Atelier Goldner Schnitt

Alle reviews

Atelier Goldner Schnitt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Atelier Goldner Schnitt

Atelier Goldner Schnitt is een Duits kledingbedrijf. De Nederlandse website heet simpelweg Atelier Goldner, en de URL heet Ateliergoldnerfashion.nl. Al met al een beetje verwarrend. Of het er in het bedrijf hetzelfde eraan toegaat? Dat is een goede vraag! Dat kunt u dus nalezen op reviewsites zoals de onze. Deze beoordelingssite onderscheidt zich van anderen omdat op deze ErvaringenSite ReviewsBird.nl u géén betaalde reviews vind! Het kan dus zijn dat bij de informatie over het bedrijf waarin u interesse heeft, nog geen beoordelingen zijn achtergelaten. Ook geven wij de bedrijven geen inspraak of weerwoord op de reviews. Hiermee garanderen wij de echtheid van onze ErvaringenSite. Wilt u ook uw review achterlaten? Het kost maar enkele minuten tijd, en uiteraard respecteren wij uw privacy. 

Over Atelier Goldner Schnitt
Atelier Goldner Schnitt is, zoals de naam al doet vermoeden, een Duits bedrijf. Het is gevestigd in Münchberg, district Oberfranken, in het hart van de Duitse textielindustrie. De Nederlandse afdeling staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd op een adres in het Nederlandse Bunnik. Wij hebben niets kunnen terugvinden over de geschiedenis van het bedrijf of de mensen die het runnen op de website. Enig speurwerk heeft uitgewezen dat het bedrijf als sinds 1993 bestaat.

Producten en Diensten van Atelier Goldner Schnitt
Atelier Goldner verkoopt elegante damesmode, ook voor afwijkende maten, zoals grote maten voor mensen met een maatje meer, en korte maten voor mensen met een van gemiddeld afwijkend postuur. De exclusieve ontwerpen zijn vooral voor de modebewuste vrouw, die hoogwaardige kwaliteit kleding verwacht die geschikt is voor iedere gelegenheid. Vanuit uw eigen huis kunt u de nieuwe, comfortabele collectie via de website bestellen, maar u kunt ook telefonisch advies vragen of een catalogus thuis gestuurd krijgen. Er is een matentabel op de website opgenomen., De voorwaarden voor het terugsturen van bestelde items en geld terug te krijgen staan ook netjes op de website afgedrukt. Tijdloze, elegante kleding voor korte maten en grote maten. Bij het samenstellen van de nieuwe collectie wordt vooral gelet op het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ze streven er naar om hun klanten perfect passende mode aan te bieden voor dames van elk figuur. Het mode aanbod bestaat uit tijdloze basics, comfortabele homewear, klassieke kostuums, en veel meer.

Complimenten, klachten en tips voor Atelier Goldner Schnitt
Shoppen op het internet is niet altijd een zegen. Soms denken de winkels of modeontwerpers dat wij allemaal op de hoogte zijn van hun matensysteem en dezelfde body shape hebben. Zodra je wat groter bent, of een lichaam met afwijkende verhoudingen van het gemiddelde, zit je met een probleem. Natuurlijk zijn er ook fashion webwinkels die daar rekening mee proberen te houden. Zo heeft Atelier Goldner een telefonische klantenservice waar je bij terecht kunt voor mode advies en advies over de maten. Of deze ook echt werkt en een positief verschil maakt voor de online klanten? Die vraag kunnen wij niet voor u beantwoorden! Kunt u ons misschien laten weten wat u vindt van de Damesmode voor mensen met een afwijkend figuur van Altelier Goldner? Wij kijken uit naar uw persoonlijke review!