Daka reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Daka

In een perfect wereld kun je iedere online shop virtueel binnenwandelen en worden de producten die je bestelt zonder enige problemen bij je thuis bezorgd. Helaas bestaat de perfecte wereld niet en gaat er nog wel eens wat fout en zijn er webwinkels die het niet zo nauw nemen met de wensen en verwachtingen van consumenten. Daarom bieden wij je reviews van klanten aan op onze website. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar sportkleding en accessoires dan kun je onder andere online winkelen bij Daka. Maar wat mag je bij deze webshop verwachten? Krijg je de service waar je recht op hebt? Hoe reageren andere klanten in hun recensies op de manier waarop het bedrijf de artikelen verkoopt en levert? Zijn er veel klachten? Je leest het allemaal op onze website, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

Over Daka

Daka is in 1965 in Rotterdam, om precies te zijn, aan de Bergweg begonnen. Veel klanten uit de omliggende steden vonden de weg naar deze sportwinkel en inmiddels is het merk uitgegroeid tot een nationaal bedrijf met Daka vestigingen in onder meer Amersfoort, Groningen, Zwolle, Apeldoorn en Leerdam. Maar ook online kun je op elk moment bij deze aanbieder terecht als je geen tijd hebt om een van de zestien Daka winkels die er zijn te bezoeken. Voor meer informatie over de producten uit de webshop kun je contact opnemen met de klantenservice die van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar is.

De producten en diensten van Daka

Voor vele soorten sport kun je bij deze online winkel terecht. Ga je komende winter op wintersport? Veel klanten bestellen bij Daka hun snowboots en skihelm. Ook als je geen fan bent van sporten in de winter kun je bij deze aanbieder terecht. Zo vind je bij Daka onder andere Skeelers en voetbalschoenen. Verder worden er hardloopschoenen, tennisrackets en sportkleding voor dames en heren verkocht. Op de homepage van deze online shop vind je alle populaire producten en links naar productcategorieën.

Bestellen en retourneren bij Daka

De producten die je bij deze webwinkel bestelt kun je makkelijk afrekenen met veilige methodes zoals iDEAL en creditcard. Tijdens het betalen kun je extra korting bemachtigen door gebruik te maken van een Daka kortingscode, deze worden regelmatig op allerlei sites gepubliceerd. Zodra je jouw producten thuis ontvangt heb je 14 dagen de tijd om ze retour te sturen als ze om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoen. Je kunt je bestelling naar Daka retour sturen of gebruik maken van de mogelijkheid om je spullen in te leveren bij een van de Daka winkels in bijvoorbeeld Alkmaar, Utrecht of Deventer.

Reviews en commentaren over Daka

Dat reviews steeds belangrijker worden dat mag duidelijk zijn. Daarom hebben wij jouw hulp als klant van deze online sportwinkel nodig. Je kunt geheel kosteloos jouw Daka review op onze website achterlaten. Daarin kun je ingaan op bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten en de service. Maar ook kun je uitleg geven op de manier waarop Daka met jouw klachten is omgegaan. Jouw beoordeling over en ervaring met dit bedrijf zorgt er voor dat we een duidelijk en objectief beeld van de manier van werken van deze onderneming kunnen laten zien.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review