Clarks reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Clarks

Ben jij een mode liefhebber en regelmatig bezig met het bijhouden van de laatste fashion trends? Dan bestaat de kans dat je al eens eerder bij Clarks terecht bent gekomen.

Voordat je kleding bij Clarks gaat bestellen, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Denk daarbij aan kwesties als: wat voor collecties vallen er allemaal te vinden bij Clarks? Hoe bepaal ik welke maat ik moet bestellen? Kan ik me ook inschrijven als ik op de hoogte wil blijven van aanbiedingen? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik contact opnemen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen is het mogelijk om, Clarks reviews en beoordelingen te lezen op ons reviewplatform. Op die manier bepaal je zelf of je bij het bedrijf wilt winkelen.

Wat is Clarks

Clarks staat volgens het bedrijf zelf voor actuele mode, gecombineerd met de laatste trends, aldus Clarks. Daarnaast stelt het bedrijf de grootste fabrikant van schoenen voor dagelijks gebruik te zijn. Jaarlijk verkoopt het bedrijf meer dan 50 miljoen paar. Het bedrijf werd opgericht in 1852, door de broers Cyrus en James. Clarks gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. De onderneming valt te vinden op internationaal gebied, zowel online als in persoon.

Producten en deinsten

Clarks is een schoenen bedrijf waar je een divers aanbod aan verschillende mode producten kunt vinden. Op de website van het bedrijf, zijn deze onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals: Dames, Heren, Kids, Nieuw Binnen, Originals, Duurzaamheid en OUTLET. Producten die hier te vinden vallen zijn bijvoorbeeld: schoenen, laarzen, slippers, sandalen en meer. Clarks heeft ook samenwerkingen met andere bedrijven. In de outlet categorie vallen afgeprijsde artikelen te vinden. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, inspireren tot verandering, zorgen voor mensen en het beschermen van onze planeet hoort daar allemaal bij.

Bestellen & bezorgen

Tijdens het bestellen kunnen klanten via een maattabel uit zoeken welke maat zij het beste kunnen kiezen. Betaalmethoden zijn: PayPal, Amazon Pay, Klarna, Visa, American Express, Discover, JCB, Maestro, Mastercard en iDEAL. Bestellingen worden gratis geleverd als ze meer dan €59 bedragen, anders zijn de verzendkosten €1,99 in Nederland. Klanten kunnen ook de snellere express shipping kiezen, die kost €14,95.

Contact

Zijn er vragen, opmerkingen of klachten die je wilt delen met Clarks? Dan gaat dat op diverse manieren, zo kun je op de website veelgestelde vragen vinden, waar je misschien al een antwoord kunt lezen. Daarnaast kunnen er via de site ook winkels gevonden worden, waar je persoonlijk langs kunt gaan. Het kantoor van Clarks is gevestigd aan de 40 High Street, Street, Somerset BA16 0EQ, United Kingdom.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder schoenen bij Clarks besteld of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Clarks met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het eenvoudiger voor andere lezers om een beter beeld over Clarks te vormen. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review