mogelijk kleuren te gebruiken. Dit werd ook wel de psychedelische designs genoemd in deze tijd. 

Ook werd heel wat decor van plastic gemaakt, omdat plastic nieuw en makkelijk te gebruiken was. Meestal vond u gele kleuren gecombineerd met roze gordijnen en dit was dan de decor van toen. Het werd ook vooral beïnvloed door de mode en de artiesten van die tijd, die vooral felle kleuren gebruikte.

Zoekt u een strakke design voor uw nieuwe huis? Of wilt u wat veranderingen aanbrengen? Dan zijn er websites waar u meubels kunt kopen voor een scherpe prijs. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u de juiste prijzen krijgt.
 
Over Dekoria
Dekoria brengt de laatste trends naar u huis, zij zijn gespecialiseerd in decor en strak design. Zij hebben een webshop waar u kunt kiezen uit een groot assortiment voor meubels en home producten. Kijk hier voor nog meer reviews over andere webshops

Of u nou meubels zoekt of op-maat-gemaakte gordijnen, zij beweren van alles te kunnen leveren tot aan uw deur. Naast alleen het verkopen van producten geven zij ook nog eens advies over wat u het beste kunt doen voor u interieur. Maar u kunt ook op de website kijken om een idee te krijgen over wat voor designs zij verkopen.  

Dekoria heeft een kantooradres in Duitsland waar zij blijkbaar ook gevestigd en begonnen zijn. Zij leveren producten in Europa en hun website beschikt over meerdere talen. U kunt ook vragen om proef materiaal, die zij geheel gratis naar u toe sturen.

Producten en diensten Dekoria 
Dekoria heeft een breed assortiment en u kunt alles vinden voor uw huis. Zij hebben een speciaal categorie alleen voor de topmerk Ikea, maar voor de rest ontwerpen zij ook zelf artikelen en kunt u die op maat laten maken.

Op de website vindt u bijvoorbeeld hoezen ikea modellen, gordijnen, vouwgordijnen, kussens & dekens, keukenartikelen, woonaccessoires en meubels. U kunt ook kijken op de website om wat inspiratie te krijgen voor een interieur design. Zij hebben ook verschillende stoffen beschikbaar die u gratis kunt bestellen om te kijken of het is wat u wilt!

Dekoria geeft u ook nog eens deskundig advies als u daarom vraagt. Zij hebben specialisten die u over de telefoon kunnen helpen met een keuze. Op de website kunt u online betalen met verschillende betaalmethoden!

Complimenten, klachten of tips voor Dekoria
Heeft u toevallig een nieuwe gordijn laten maken? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe bank gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Dekoria willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Dekoria.