Bibloo

Alle reviews

Bibloo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Bibloo

Je kunt je zelfbeeld opkrikken door leuke kleding aan te doen. In de meeste gevallen is het een uitdaging om kleding te vinden die leuk bij je past. Je kunt bij Bibloo altijd iets leuks vinden. Daarom is het goed dat je anderen hun meningen en beoordelingen leest, alvorens je de online shop bezoekt en iets leuks koop. Mochten het negatieve beoordelingen zijn of juist positieve, je kunt altijd iets leren uit iemands ervaring over een dienst of product. Bekijk daarom bij ons de ervaringen en beoordelingen.

 

Over Bibloo
Bibloo is een online kledingwinkel, die opgericht is in 2015. In de winkel kunnen mannen, vrouwen en kinderen aan hun trekken komen. Klanten kunnen uit het geheel assortiment kleding, tassen, schoenen en accessoires vinden. Dit geldt voor alle categorieën. Naast de standaard categorieën biedt de onlinewinkel ook keuze uit een nieuwe collectie. Zowel mannen als vrouwen kunnen hieruit trendy kleding vinden. Om jou aan je trekken te laten komen heeft Bibloo merken zoals; Adidas Originals, Bibloo by Barbara, Calvin Klein, DKNY, Eastpak, Fossil Fred Perry. G-Star Raw Geox, Happy Socks Hunter, ICHI en nog een aantal die je op de website nog kunt bekijken. Bibloo heeft nu ook een assortiment badmode. Voor elke activiteit bij het water heb je dus nu een badmode die je kunt aanschaffen. Hiernaast bestaat de mogelijkheid ook gebruik te maken van de producten in de sale. Door de website steeds te bekijken of te abonneren, kun je de sale artikelen niet missen.

 

Producten en diensten van Bibloo
Als je bestellingen heb, kun je die gerust online plaatsen. Je kunt de verschillende categorieën vinden op de website en kiezen wat je precies wilt. De levering geschied binnen 3 werkdagen kort na de bestelling. De klantenservice zorgt dan voor het heel proces. Mocht je een artikel hebben gekocht en toch niet tevreden zijn, dan kun je binnen 30 dagen zonder opgave van reden het artikel retourneren. Je hoeft niet zelf op- en- neer te gaan naar de winkel om een enkel item te retourneren. Het is mogelijk vanuit huis deze zaken in orde te maken. Ook zorgt de klantenservice van Bibloo ervoor dat je tussen 8.00 uur en 17.00 uur contact kunt opnemen met deze dienst. De klantenservice is naast het Nederlands ook bereikbaar in het Engels.

 

Complimenten, klachten en tips voor Bibloo
Mocht je eens een artikel hebben besteld bij Bibloo? Dan betekent het, dat je iets meer weet over Bibloo en de diensten die deze onlinewinkel biedt. Zitten de artikelen die je heb aangeschaft echt goed? Ben je tevreden met de service die ze bieden? Hoelang heb je moeten wachten op de levering van jouw artikel? Heb je een vriendelijke benadering ervaren van de klantenservice? Deze informatie zou een toekomstige klant kunnen helpen in het maken van de juiste keuze. Schroom daarom niet om een review en beoordeling achter te laten. Op zo een manier geef je jezelf de gelegenheid om informatie los te laten, die je graag wil delen met andere klanten en de rest van de wereld.