Coppens Warenhuis

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Coppens Warenhuis

Ben je bekend met het warenhuis Coppens en heb je hier wel eens wat aangeschaft? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Dit warenhuis is nog niet bij iedereen bekend, we zijn dan ook benieuwd of je met jouw ervaring kan zeggen of dit een fijne optie is.

Coppens is een warenhuis in Volkel. Dit bedrijf bestaat al bijna 50 jaar, maar is nu ook online. Ze verkopen hier van alles, van keukengerei tot carnavalskleding, en van lampen en meubels tot ovenwanten.

Vertel ons hoe jouw ervaring is met de service en kwaliteit van dit warenhuis. Zou je het andere mensen aanraden om hier iets leuks voor in huis, of als cadeau te kopen? We zijn heel benieuwd naar die informatie, je helpt er anderen enorm mee.

Over Coppens Warenhuis
Coppens Warenhuis is een familiebedrijf uit Volkel waar familie Coppens ongeveer 50 jaar geleden gestart is met een vloeroppervlak van 300 vierkante meter. In die tijd verkochten ze nog voornamelijk antiek en curiosa, maar al snel werd het een winkel waar je ook terecht kon voor allerlei nuttige en praktische artikelen.

De winkel is tegenwoordig ruim 10.000 vierkante meter groot en bied een breed assortiment aan zelf geïmporteerde artikelen. Coppens is al die tijd zelf verantwoordelijk geweest voor de inkoop van artikelen waardoor ze naar eigen zeggen een goede controle hebben op de kwaliteit en de prijs laag kunnen houden. Bovendien kopen ze vaak grote partijen op van merkartikelen.

Coppens wil dat mensen plezier hebben in winkelen en lekker kunnen rondneuzen. Samen met de 25 winkelmedewerkers proberen ze een goede sfeer te creëren.

Producten en diensten van Coppens Warenhuis
Coppens Warenhuis is een warenhuis waar je van alles kunt kopen. Veel artikelen zijn nuttig, maar andere artikelen zijn vooral bedoeld ter decoratie. Zo kun je hier terecht voor alles op het gebied van wonen, van een moderne vaas tot traditioneel vloerkleed en een kaarsje voor in de winter. Aan de kinderen wordt ook gedacht want ze verkopen heel wat producten voor kinderen. Ze zijn bijvoorbeeld leverancier van Lego.

Omdat de fysieke winkel in het hart van Brabant is gevestigd kun je niet om carnaval heen. Je kunt hier dan ook kleurrijke en grappige outfits kopen voor carnaval . Mocht je niet zo’n carnavaller zijn dan kun je uiteraard alsnog verkleedkleding kopen voor een thema-feest, Halloween of Oktoberfest.

Niet alles draait om de fysieke winkel. Sinds een tijdje kun je jouw artikelen makkelijk bestellen vanaf de bank. De verzending is zelfs gratis als je vanaf een paar tientjes besteld en je krijgt je bestelling zo snel mogelijk in huis.

Ervaringen, klachten en tips over Coppens Warenhuis
We zijn heel benieuwd of je wel eens gebruik hebt gemaakt van de service van Coppens Warenhuis en wat je hiervan vindt. Voor mensen die niet uit de buurt komen is de winkel misschien nog onbekend, maar omdat ze nu al hun producten online hebben staan kan iedereen in Nederland hier nu winkelen. Deel jouw ervaring met ons. Jouw review kan anderen helpen bij het nemen van een goed besluit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

C
Cornelis 1 jaar geleden
8
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Coppens Warenhuis! Ik was op zoek naar nieuwe tuinmeubelen en kwam al snel op hun website terecht. Het assortiment is indrukwekkend, ze hebben wer...

Alle reviews ( 1 )

Echte kwaliteitsproductsen bij Coppens Warenhuis

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Coppens Warenhuis! Ik was op zoek naar nieuwe tuinmeubelen en kwam al snel op hun website terecht. Het assortiment is indrukwekkend, ze hebben werkelijk alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van buitenleven. Wat me ook positief verraste was de kwaliteit van de producten. De tuinset die ik uiteindelijk heb gekocht is van Hartman Tuinmeubelen en is echt van topkwaliteit. Daarnaast waren de medewerkers erg behulpzaam en vriendelijk toen ik een aantal vragen had over de verschillende opties. Het hele bestelproces verliep soepel en zonder gedoe, geen onverwachte kosten of problemen met levering. En niet geheel onbelangrijk: prijzen zijn ook nog eens heel redelijk voor zulke goede kwaliteit! Al met al kan ik Coppens Warenhuis zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tuinproducten tegen goede prijzen. Ik zal hier in ieder geval weer terugkeren wanneer ik weer iets nodig heb voor mijn huis of tuin.

C
Cornelis 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!