Albeka

Alle reviews

Albeka

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Albeka

Albeka is een bedrijf dat gebruikt meubilair opkoopt van andere bedrijven om dat daarna weer door te verkopen. Hierdoor kunnen ze voor hun klanten een lagere prijs garanderen die deze klanten niet zouden hebben als zij alles nieuw zouden moeten kopen. Het bedrijf is dus een voordelige meubelspecialist. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Albeka lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u daarnaast op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Albeka
Albeka is opgericht in het jaar 1996, ze bestaan dus inmiddels al voor geruime tijd. Het bedrijf is opgericht (en nog steeds gevestigd) in Hendrik-Ido-Ambacht.  Inmiddels heeft het bedrijf er nog meer vestigingen bij in Zoetermeer en Nieuwegein. De vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht is nog steeds de hoofdvestiging en tevens ook het hoofdkantoor. Naast fysieke winkels heeft het bedrijf ook een goed lopende online webshop. Het bedrijf verkoopt inmiddels naast gebruikt kantoormeubilair ook refurbished en nieuw kantoormeubilair. Hiermee zorgen zij ervoor dat er voor elk kantoor wel meubels beschikbaar zijn. 

Producten en diensten van Albeka
Albeka specialiseert zich al meer dan vijftien jaar in kantoormeubelen. Niet alleen voor in kantoor- en werkruimtes, maar ook thuis in je nieuwe werkomgeving anno 2021 (waar thuiswerken de nieuwe standaard is). De kantoormeubelen webshop van het bedrijft bevat ruim twintig duizend unieke kantoormeubelen. Het bedrijf heeft daarmee een van de grootste voorraden aan kantoor meubelen in heel Nederland. Naast de webshop kunt u ook terecht in de drie showrooms van het bedrijf om de kantoormeubelen te bekijken en te proberen. De productexperts van het bedrijf helpen u aan prachtige kantoormeubelen tegen een voordelige prijs. 

Heeft u advies nodig? Dan staan de interieuradviseurs van het bedrijf voor u klaar om uw ruimtes tot leven te brengen met een smaakvolle kantoor inrichting. Als specialisest denkt het bedrijf mee vanaf één meubelstuk tot en met een complete inrichting. De gebruikte producten de Albeka inkoopt zijn vaak ook allemaal van een echt A-merk. De gebruikte stoelen en gebruikte bureaus etc. komen van diverse topmerken zoals bijvoorbeeld Ahrend, Gispen, Lensvelt en nog veel meer. Deze bekende merken staan dan ook voornamelijk bekend om hun sterke materiaal en lange levensduur. Zo weet u zeker dat u optimaal van de kantoormeubels gebruik kunt maken tegen een voordelige prijs omdat de meubels tweedehands zijn. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Albeka
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Albeka? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Albeka op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Albeka vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Albeka of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Albeka nu achter.