Bellatio

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bellatio

We gebruiken vandaag de dag bijna allemaal wel online warenhuizen. Wat je ook zoekt, met het grote aantal (online)warenhuizen valt bijna alles te vinden. Denk aan tv’s, meubels, maar ook bijvoorbeeld speelgoed, keuken & tuinartikelen en nog veel meer. Een online warenhuis waar van alles valt te vinden, is Bellatio.

Alleen je wilt wel zeker weten dat ze bij Bellatio aan je eisen en wensen voldoen. Weet je eigenlijk wel zeker hoe de klantenservice en klantvriendelijkheid is? Wat kan je verwachten van de verzendtijden en hoe verloopt het retourneer proces? Wat voor ervaringen doen consumenten op die al eerder bij ze hebben besteld? Dit soort vragen worden op ons platform in de vorm van reviews beantwoord.

Over Bellatio

Bellatio is een online warenhuizen, momenteel opereren ze in Nederland en België. Je kunt er allerlei artikelen vinden, maar ze specialiseren voornamelijk in feestproducten. Het bedrijf maakt onderdeel uit van 100+ winkels van Shoppartners BV. Een bedrijf dat in 1999 is opgericht. Naar eigen zeggen zijn ze een ‘’uniek bedrijf’’ en doen ze dingen graag anders dan de rest. Vandaar dat ze een ‘’uniek assortiment’’ hebben dat je ‘’nergens anders vindt’’.

Producten en diensten Bellatio

Zoals vermeld is Bellatio gespecialiseerd in de feestbranche, echter is dit niet de enige categorie aan producten die ze aanbieden. Enkele categorieën die te vinden vallen op de webshop van Bellatio zijn: Kleding, Speelgoed, Gadgets, Feestartikelen, Hobby artikelen, Sportartikelen en nog meer. Als je geïnteresseerd bent in een van deze types producten kan je je zoektocht specificeren door op relevantie, aanbieden, prijzen of andere soorten factoren, te filteren.

Bestelling worden gratis verzonden vanaf € 199,00. Als je bestelling onder deze prijs ligt hanteren ze momenteel € 4,99 aan verzendkosten in Nederland en € 5,99 in Belgie. Benieuwd naar de locatie van je bestelling? Dan kan je de track & trace code gebruiken die krijgt na het plaatsen van je bestelling. Als je een Bellatio kortingscode hebt kan deze tijdens je bestelproces gebruiken.

Contact

Wil je contact opnemen met Bellatio? Dan kan je daar een van deze methodes voor in acht nemen. Bellen kan naar: +31(0)72 564 65 76. Mailen kan naar klantenservice@shoppartners.nl. Daarnaast valt er ook diverse informatie te vinden over onderwerpen als: bestellingen, retourneren, betalingen en voorwaarden. De klantenservice is momenteel bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00.

Reviews en beoordelingen Bellatio

Al ooit een nieuwe knuffel besteld bij Bellatio, of heb je iets anders bij ze besteld? Laat hier dan achter hoe je dat hebt ervaren. Je zou kunnen schrijven over de klantenservice, of wat men kan verwachten van de kwaliteit van het bedrijf. Heb je complimenten of klachten? Wat ging er eigenlijk allemaal goed en wat dient verbeterd te worden? Wij vinden dat jouw mening over Bellatio en andere bedrijven belangrijk is, vandaar dat je deze bij ons in de vorm van een review kunt delen. Immers krijgen andere consumenten dan ook een beter beeld over hoe Bellatio nou écht wordt ervaren in de werkelijkheid. Wil je meer leren over Bellatio of gelijksoortige bedrijven? Dan ben je welkom om bij ons reviews en beoordelingen te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review