De Grote Woonwinkel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

De Grote Woonwinkel

Ben je net verhuisd en nog op zoek naar huishoudelijke producten? Of ben je wel toe aan vernieuwing in jouw tuin, of bijvoorbeeld op de tafel? Dan kan het zijn dat de producten van De Grote Woonwinkel je zouden aanspreken.

Voordat je woonartikelen bij De Grote Woonwinkel gaat bestellen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Zo kan je denken aan kwesties als: waar kan ik allemaal uit kiezen bij De Grote Woonwinkel? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Uit wat voor collecties bestaat de website, en is het eigenlijk wel makkelijk om online producten bij De Grote Woonwinkel te bestellen? Waar kan ik terecht indien ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, De Grote Woonwinkel beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of het bedrijf wel of niet op jouw wensen zal aansluiten.

Wat is De Grote Woonwinkel

De Grote Woonwinkel is zowel een fysieke als online winkel waarbij je een divers aanbod aan woonaccessoires kunt vinden. In tegenstelling tot hun fysieke winkel bestaat de webshop van het bedrijf nog niet zo lang. Het team achter de webshop heeft daardoor al jaren lang ervaring opgedaan met de producten die ze aanbieden in hun fysieke winkel, hierdoor hebben ze een brede productkennis opgebouwd. Het is dus ook mogelijk om advies te krijgen bij De Grote Woonwinkel. Het bedrijf stelt verder nog dat je met hun hippe en unieke inpakservice van elke bestelling een leuk feestje maakt. De Grote Woonwinkel valt persoonlijk in Wommels te bezoeken.

Producten en diensten De Grote Woonwinkel

Om het online assortiment van De Grote Woonwinkel te bekijken kan je hun webshop bezoeken. Bij aankomst staan er gelijk een aantal categorieën voor je klaar. Zo kan je kiezen uit: Koken, Wonen, Tafelen en Modeaccessoires. Verder kan je via de homepagina op basis van jouw gewenste merk producten sorteren. Daarnaast is het ook mogelijk om de nieuwste producten te vinden door naar beneden te scrollen. Weet je niet zeker waarna je op zoek bent? Dan kan je inspiratie opdoen via de homepagina, waar je bijvoorbeeld pannen of bestek kunt bekijken. Als je op een product zou klikken kan je daarover een toepasselijke omschrijving met specificaties en prijs lezen.

De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland zijn € 6,49, als jouw bestelling € 30,00 of meer is verandert dat naar € 4,99. Als je voor 17:00 besteld wordt jouw pakketje de volgende dag nog verzonden. De meeste pakketjes worden door PostNL bezorgd. Over betaalmethoden, retourneren en bestellen valt meer te lezen op hun website.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij De Grote Woonwinkel, maar heb je een vraag die je graag eerst beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op een aantal manieren. Zo kan je op de website via een serviceformulier je bericht delen. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan naar het nummer: 0515-331200. Direct een mailtje sturen is ook mogelijk, gebruik daarvoor het adres: info@degrotewoonwinkel.nl. Bezoek je de winkel graag in persoon? Dan kan dat aan It Noard 3, 8731 BB, Wommels, Nederland.

Reviews en beoordelingen De Grote Woonwinkel

Heb je al eens eerder huishoudelijke spullen bij De Grote Woonwinkel besteld? Of een andere ervaring gehad met de onderneming? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel je mening over De Grote Woonwinkel met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere lezers om te bepalen of het bedrijf wel of niet aan hun verwachtingen zal voldoen. Als je graag meer reviews en beoordelingen leest over vergelijkbare onderneming, kan je daarvoor ons reviewplatform bezoeken.

Wil je een kijkje nemen bij andere interieurwinkels? Neem een kijkje naar de Boozt reviews en Vente-Unique reviews om er achter te komen wat men van hun producten en service vindt. Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om erachter te komen of een interieurwinkel aan jouw kwaliteitstandaard voldoet. Door online reviews met andermans beoordelingen, ervaringen, meningen, en klachten te lezen, kan je snel zien welke winkels je moet vermijden en bij welke shops je met een gerust hart kan bestellen. Lees bijvoorbeeld eerst de pagina met Meubis reviews door voordat je overgaat tot een aankoop! Door zelf een recensie achter te laten kan je ook andere mensen helpen bij hun zoektocht naar de juiste winkel!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review