123tijdschrift.nl

Alle reviews

123tijdschrift.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

123tijdschrift.nl

Of je nu graag de Donald Duck, Libelle of National Geographic leest, er is vaak wel een tijdschrift dat bij jouw smaak past. Je kunt losse bladen kopen, of een een doorlopend abonnement nemen. Losse bladen zijn relatief een stuk duurder, maar je zit er in elk geval niet aan vast. Wanneer je eens een nieuw blad wilt uitproberen, kun je eens kijken bij Tijdschrift.nl, een website waar je verschillende tijdschriften met één abonnement kunt lezen.

Maar gaat dit wel zo makkelijk, zitten er geen addertjes onder het gras verborgen? Je wilt niet een proefabonnement nemen, om vervolgens toch ergens aan vast te komen zitten. Door het lezen welke reviews Tijdschrift.nl krijgt, heb je een beter inzicht in de manier waarop de website met haar gebruikers omgaat. Wacht daarom niet langer, en kijk snel welke ervaringen er beschreven worden op ReviewsBird!

Over 123tijdschrift.nl
Tijdschrift.nl is een onderdeel van DPG Media. Wellicht ken je dit bedrijf wel van de Cookies die op verschillende websites worden getoond. Het is een Belgisch bedrijf en heeft haar hoofdkantoor in Antwerpen. DPG Media is ook actief in Nederland en Denemarken. Er werken meer dan 6000 mensen. DPG Media is eigenaar van verschillende nieuwswebsites, tijdschriften en dagbladen, zoals het Algemeen Dagblad, Volkskrant, Donald Duck, Libelle en Story. Via de Tijdschrift.nl proefabonnementen adverteert DPG Media met haar tijdschriften.

Op de website lezen we dat Tijdschrift.nl meer dan 75 bladen aanbiedt. Hoewel landelijk het aantal lezers van tijdschriften terug loopt, blijkt dat nog altijd meer dan 100.000 mensen maandelijks van de dienst gebruik maken. Je kunt al deze bladen lezen wanneer je een Tijdschrift abonnement neemt. Je leest de tijdschriften via de Tijdschrift.nl app, maar krijgt geen papieren versie in huis.

Producten en diensten van 123tijdschrift.nl
Wanneer je jezelf bij 123tijdschrift.nl aannmeldt, krijg je digitaal toegang tot de tijdschriften van DPG Media. Het gaat hier om titels zoals National Geographic, met al haar aanverwanten zoals National Geographic Junior en Historia. Daarnaast kun je ook de laatste celebritynieuwtjes lezen in Story en kun je meeleven met de avonturen van Donald Duck. Tijdschrift.nl geeft geen toegang tot bijvoorbeeld de Bobo of Okki, omdat deze tijdschriften niet in handen van DPG Media zijn.

Wanneer je een bekende hebt die jaren is kun je bij tijdschrift.nl een abonnement cadeau doen via Bladcadeau. Hiermee geef je een bekende 75 tijdschriften om uit te proberen. Als je zelf een bladcadeau code wilt verzilveren, kan dit via de Tijdschrift.nl website.

Wanneer je jouw abonnement bij Tijdschift.nl opzeggen wilt, kun je terecht op de website. Hiervoor kun je inloggen op jouw Tijdschrift.nl account, waarna je de optie kunt selecteren. Binnen twee werkdagen ontvang je een mail ter bevestiging van het opzeggen.

Korting bij 123tijdschrift.nl
Je kunt twee weken gratis gebruik maken van het Tijdschrift.nl proefabonnement. Daarna zijn de kosten standaard €9,99 per maand. Indien je zeker weet dat je langer van de dienst gebruik wilt maken, kun je bijvoorbeeld een halfjaarlijks abonnement nemen met een korting van €2,50. Je betaalt betaalt dan namelijk €7,50 per maand.

Klachten, complimenten of tips voor 123tijdschrift.nl
Lees jij al via Tijdschrift.nl? Dan horen we graag jouw ervaringen met deze website en app. Werkt deze goed? Leest het fijn? Hoe is jouw eventuele contact met de klantenservice gelopen? Alle details zijn welkom. Wacht daarom niet langer, en laat snel je 123Tijdschrift.nl beoordeling achter!