Optimaalwater.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Optimaalwater.nl

Ons lichaam bestaat voor ruim meer dan de helft uit water. Daarom is het belangrijk om goed te drinken, al helemaal in een warm klimaat. Als je op zoek bent naar producten die je daarbij wellicht nodig zult hebben, ben je misschien al eens bij Optimaalwater.nl terecht gekomen.

Voordat je producten bij Optimaalwater.nl gaat bestellen, wil je wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw vereisten voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat voor soort producten kan ik allemaal vinden in het assortiment van Optimaalwater.nl? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Wat voor kosten en levertijden kan ik verwachten? Hoe is de klantenservice en klantvriendelijkheid van het bedrijf? Waar kan ik contact opnemen als ik onduidelijkheden heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk Optimaalwater.nl reviews en beoordelingen te lezen op onze website van klanten die je al voor zijn gegaan.

Wat is Optimaalwater.nl

Optimaalwater.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van allerlei soorten producten die met water te maken hebben. Daarbij kan je denken aan bijvoorbeeld: flessen, maar ook filters en dergelijke. Het bedrijf is een Nederlandse webshop, met een postadres gevestigd aan de Herenweg 15, 3602AM, Maarssen. Optimaalwater.nl is een website die onderdeel is van Brixters B.V., een bedrijf dat focust op maatschappelijke verantwoord investeren, zoals ze dat zelf stellen.

Producten en diensten

Optimaalwater.nl is een webshop waar je allerlei artikelen kunt vinden die met water te maken hebben. Op de site van het bedrijf kunnen klanten hierna zoeken aan de hand van verschillende categorieën, waaronder: Filter systemen, Vervangingsfilters, Waterflessen en Testen & Supplementen. Het draait hier om producten die voornamelijk de focus leggen op mineraal bronwater en schoon drinkwater. De items van Optimaalwater.nl zijn voorzien van toepasselijke foto’s, prijs, productinformatie als inhoudt en maten. Een gedeelte van de producten is in afgekort.

Betalen en bezorgen

Iets gevonden en wil je doorgaan met het betaalproces? Dan kan je gebruik maken van een aantal betaalmogelijkheden, zoals: Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, Belfius, KBC / CBC, en SOFORT. Bezorgingen worden gedaan door PostNL, of kunnen zelf afgehaald worden in Maarssen. Producten worden vanaf € 45,-, gratis bezorgd in de Benelux en Duitsland.

Contact

Denk jij een product te willen bestellen bij Optimaalwater.nl, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kun je op de website veelgestelde vragen lezen, waar je misschien al een antwoord kunt vinden. Verder is het mogelijk om via een contactformulier jouw bericht direct met het bedrijf te delen. Telefonisch contact gaat naar: 020 – 30 90 400. Mailen kan ook, gebruik daarvoor: info@optimaalwater.nl. Zelf bij Brixters B.V. Herenweg 15, 3602 AM, Maarssen, Nederland.

Reviews en beoordelingen

Heb jij al eens eerder waterproducten bij Optimaalwater.nl besteld? Of een andere soort ervaring opgedaan met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over Optimaalwater.nl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het makkelijker voor andere lezers een beter beeld over het bedrijf te kunnen vormen. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke ondernemingen lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Alexander van Kempen 1 jaar geleden
9
Optimaalwater.nl is een geweldige website voor iedereen die op zoek is naar manieren om zijn eigen drinkwater te produceren. Ik had onlangs behoefte aan schoon drinkwater en besloot deze sit...

Alle reviews ( 1 )

Optimaalwater.nl: De topkeuze voor wie zelf zijn schoon drinkwater wil maken

Optimaalwater.nl is een geweldige website voor iedereen die op zoek is naar manieren om zijn eigen drinkwater te produceren. Ik had onlangs behoefte aan schoon drinkwater en besloot deze site te bezoeken. Wat me meteen opviel, was het brede assortiment producten dat ze hebben, van waterfilters tot UV-sterilisatie-eenheden en nog veel meer. Ik vond het heel nuttig dat de productpagina's duidelijke foto's hadden die verschillende hoeken van elk artikel lieten zien. Ook beschikken ze over gedetailleerde informatie over de specificaties van elk apparaat zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik maakte uiteindelijk de keuze om een waterfilter aan te schaffen. Het proces van afrekenen was snel en gemakkelijk; binnen no time kreeg ik mijn bestelling netjes geleverd bij mij thuis. De algehele ervaring met Optimaalwater.nl was uitstekend - hun klantenservice is professioneel en efficiënt, dus aarzel niet om contact met hen op te nemen als je iets niet helemaal begrijpt!

A
Alexander van Kempen 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!