AVH-Outdoor Tuinmeubelen

Alle reviews

AVH-Outdoor Tuinmeubelen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

AVH-Outdoor Tuinmeubelen

Beschikken over de juiste tuinmeubelen, precies passend voor uwtuin maakt het verfraaien van de tuin tot een aangename klus.Van grills, barbecuesets, Tuinbanken, de bloempotten, de bloemen, tuingereedschap. Het volledig assortiment aan tuinmeubelen is onlinete vinden in diverse prijsklassen. Hierdoor zijn er in elke stijl tuinmeubelen te mixen voor de perfecte inrichting. Waar online de beste deals aan gehele tuinmeubelaanbod te betrekken, leest u hier op ReviewsBird.nl. Hier geven mensen hun beoordeling over een bedrijf en de dienstverlening in de reviews. Met een druk op de knop heeft u hier een overzicht aan reviews.

Over AVH-Outdoor Tuinmeubelen
AVH-Outdoor Tuinmeubelen valt onder Ackermans & van Haaren, een Belgische holding met hoofdzetel holding in Antwerpen een bijkantoor in Brussel. In het jaar 1974 werd Ackermans & van Haaren NV. opgericht. Echter gaat hun geschiedenis ver in de jaren 60, waar de oprichtersNicolaas van Haaren en Hendrik Willem Ackermans hun samenwerking aangingen en in 1964 hun eerste diversificatie hadden te weten de onshore en off-shore boringen (Forasol – Foramer). In 1974 vond de fusie van de baggeractiviteiten van Ackermans & van Haaren en CFE plaats. In 1876 vond de eerste samenwerking tussen Nicolaas van Haaren & Hendrik Willem Ackermans plaats. In 1997 werd geïnvesteerd in SIPEF, start van de tropische landbouw in samenwerking met de familie Bracht (start van Energy & Resources) en in 2019 vonden investeringen in verduurzaming van voedings- en landbouwsector plaats.

Producten en diensten van AVH-Outdoor Tuinmeubelen
De AVH-Collectie is het huismerk van AVH-Outdoor Tuinmeubelen. De meeste van de producten worden geïmporteerd vanuit het verre oosten. Met het assortiment aan items BBQ'S, beschermhoezen, loungesets, terrasverwarming, parasols, tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, bijzettafels, ligbedden en voetenbanken. De BBQ’S in de collectie zijn van het merk Boretti. De klant kan kiezen om te barbecueën op gas of op houtskool. Op de afdeling ligbedden kan de klant kiezen voor een lounge ligbed waar geen onderhoud voor nodig is of de ligbedden gemaakt van kunststof-vlechtwerk, die allen voorzien zijn van een lekker dik kussen. Ook voor de complete buitenkeuken kan men terecht bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen. De bestellingen en betalingen kunnen online, maar ook in hun showroom aan de Industriestraat 11 3281LB Numansdorp

Complimenten, klachten en tips voor AVH-Outdoor Tuinmeubelen
De levertijd van bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen is van 3 tot 5 werkdagen. Verzending is gratis en men betaalt geen retourkosten. Betalen kan met iDeal, Mastercard, Visa PayPal, SprayPay, IN3, Maestro, Giropay en bij de chauffeur die levert. De klantenserviceis telefonisch op +31 (0)85 1300 078, via de live chat en per e-mail via klantenservice@avh-outdoor.nl bereikbaar. En wel van maandag tot zaterdag 09:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Op alle producten van AVH-Outdoor Tuinmeubelen geldt de wettelijke garantie.

Voor klachten kan men contact opnemen via het contactformulier, waarbij binnen 14 dagen wordt gereageerd. Ook de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) evenals de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr staan u van dienst.

AVH-Outdoor Tuinmeubelen zegt een uitstekende klantenservice te bieden. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Wat vindt u het assortiment van AVH-Outdoor Tuinmeubelen en van zijn dienstverlening? Laat het ons weten op onze website.

Meer weten over de dienstverlening en de producten van AVH-Outdoor Tuinmeubelen? Ga dan naar ReviewsBird.nl voor de reviews! U bent zelf ook erg welkom om de ervaringen van eerdere klanten aangaande dit bedrijf te lezen op onze site.