Boldking

Alle reviews

Boldking

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Boldking

Verzorging van ons lichaam is belangrijk, velen van ons willen er immers goed uit zien. Dat vergt diverse dingen, scheren, goede huidverzorging, etc. Bij Boldking snappen ze dat, ze vinden namelijk dat jonge mannen verantwoordelijkheid moeten nemen om goed voor hen zichzelf te zorgen. Iedereen verdient namelijk een goede scheerbeurt, volgens het merk.

Alleen voordat je nou beslist een bestelling te plaatsen bij Boldking is het wel even belangrijk om goed op een rijtje te hebben wat je kunt verwachten. Aspecten als: de klantenservice, prijs product kwaliteit, maar ook verzendtijden- en kosten, spelen waarschijnlijk een belangrijke rol bij jouw bestelproces. Vandaar dat je op onze website reviews en beoordelingen kunt lezen over de ervaringen van consumenten die jou al zijn voorgegaan. Zo hopen wij dat je kennis rijker wordt over Boldking en andere bedrijven.

Over Boldking
Boldking heeft als missie om: de beste vriend van de man in de badkamer te zijn. Ze werken daarbij uit de filosofische gedachte dat ze vinden dat jonge mannen goed voor hen zichzelf moeten zorgen. Dit proberen ze dan ook te bereiken door diverse producten op de markt te brengen. Het bedrijf is opgericht door Amsterdammer Rochdi Darrazi. In 2013 zag hij een gat in de markt en besloot hij Boldking op te richten. 

Ondanks dat Boldking vandaag de dag is uitgegroeid tot een respectabele speler op de markt wil Darrazi meer, als eerste prioriteit heeft hij om jonge mannen over Europa verspreid te bereiken. Hij wil met Boldking 10 of 20 miljoen badkamers binnenkomen, maar hoe dat precies gaat lukken is nog een vraag voor de toekomst.

Producten en diensten Boldking
Boldking biedt momenteel diverse producten aan: scheerspullen, accessoires, huidverzorging en meer. Boldking mesjes worden in diverse pakketten verkocht, bestaande uit verschillende producten. Naast Boldking scheermesjes verkopen ze ook shower foam, face cream, face wash, aftershave en nog meer. Informatie over scheren en producten van Boldking kan in de vorm van hun eigen blog op de website gevonden worden. De verkoop van Boldking producten vind niet alleen op de website plaats, producten zijn namelijk bijvoorbeeld ook bij de Etos te koop.

Wil je een bestelling plaatsen bij Boldking? Gebruik dan een van de volgende methodes om af te rekenen: iDEAL, PayPal, Maestro, Mastercard, Visa en American Express. Je kunt zelf instellen of je betalingen via het Boldking Repeat programma gaan. Dan krijg je om de tijd een nieuwe levering met jouw producten, die immers op elk moment te pauzeren of opzegbaar is. 

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je contact op wilt nemen met Boldking, wellicht dat je een vraag hebt of misschien dat je nieuwe ideeën voor ze hebt. Dan kan je een van de volgende methodes daarvoor gebruiken: stuur een bericht via het online invulformulier op de website. Live-chatten kan ook op de website. Mailen kan via: service@boldking.com. Het volgende adres: Vliegtuigstraat 6-M 1059 CL Amsterdam.

Reviews en beoordelingen Boldking
Al ooit een scheermesje besteld bij Boldking? Dan kan je bij ons een review achterlaten over hoe je dat hebt ervaren. Schrijf dan bijvoorbeeld over hoe goed de prijs kwaliteit is, hoe de mesjes scheren, de mate van comfort bij het scheer proces is, of andere dingen. Wij vinden namelijk dat jij je ervaringen met Boldking en andere bedrijven ergens moet kunnen delen. Op deze manier kan je ook nog eens andere potentiële klanten helpen, door ze een beter perspectief te geven over hoe Boldking nou écht wordt ervaren. Wil je meer leren over bedrijven als Boldking? Lees dan reviews op onze website.