Joy of Matcha

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 2
Bezorging 2

Totaal

2
100.0% zou hier weer kopen

Joy of Matcha

Ongeveer 1000 jaar geleden besluit een boeddhistische monnik uit Japan naar China te reizen om thee te studeren. Hij kwam een zeldzaam blad tegen dat bekend staat als ‘Matcha’. Hij was onder indruk van de eigenschappen van deze zeldzame blad en besloot Matcha bladen mee te nemen naar Japan.

Deze monnik is de eerste die de matcha thee in een poedervormige substantie dronk. De thee werd voornamelijk gebruikt om wakker te blijven tijdens hun meditatiesessies. Matcha thee heeft enorme gezondheidsvoordelen zoals het voorkomen van dementie, het drankje is rijk aan aminozuren, vitaminen en mineralen.

Zoekt u de beste Matcha thee? Tegenwoordig is Matcha thee online verkrijgbaar en kunt het ook nog eens laten bezorgen. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u waar u gerust Matcha kunt bestellen en hoeft u zich geen zorgen te maken of het product wel aankomt.

Over Joy Of Matcha

Joy of Matcha levert echte matcha producten uit Japan, het land waar Matcha perfect wordt verwerkt voor consumptie. Joy of Matcha is ook een groothandel voor kleinere bedrijven die Matcha willen aanbieden in de vorm van thee of andere producten.

Joy of Matcha beweert dat echte Matcha uit Japan moet komen en is daarom ook duurder dan bijvoorbeeld bij de Kruidvat of Jumbo. Vaak heeft Matcha een bittere smaak als het niet 100% uit Japan komt met dezelfde verwerkingsproces. Kijkt u ook hier voor verschillende reviews over verschillende bedrijven.

Op de website van Joy of Matcha vindt u verschillende producten zoals Matcha thee maar ook ideeën om bijvoorbeeld een lekker ontbijt te maken met Matcha pannenkoeken. Zij hebben een blog waar u verschillende weetjes kunt lezen over hoe Matcha nou eigenlijk werkt en wat voor voordelen het heeft.

Producten en diensten Joy Of Matcha

Joy of Matcha gebruikt Matcha voor veel verschillende producten, op de website verkopen zij bijvoorbeeld Matcha thee, Matcha Blends, Accessoires en Chawan(Matcha Kommen). Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van pure Matcha en alles wat erbij hoort.

Onder Matcha thee hebben zij verschillende soorten zoals Ceremoniële Matcha thee, Golden Matcha, Skinny Matcha, Lemon & Ginger Matcha, Spicy Chai Matcha en nog veel meer. Dit zijn allemaal verschillende Blends met veel gezondheidsvoordelen. Elk pakket is ongeveer 30 gram en heeft verschillende prijzen van ongeveer 20 tot 30 euro.

Joy Of Matcha heeft ook een blog op de website waar u veel informatie kunt vinden over Matcha. Als u wilt weten hoe u de beste Matcha thee kunt maken dan leest u dat bijvoorbeeld ook onder veelgestelde vragen. Er geldt een gratis verzending boven €49,- en als u voor 23.00 besteld, heeft u het product morgen in huis!

Complimenten, klachten of tips voor Joy Of Matcha

Als u recent toevallig een Matcha Blend heeft gekocht bij Joy of Matcha? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een Chawan(Matcha kom) gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Joy Of Matcha willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Joy Of Matcha.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Je naam 1 jaar geleden
2

Alle reviews ( 1 )

Welke dienst of wat voor product heb je gekocht

J
Je naam 1 jaar geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review