Conrad

Alle reviews

Conrad

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Conrad

Wanneer je op zoek bent naar technische producten of reserve-onderdelen, kan het soms lastig zijn om precies het juiste artikel te vinden. De afmetingen, aansluitingen of andere kenmerken komen soms erg nauw. Online is het aanbod aan dit soort technische producten in de afgelopen jaren flink toegenomen. Er zijn verschillende websites die zich richten op de verkoop van deze technische producten, waaronder Conrad.

Omdat het soms echter nauw kan komen, wil je zeker weten dat je kwaliteit in huis haalt. Ook wil je dat er (indien het toch even niet helemaal klopt) er een goede klantenservice is zodat je het eventueel kunt terugsturen. Hierom is het handig om vooraf even te bekijken welke reviews Conrad zoal krijgt. Daarvoor ben je bij ReviewsBird op de juiste plek. Kijk snel verder!

Over Conrad
Conrad Electronic SE is een van origine Duits bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie van technischeproducten en detailhandel. Het is opgericht in 1923 door Max Conrad in Berlijn. Tegenwoordig zit het hoofdkantoor van Conrad in Hirschau. Het bedrijf is actief in verschillende Europese landen. Zo heeft het een dochterbedrijf in Oldenzaal (NL), en heeft Conrad vestigingen in onder meer Engeland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk.

Sinds de jaren ’80 is Conrad actief in Nederland. Het had toen verschillende filialen in steden zoals Rotterdam en Boekelo. Vanwege de teruglopende belangstelling voor fysieke winkels en een toenemende populariteit van het internet, is Conrad tegenwoordig alleen nog maar online actief. In haar Nederlandse thuisplaats Oldenzaal, heeft Conrad zich bezig gehouden met het ontwikkelen van lesstof over Robotica voor een VMBO-opleiding.

Producten en diensten van Conrad
Het assortiment van Conrad bestaat uit producten en accessoires op het gebied van verlichting, componenten, elektronica, kabels, gereedschap, computers en development kits zoals Arduino Raspberry Pi. Je kunt ook bij Conrad terecht voor spullen in de modelbouw van bijvoorbeeld treinen. Hier komen we later nog even op terug. Wanneer je de hoofdpagina van de website opent, kun je direct kiezen naar welke categorie je op zoek bent, of kun je gebruikmaken van de zoekbalk bovenin.

Conrad Modelbouw
Naast de bovengenoemde technische producten, verkoopt de winkel ook vrijetijdsartikelen. Zo verkoopt Conrad modelbouwtreinen en allerlei andere elementen voor modelspoorbanen. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan gebouwen, scenery, spooraccessoires, voertuigen en natuurlijk de treinen zelf. Uiteraard kun je bij een winkel als Conrad ook terecht voor alle benodigde kleine elektronica die er nodig is voor een modelspoor.

Kan ik bij Conrad korting krijgen?
Er zijn verschillende manieren waarop je bij Conrad korting kunt krijgen. Zo worden bepaalde producten regelmatig afgeprijsd. Hiervoor kun je naar de speciale categorie bij Conrad, aanbiedingen, navigeren. Daarnaast kun je, wanneer je beschikt over een Conrad kortingscode, deze invoeren bij het afrekenen van je winkelwagen. Met deze actiecode krijg je een extra korting op je eindbedrag. Wanneer je jezelf inschrijft voor de Conrad nieuwsbrief, krijg je ook €5 korting bij je eerste bestelling boven de €50.

Klachten, complimenten of tips voor Conrad
Heb jij wel eens producten besteld bij Conrad? Dan horen we graag een beoordeling van jouw ervaringen met deze webshop. Door deze informatie te delen met onze lezers, hebben anderen meer informatie om te bepalen voor welke webshop zij het beste kunnen kiezen voor de aankoop van hun elektronicaproducten.