Versh reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Versh

Vindt je dat het niet altijd even eenvoudig is om lekkere en verse boodschappen te vinden in de supermarkt? Of klinkt het gemak van een betaalbare maaltijdbox je als muziek in de oren? Dan kan het zijn dat je wellicht al eens eerder van Versh hebt gehoord.

Voordat je producten bij Versh gaat bestellen wil je echter wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Denk daarbij aan vragen, zoals: uit wat voor soort producten kan ik allemaal kiezen? Hoe zit het met ingrediënten? Kan ik ook inspiratie opdoen bij Versh als ik niet zeker weet wat ik zoek? Hoe zit het met de klantenservice en prijs? Misschien heb je wel een allergie en wil je weten wat je daar aan kan doen bij Versh. Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, Versh reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op die manier kan je bepalen of Versh wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is Versh

Versh is een leverancier van maaltijdboxen, in hun producten zitten ingrediënten waarmee je drie tot 4 doordeweekse maaltijden mee kunt maken. Versh bezorgd hun producten in toepasselijke porties rechtstreeks aan huis. Bij het bestellen is het enige wat je hoeft te doen een datum kiezen waarop jouw gewenste ingrediënten geleverd zullen worden. Verder kan je ook recepten vinden bij Versh, het bedrijf is er voor jou om koken een makkelijke gelegenheid te maken.

Producten en diensten Versh

Ben je benieuwd naar de maaltijdboxen van Versh? Dan kan je die bekijken op hun website. Bij aankomst kan je gelijk lezen over bestellingen en de voordelen van Versh. Zo kan je bijvoorbeeld al genieten van een portie vanaf €2,50. In de Vershbox zitten ingrediënten voor 3 tot 4 doordeweekse maaltijden, bij het bestellen heb je keuze uit 6 wekelijkse gerechten. Wil je graag een box bestellen? Dan kan je kiezen uit een 2- of 4 persoonsbox. Je kunt een 2 persoonsbox vanaf € 16,43 bestellen, voor een 4 persoonsbox is dat € 26,18. Prijzen kunnen oplopen als je meer ingrediënten besteld, het kan zijn dat deze prijzen in de toekomst ook zullen veranderen. Je kunt er verwachten ingrediënten te vinden als: kruiden, groenten, vlees, zuivelproducten en meer.

Wil je graag meer lezen over de recepten van Versh? Dan kan dat ook via de website. Bezorgingen van Versh zijn gratis. Om te bestellen maak je een account met jouw toepasselijke gegevens aan, daarna bepaal je zelf een leverdatum en kies je een gewenste betaalmethode uit.

Contact

Wil je graag maaltijden bij Versh bestellen, maar heb je een vraag of opmerking die je het liefst eerst deelt? Of een andere reden om contact op te willen nemen. Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden, zo kan je een mailtje sturen naar het adres: info@versh.nl. Verder is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Versh. Bezoek je het bedrijf graag in persoon? Dan gaat dat aan de Kloveniersburgwal 131E, 1011 KD, Amsterdam.

Reviews en beoordelingen Versh

Heb je al eens eerder gebruik gemaakt van een Versh ingrediëntenbox, of een andere ervaring opgedaan met de onderneming? Dan willen wij graag weten hoe dat gegaan is! Deel je mening over Versh met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door dat te doen maak je het andere geïnteresseerde eenvoudiger om een realistischer beeld over Versh te ontwikkelen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven wilt lezen kan dat, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review