Clarins

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Clarins

Om goed voor jezelf te zorgen zal je vast en zeker regelmatig gebruik maken van beautyproducten. Je wilt immers goed voor je lichaam zorgen, maar waar kun je die producten het best vinden? In je zoektocht naar dit soort items ben je wellicht al eens eerder bij Clarins terecht gekomen.

Voordat je verzorgingsproducten bij Clarins gaat bestellen wil je wel weten of de onderneming aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij aan kwesties als: wat kan ik vinden in het assortiment van Clarins? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Verkoopt het bedrijf hun eigen producten, die van andere bedrijven, of een combinatie van beide? Wat voor verzendkosten en levertijden kan ik bij Clarins verwachten? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze website, Clarins beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Clarins

Clarins is een bedrijf dat meer dan 60 jaar geleden werd opgericht door Jacques Courtin-Clarins, met zoals het bedrijf stelt een dubbele overtuiging van: luisteren naar vrouwen en liefde voor de natuur. Daarbij legt het bedrijf uit dat vrouwen de inspiratie zijn achter de producten en tips van Clarins, waar natuur de inspiratiebron is van hun onderzoek, het stimuleren van innovatie en het verrijken van formules met actieve, plantaardige bestanddelen, aldus Clarins. Volgens het bedrijf zijn die principes vandaag de dag nog hun drijfkracht. Dit maakt Clarins een milieuverantwoord en betrokken bedrijf, met een langetermijnvisie volgens de onderneming.

Producten en diensten Clarins

Om het aanbod van Clarins te kunnen bekijken is het mogelijk om hun website te bezoeken. Als je daar beland bent staan er gelijk een aantal producten voor je gereed uit de laatste collectie. Als je naar beneden scrollt kan je kiezen uit enkele categorieën, waaronder: Huidverzorging, Make-up, Lichaamsverzorging en Zonbescherming. Daarnaast worden er op de homepagina ook verschillende ‘must-have’ producten geadviseerd zeker toe te voegen aan jouw winkelwagentje. Bovenaan kan je sorteren op basis van een aantal categorieën, waaronder: Nieuw, Verzorging, Make-up, Geschenken, Aanbiedingen, Instituten & Diensten en Over Clarins. Die zijn weer onderverdeeld in kleinere sub-categorieën. Als je op een product klikt kan je daarover een toepasselijke omschrijving met samenstelling, foto’s en prijs bekijken. Voor sommige producten kan je ook virtueel het product uittesten op je eigen gezicht.

Heb je een keus kunnen maken en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je voor het betalen gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden, zoals: PayPal, Visa, MasterCard, iDEAL en Bancontact. Bezorgingen worden verzorgd door UPS. Verzendingen zijn gratis vanaf €70. Bij elke bestelling kan je drie extra gratis samples toevoegen. Over het retourbeleid van Clarins valt meer te lezen op hun website.

Verzorging

De verzorgingsproducten van Clarins zijn onderverdeeld in verschillende groeperingen, die toepasselijk zijn voor: Gezicht, Lichaam, Zon en Mannen. Producten die je hier kunt verwachten te vinden zijn bijvoorbeeld: Reining & Lotions, Serum & Boosters, Scrubs & Maskers, Contouren, zonbescherming en meer. Daarnaast kan je in deze categorie ook sorteren op basis van bestsellers of nieuwste.

Make-up

De Make-up producten van Clarins zijn ook onderverdeeld in verschillende groeperingen, zoals: Gezicht, Ogen en Lippen. De items die je daar kunt verwachten te vinden, zijn bijvoorbeeld: Primers & Highlighters, Concealers, Foundation, Oogschaduw, Eyeliners & Oogpotloden, Lippenstiften en meer. Voor een gedeelte van de producten kan je zelf een kleur selecteren en sommige kun je virtueel uit te testen om een beter zicht te krijgen hoe het jou zou staan.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met Clarins? Of een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden, zo kan je op de website veelgestelde vragen vinden, waar je wellicht al een antwoord op jouw vraag kunt vinden. Verder is het mogelijk om via een contactformulier jouw bericht te delen met het bedrijf, daarbij kan je ook je eigen telefoonnummer opgeven en selecteren dat Clarins telefonisch contact met je moet opnemen. Daarnaast is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de onderneming.

Reviews en beoordelingen Clarins

Heb je al eens eerder beautyproducten bij Clarins gekocht? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat ging! Deel je mening over Clarins met ons in de vorm van een beoordeling en review. Als je dat doet maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerden om een beter beeld over Clarins te schetsen. Om reviews en beoordelingen van vergelijkbare bedrijven te lezen ben je welkom op onze website.

Wil je een kijkje nemen bij winkels die zonnebrillen verkopen? Bezoek onze pagina met Zonnebrillen.com reviews om te lezen hoe klanten denken over de service van dit bedrijf. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar zonnebrillen te koop zijn. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!