Marley Spoon

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Marley Spoon

Er worden online inmiddels heel wat mogelijkheden aangeboden als je op zoek bent om makkelijk en toch gezond te eten. Zo kun je bijvoorbeeld bij Marley Spoon wekelijks maaltijdboxen met recepten en ingrediënten bestellen. Heb jij interesse en wil je meer weten? Bekijk dan de reviews van consumenten op onze website, zo kom je snel te weten wat andere klanten over deze aanbieder te zeggen hebben. We hopen je op deze manier te kunnen helpen om te kiezen tussen Marley Spoon of Hello Fresh.

Over Marley Spoon

Marley Spoon BV is gevestigd in Nieuwegein en gebruikt de website met dezelfde naam om klanten verschillende maaltijdboxen aan te bieden. Het bedrijf is van oorsprong Duits en verkoopt het aangeboden assortiment inmiddels in meerdere Europese landen, Amerika en Australië. De keuze aan Marley Spoon recepten is wekelijks erg groot en de benodigde ingrediënten die je krijgt zijn precies genoeg voor de maaltijden die je klaar kunt maken om zo verspilling tegen te gaan.

Marley Spoon contact

De klantenservice van Marley Spoon biedt via de helpdesk op de site alle hulp die je nodig hebt als je vragen over bestellingen en betalingen hebt. Je kunt onder andere chatten via de site, het contactformulier gebruiken of zelf een e-mail sturen naar contact@marleyspoon.nl. Wil je liever direct contact met een Marley Spoon medewerker? Dat kan via het telefoonnummer 030 - 808 0452. In de reviews over Marley Spoon die je op onze website kunt lezen staan de ervaringen met de klantenservice van andere klanten.

De producten van Marley Spoon

Je hebt bij deze aanbieder de keuze uit wel 40 verschillende recepten per week. Zodra je een account hebt kun je bij Marley Spoon inloggen en aangeven hoeveel maaltijden je voor hoeveel personen per week wilt hebben. Je krijgt dan iedere week een gekoelde maaltijdbox met alle verse ingrediënten en stap-voor-stapinstructies. In zes simpele stappen zet je dan binnen maximaal 40 minuten elke dag een heerlijke maaltijd op tafel. Enkele van de maaltijden die je kunt kiezen zijn gekarameliseerde kipfilet, biefstuk op groentestamp en Beef Bulgogi. Daarnaast kun je via je account de levering tijdelijk stopzetten als je bijvoorbeeld een paar weken op vakantie gaat.

Marley Spoon korting

Je kunt jouw wekelijkse maaltijdbox bij deze aanbieder betalen met creditcard, PayPal of iDEAL. Op sociale media, zoals Facebook en Instagram worden nieuwe acties en kortingen bij Marley Spoon gepresenteerd en kun je reageren op nieuwe berichten. Bovendien worden er vaak acties gelanceerd waarbij je met een Marley Spoon kortingscode voordeliger dan normaal deze boxen kunt bestellen.

Reviews en commentaren over Marley Spoon

Wil jij als klant graag reageren op de kwaliteit van de maaltijdboxen of de manier waarop de klantenservice je behandeld heeft? Dat kun je heel makkelijk doen door een Marley Spoon review op onze website te plaatsen. Zo kunnen we met elkaar onder meer laten zien hoe makkelijk of moeilijk het opzeggen van de boxen is en hoe klachten behandeld worden. En niet alleen kun je in je eigen woorden omschrijven wat je beleefd hebt, ook kun je met een maximaal aantal van 5 sterren duidelijk laten zien hoe tevreden jij als klant van het bedrijf bent. Met jouw beoordeling kun je dus heel makkelijk aangeven of jij Marley Spoon betrouwbaar vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review