Boozt

Alle reviews

Boozt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Boozt

Online winkelen is anno 2021 een makkie! Gewoon vanuit uw luie stoel de artikelen online bekijken, uw keuze maken, de betaling online doen en wachten op de levering van de zaken tot aan huis. Handelingen en afhandelingen vaak binnen een dag. Maar wat als het ergens in de schakel misgaat? Kent u uw rechten als consument? ReviewsBird.nl. probeert door het creëren van het reviewplatform u als klant te informeren over de mogelijke valkuilen bij online aankopen en de rechten van u als consument. In de reviews maken personen melding van hun ervaringen en beoordeling. Doorloop de reviews voor meer inzicht.

Over Boozt
De Boozt Group, opgericht in 2007, is actief in de fashion- en lifestyle-sector. Boozt.com werd opnieuw opgestart in 2011 naar het hedendaagse bedrijfsmodel en groeide uit tot één van de toonaangevende e-commerce mode- en lifestyle-bedrijven in Scandinavië. Zij geven te kennen gespecialiseerd te zijn op een samengestelde selectie van Scandinavische en internationale, eigentijdse en premium mode- en lifestylemerkenvoor mannen, vrouwen en kinderen. Zij etaleren zichzelf als te zijn het Scandinavisch technologiebedrijf dat mode en lifestyle online verkoopt. Ze bieden hun klanten een samengestelde en eigentijdse selectie van merken, relevant voor verschillende levensstijlen, via hun multi-brand webwinkel Boozt.com en hun Scandinavische fashion outlet Booztlet.com. Boozt is de afgelopen jaren snel gegroeid tot een omzet van 4,4 miljard SEK in 2020.

Producten en diensten van Boozt
Bij Boozt bent u terecht voor kledingvoor dames, heren en kinderen. Maar ook alles met betrekking tot de woninginrichting en interieurverzorging, met artikelen als serviesgoed, huisdecoratie, inrichting keuken, slaapkamer, kinderkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Waarbij een keuze kan worden gemaakt in onder meer merken, kleur, maten, materiaal en prijzen. Voor de woonkamer zijn er kussens, kussenovertrekken, binnen kussen, dekens en gordijnen. Gaan wij naar het assortiment Keukendan zien wij de collectie aan keukentextiel, keukenopslag en afwas & schoonmaak. Voor de badkamer is er bad textiel, badkamer interieur, badjassen, douchegordijnen, geurstokjes, zeep en handcrème. Voor de kinderkamer zijn er artikelen voor decor, maaltijd, slapen, baden en speelgoed.

Complimenten, klachten en tips voor Boozt
Boozt maakt gebruik van een geautomatiseerd magazijn in Zweden, waarbij al de bestellingen al binnen enkele minuten ingepakt en dezelfde dag verstuurd worden. Bij uw aankopen bij Boozt heeft u de keuzemogelijkheid uit betaalmiddelen als credit/debit card, Paypal, SAS Eurobonus Points, Klarna en/of een tegoedbon/cadeaubon. Het bestelde wordt gratis verstuurd bij bestellingen boven € 69. Klachten kunnen worden gerapporteerd via hun telefoonnummer +31 85 888 3111 of via e-mail customerservice_nl@boozt.com. De klant heeft volgens de EU-regels recht op een opzegtermijn van 14 dagen bij online winkelen. Naast de EU-regels, biedt Boozt.com de mogelijkheid om binnen 30 dagen een bestelling gratis retour te sturen en de betaalde rekening wordt terug gestort.

Heeft u als klant mogen ervaren dat Boozt een hoge serviceniveaus en snelle leveringen biedt? Hoe vindt u het assortiment aan kleding en lifestyle van Boozt? Heeft u kunnen bestellen naar wens en deze ontvangen zoals verwacht? Laat het ons weten op onze website.

Bent u geïnteresseerd naar meer informatie van Bootz en zijn assortiment? Bezoek dan onze pagina op ReviewsBird.nl waar al de reviews staan vermeld.