Versh

Alle reviews

Versh

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

Logo Superfood.nl
Superfood.nl

Gezond eten is van het uiterste belang als je een fit, vitaal en lang leven wil leiden. Zelf je eigen eten klaarmaken met verse ingrediënten i...

Logo Wijnvoordeel.nl
Wijnvoordeel.nl

Heerlijk ontspannen - na een lange dag hard werken- genietend van de rust met een glaasje wijn op het dakterras! Verrukkelijk! Wilt u als wijnliefh...

Logo Koop en Koe | Grutto
Koop en Koe | Grutto

Verse rundvlees, varkensvlees of lamsvlees nodig voor het gezin? Op zoek naar een goed gesorteerde slagerij voor al uw vleessoorten? Neem eens een ...

Versh

Vindt je dat het niet altijd even eenvoudig is om lekkere en verse boodschappen te vinden in de supermarkt? Of klinkt het gemak van een betaalbare maaltijdbox je als muziek in de oren? Dan kan het zijn dat je wellicht al eens eerder van Versh hebt gehoord. 

Voordat je producten bij Versh gaat bestellen wil je echter wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Denk daarbij aan vragen, zoals: uit wat voor soort producten kan ik allemaal kiezen? Hoe zit het met ingrediënten? Kan ik ook inspiratie opdoen bij Versh als ik niet zeker weet wat ik zoek? Hoe zit het met de klantenservice en prijs? Misschien heb je wel een allergie en wil je weten wat je daar aan kan doen bij Versh. Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, Versh reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op die manier kan je bepalen of Versh wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen. 

Wat is Versh

Versh is een leverancier van maaltijdboxen, in hun producten zitten ingrediënten waarmee je drie tot 4 doordeweekse maaltijden mee kunt maken. Versh bezorgd hun producten in toepasselijke porties rechtstreeks aan huis. Bij het bestellen is het enige wat je hoeft te doen een datum kiezen waarop jouw gewenste ingrediënten geleverd zullen worden. Verder kan je ook recepten vinden bij Versh, het bedrijf is er voor jou om koken een makkelijke gelegenheid te maken. 

Producten en diensten Versh

Ben je benieuwd naar de maaltijdboxen van Versh? Dan kan je die bekijken op hun website. Bij aankomst kan je gelijk lezen over bestellingen en de voordelen van Versh. Zo kan je bijvoorbeeld al genieten van een portie vanaf €2,50. In de Vershbox zitten ingrediënten voor 3 tot 4 doordeweekse maaltijden, bij het bestellen heb je keuze uit 6 wekelijkse gerechten. Wil je graag een box bestellen? Dan kan je kiezen uit een 2- of 4 persoonsbox. Je kunt een 2 persoonsbox vanaf € 16,43 bestellen, voor een 4 persoonsbox is dat € 26,18. Prijzen kunnen oplopen als je meer ingrediënten besteld, het kan zijn dat deze prijzen in de toekomst ook zullen veranderen. Je kunt er verwachten ingrediënten te vinden als: kruiden, groenten, vlees, zuivelproducten en meer. 

Wil je graag meer lezen over de recepten van Versh? Dan kan dat ook via de website. Bezorgingen van Versh zijn gratis. Om te bestellen maak je een account met jouw toepasselijke gegevens aan, daarna bepaal je zelf een leverdatum en kies je een gewenste betaalmethode uit. 

Contact

Wil je graag maaltijden bij Versh bestellen, maar heb je een vraag of opmerking die je het liefst eerst deelt? Of een andere reden om contact op te willen nemen. Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden, zo kan je een mailtje sturen naar het adres: info@versh.nl. Verder is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Versh. Bezoek je het bedrijf graag in persoon? Dan gaat dat aan de Kloveniersburgwal 131E, 1011 KD, Amsterdam. 

Reviews en beoordelingen Versh

Heb je al eens eerder gebruik gemaakt van een Versh ingrediëntenbox, of een andere ervaring opgedaan met de onderneming? Dan willen wij graag weten hoe dat gegaan is! Deel je mening over Versh met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door dat te doen maak je het andere geïnteresseerde eenvoudiger om een realistischer beeld over Versh te ontwikkelen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven wilt lezen kan dat, bezoek daarvoor ons reviewplatform.