Beddenreus

Alle reviews

Beddenreus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Beddenreus

Tegenwoordig is het heel normaal om een bed te hebben in u kamer, maar dit is niet altijd zo geweest. Bedden waren namelijk voor de rijken, de egyptenaren ontdekten als eerst hoe comfortabel een bed nou eigenlijk is. In de romeinse tijd waren de bedden ook een statussymbool en zij hadden het iets beter gedaan dan de egyptenaren. 

Na de middeleeuwen sliepen armen nog steeds niet allemaal in bedden, maar de meeste sliepen op een dunne matras of onder dierenhuiden tegen de kou. In de tijd van de renaissance had koning Lodewijk maar liefst 413 bedden in bezit die bedekt werden met goud, zilver en parels.    

Heeft u al een luxe bed in u slaapkamer of bent u nog op zoek? De mens heeft op zijn minst 7 tot 9 uur slaap nodig en een bed is daarom belangrijk. Daarom is het ook belangrijk om reviews te lezen van verschillende aanbieders, zo weet u zeker dat u de juiste bed gekozen heeft.   
 
Over Beddenreus
Beddenreus maakt duidelijk dat het alles heeft voor u slaapkamer en een uitstekende nachtrust. Zij willen ervoor zorgen dat u fit en uitgerust wakker wordt met de producten en accessoires die zij in het assortiment hebben 

Beddenreus is verkozen tot beste winkelketen in 2020 op het gebied van slapen. Daar zijn zij trots op en willen dat ook zo houden door altijd te innoveren en nieuwe producten op de markt te brengen. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven. 
 
Beddenreus is onderdeel van Beter bed Holding B.V. dat schijnt een marktleider te zijn op het gebied van slaapartikelen. U kunt gemakkelijk bestellen via de website of langskomen bij een van de winkels, op deze manier kunt u bijvoorbeeld kijken hoe deze bedden daadwerkelijk liggen en van alles uittesten.

Producten en diensten Beddenreus
Alles wat u kunt bedenken dat met slapen te maken heeft kunt u wel vinden bij beddenreus. Het is zeer eenvoudig om te bestellen via de website. U kunt ook gemakkelijk het assortiment bekijken onder meer dan 5 categorieën die zij beschikbaar stellen.   

U kunt op de website bijvoorbeeld kiezen uit bedden, matrassen, boxsprings, topmatrassen, bedbodems, beddengoed, kasten en accessoires. Zij hebben ook verschillende aanbiedingen en bijvoorbeeld onder matrassen vindt u een actie tot ongeveer 50%  

Zij bieden verschillende matrassen met acties en u kunt alle producten vinden op de website. Aan de rechterzijde als u een categorie heeft gekozen kunt u gemakkelijk filteren welke attributen voor u geschikt zijn. Op de website kunt u met verschillende betaalmethoden betalen en u kunt ook zelf een afleverdatum kiezen op werkdagen van 08.00 tot 17.00.

Complimenten, klachten of tips voor Beddenreus
Als u recent een bed of matras heeft gekocht bij beddenreus, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld verschillende artikelen gekocht en is alles bij u bezorgd? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Beddenreus willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Beddenreus.