Boxspring Compleet

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Boxspring Compleet

Kunnen slapen op een heerlijke bed moet eigenlijk geen luxe zijn. Zoek je naar een bedrijf dat box bedden en accessoires verkoopt? Dan kun je het assortiment van de website van Boxsprings compleet even bekijken. Zie je een product van hun waarin je interesse hebt? Lees dan eerst wat de ervaringen van andere gebruikers zijn van Boxsprings compleet, voordat je een keus maakt.

Over Boxsprings compleet

Boxsprings Compleet heeft een Nederlandse producent en is al meer dan 25 jaar een leverancier voor complete box bedden in Nederland en België. Boxsprings compleet verkoopt diverse soorten box bedden van de merken Olympic life en Van Landschoot. De producten van Boxsprings compleet voldoen aan de Martindale test en worden van geperst MDF en spanplaat gemaakt. Voor de schuimsoorten wordt er gebruik gemaakt van traagschuim of koudschuim.

Producten en diensten van Boxsprings compleet

Boxsprings Compleet verkoopt verschillende modellen boxsprings bedden zoals: bedden met opbergruimte, elektrische verstelbare bedden, niet verstelbare bedden, twijfelaar, XXL bedden, boxsprings voor zware mensen en hoog-laagbedden. Naast de standaard type boxsprings modellen, kun je ook een box bed op maat laten samenstellen. Dat is niet alles, want zoals de naam van dit bedrijf het zegt (compleet), verkopen e ook bijbehorende accessoires voor de box bedden. Denk hierbij maar aan: dekbedden, kussen, dekbedovertrekken, nachtkastjes, kussenslopen en hoezen, matrassen, toppers, bedlampjes, antislip onderleggers etc.

Bezorging en montage van Boxsprings compleet

Boxsprings Compleet laat je boxsprings bedden gratis bezorgen op je adres in Nederland en België. Daarbij heb je de keuze om het bed zelf te monteren of het tegen een vergoeding door het bedrijf te laten doen. Let er wel op dat er geen garantie is voor montagefouten die je zelf hebt gemaakt.

Betaalopties Boxsprings compleet

Vergeleken met andere bedrijven, zijn de betaalopties van dit bedrijf een beetje beperkt. Je kunt met IDEAL betalen en voor andere mogelijkheden moet je contact maken met het bedrijf.

Garantie Boxsprings compleet

Van dit bedrijf krijg je twee jaar garantie op boxen, matrassen en de elektrische motor. Lees wel even de voorwaarden wanneer de garantie wel van toepassing is.

Contactgegevens Boxsprings compleet

Maak contact met Boxsprings compleet door het formulier in te vullen dat voorkomt op hun website. Lees het webpagina met de veel gestelde vragen, daar komt er meestal al informatie voor. Ben je toch niet geholpen, dan kun je bellen of e-mailen naar het bedrijf. Je kunt ook via de website een afspraak maken om een bezoek te brengen aan hun showroom. Verder kun je Boxsprings compleet volgen via social media: Facebook, Instagram en Youtube.

Email: info@boxspringscompleet.nl
Telefoon: +31 (0)187 66 54 49
Showrooms: – Middelharnis | Molenweg 8 B | 3241 LH
– Beneden-Leeuwen | Van Heemstraweg 86 | 6658 KK.

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor Boxsprings compleet

Als je genoeg keuze hebt aan een bepaald product op de markt, dan kan het soms moeilijk zijn om een keus te maken. Vooral als je geen snelle beslisser bent. Het lezen van reviews zou je dan kunnen helpen in het maken van een keus, maar anderen natuurlijk ook. Dat is al reden genoeg waarom je een review zou moeten geven over jouw ervaringen met dit bedrijf. Welk model boxspring bed heb je gekozen? Heb je het zelf opgezet? Wat vind je van de kwaliteit (stevigheid, materiaal etc.)? Is de prijs van Boxsprings compleet goedkoop of vind je het duur? Laat het ons graag weten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review