Berrylook

Alle reviews

Berrylook

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Logo HBB24
HBB24

Het is een feit dat als je je mooi voelt, je ook gelukkiger zal zijn. Maar niet elke dag ben je op je best, uiteraard, en dan is het leuk dat er ee...

Logo TennisDirect
TennisDirect

Ben jij op zoek naar een nieuw tennisracket? Of ben je toe aan een nieuwe tennisoutfit? Het bedrijf TennisDirect biedt deze producten aan. Ook wann...

Berrylook

Online shoppen is helemaal 2021! En waarom ook niet? Gemak dient de mens. In plaats van helemaal naar de stad te rijden, urenlang te lopen, parkeergeld, slecht weer en files, kunt u nu de meeste producten gewoon thuis vanuit uw luie stoel op het internet bestellen. Maar wanneer je teleurstellingen wilt voorkomen doe je er goed aan om toch wat onderzoek te doen naar het bedrijf waar je wat wilt bestellen. Er zijn helaas ook bedrijven die online hun producten en diensten aanbieden, maar hun beloften niet nakomen, slechte producten leveren of waarbij de  ‘niet goed geld terug' garantie een loze belofte blijkt. ReviewsBird.nl is er om de rotte appelen uit de mand met gezonde appelen te scheiden. Wij vragen al onze bezoekers die ervaring hebben met een van de bedrijven die op onze reviewsite zijn opgenomen om hun persoonlijke beoordeling met ons te delen en een eerlijke review achter te laten. Wilt u meer weten over de online modezaak met de naam Berrylook.com? Dan bent u hier op het juiste adres! 

Over BerryLook
BerryLook.com is een online kledingwinkel en staat als zodanig geregistreerd onder de naam Paicker UK Limited in Londen, Engeland. De website is in verschillende talen in te stellen, maar helaas is deze niet in de Nederlandse taal beschikbaar. Ook de klantenservice die tijdens kantooruren via Skype te bereiken is spreekt alleen Engels. Prijzen worden weergegeven in Amerikaanse Dollars Nederlandse klanten kunnen hun bestelling betalen met PayPal, Mastercard of Visa. 

Research op het internet levert helaas verder geen informatie op over de historie van dit bedrijf of de mensen die voor dit bedrijf werken.

Producten en Diensten van BerryLook
Op de website van BerryLook wordt kleding aangeboden voor zowel mannen als vrouwen. Het aanbod bestaat uit meer dan duizend modeproducten in verschillende stijlen. Jurken, topjes, broeken, schoenen, ondergoed en badkleding voor meisjes en dames. Het aanbod in mannenmode is minder groot, maar mag er ook zeker wezen. Natuurlijk is er ook een uitverkoop gedeelte waar u alle afgeprijsde producten op een rijtje kunt zien. Bestelde producten worden voorzien van een tracker zodat u altijd kunt zien waar uw bestelling is. Bestellingen met een waarde van meer dan 100 dollar worden gratis wereldwijd verzonden. Op de website worden verschillende codes aangegeven die wanneer deze bij de bestelling worden aangeven een bepaalde kortingen op kunnen leveren. Wanneer u deze code vergeet te vermelden kan dit niet achteraf hersteld worden en loopt u uw korting mis. 

Complimenten, Klachten en Tips over BerryLook.com
Vooral bij buitenlandse online webshops die kleding aanbieden komen de consumenten nog wel eens bedrogen uit. Bestellingen laten lang op zich wachten, producten zijn niet van de kwaliteit als beloofd en op klachten of vragen wordt niet gereageerd. Natuurlijk zijn er ook buitenlandse webshops die een uitstekende reputatie hebben. Op onze site kunt u het kaf van het koren scheidden door de reviews van andere shoppers te lezen. Uw persoonlijke ervaring telt! Wilt u ook meewerken aan het creëren van een betrouwbaar platform? Laat dan hier uw review over BerryLook achter!