Boldking

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Boldking

Verzorging van ons lichaam is belangrijk, velen van ons willen er immers goed uit zien. Dat vergt diverse dingen, scheren, goede huidverzorging, etc. Bij Boldking snappen ze dat, ze vinden namelijk dat jonge mannen verantwoordelijkheid moeten nemen om goed voor hen zichzelf te zorgen. Iedereen verdient namelijk een goede scheerbeurt, volgens het merk.

Alleen voordat je nou beslist een bestelling te plaatsen bij Boldking is het wel even belangrijk om goed op een rijtje te hebben wat je kunt verwachten. Aspecten als: de klantenservice, prijs product kwaliteit, maar ook verzendtijden- en kosten, spelen waarschijnlijk een belangrijke rol bij jouw bestelproces. Vandaar dat je op onze website reviews en beoordelingen kunt lezen over de ervaringen van consumenten die jou al zijn voorgegaan. Zo hopen wij dat je kennis rijker wordt over Boldking en andere bedrijven.

Over Boldking

Boldking heeft als missie om: de beste vriend van de man in de badkamer te zijn. Ze werken daarbij uit de filosofische gedachte dat ze vinden dat jonge mannen goed voor hen zichzelf moeten zorgen. Dit proberen ze dan ook te bereiken door diverse producten op de markt te brengen. Het bedrijf is opgericht door Amsterdammer Rochdi Darrazi. In 2013 zag hij een gat in de markt en besloot hij Boldking op te richten.

Ondanks dat Boldking vandaag de dag is uitgegroeid tot een respectabele speler op de markt wil Darrazi meer, als eerste prioriteit heeft hij om jonge mannen over Europa verspreid te bereiken. Hij wil met Boldking 10 of 20 miljoen badkamers binnenkomen, maar hoe dat precies gaat lukken is nog een vraag voor de toekomst.

Producten en diensten Boldking

Boldking biedt momenteel diverse producten aan: scheerspullen, accessoires, huidverzorging en meer. Boldking mesjes worden in diverse pakketten verkocht, bestaande uit verschillende producten. Naast Boldking scheermesjes verkopen ze ook shower foam, face cream, face wash, aftershave en nog meer. Informatie over scheren en producten van Boldking kan in de vorm van hun eigen blog op de website gevonden worden. De verkoop van Boldking producten vind niet alleen op de website plaats, producten zijn namelijk bijvoorbeeld ook bij de Etos te koop.

Wil je een bestelling plaatsen bij Boldking? Gebruik dan een van de volgende methodes om af te rekenen: iDEAL, PayPal, Maestro, Mastercard, Visa en American Express. Je kunt zelf instellen of je betalingen via het Boldking Repeat programma gaan. Dan krijg je om de tijd een nieuwe levering met jouw producten, die immers op elk moment te pauzeren of opzegbaar is.

Contact

Het kan natuurlijk zijn dat je contact op wilt nemen met Boldking, wellicht dat je een vraag hebt of misschien dat je nieuwe ideeën voor ze hebt. Dan kan je een van de volgende methodes daarvoor gebruiken: stuur een bericht via het online invulformulier op de website. Live-chatten kan ook op de website. Mailen kan via: service@boldking.com. Het volgende adres: Vliegtuigstraat 6-M 1059 CL Amsterdam.

Reviews en beoordelingen Boldking
Al ooit een scheermesje besteld bij Boldking? Dan kan je bij ons een review achterlaten over hoe je dat hebt ervaren. Schrijf dan bijvoorbeeld over hoe goed de prijs kwaliteit is, hoe de mesjes scheren, de mate van comfort bij het scheer proces is, of andere dingen. Wij vinden namelijk dat jij je ervaringen met Boldking en andere bedrijven ergens moet kunnen delen. Op deze manier kan je ook nog eens andere potentiële klanten helpen, door ze een beter perspectief te geven over hoe Boldking nou écht wordt ervaren. Wil je meer leren over bedrijven als Boldking? Lees dan reviews op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review