Gefelicitaart

Alle reviews

Gefelicitaart

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

Gefelicitaart

Heeft u iets te vieren met vrienden of familie? Dan kan een stukje taart zeker niet ontbreken. Aangezien zulke aangelegenheden een zeer intiem moment vormen, wil u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt voor uw lekkernij. Voor reviews, tips en complimenten van andere consumenten over Gefelicitaart kan u op deze pagina terecht. U kan ook uw eigen review hier nalaten. 

Over Gefelicitaart 
Gefelicitaart is een online banketbakkerij die gevestigd is in Haarlem. Gefelicitaart werd opgericht in 1990. Het bedrijf begon met het maken van appeltaarten en leverde die aan de horeca in Haarlem en omgeving. Er bestond een groeiende vraag van consumenten en langzaamaan maakte de business de overgang naar het internet en werkten ze met 300 bakkers in Nederland samen. Gefelicitaart was hierdoor aanwezig in het hele land maar de kwaliteit kwam in het gedrang. In 2012 hebben ze om deze reden beslist om de transitie te maken naar één grote bakkerij zodat de kwaliteit gegarandeerd kon blijven. 

Producten en diensten van Gefelicitaart 
Gefelicitaart specialiseert zich in allerlei traktaties en lekkernijen zoals taart, kindertaart, gebak, vlaai, vegan producten, brownies en blondies en meer.  Bij elk product kan u online een omschrijving en een lijst met ingrediënten vinden. U kan alles heel makkelijk bestellen via de website. U hoeft enkel de gewenste producten te selecteren en toe te voegen aan uw winkelmandje. Daarna krijgt u verschillende opties van bezorging momenten en wordt u verder verwezen naar de betaalpagina waar u uw bestelling kan afrekenen. Indien u grote aantallen wil bestellen, vraagt u best een offerte aan. 

Naast de kant-en-klare lekkernijen die Gefelicitaart aanbiedt, heeft u ook de mogelijkheid om een doe-het-zelf knutzelftaart- of vlaai te bestellen. Onder hun assortiment ‘Thuis bakken’ kan u allerlei ingrediënten, tools en basis baksels vinden om een geslaagde familie namiddag te beleven. 

De slogan van Gefelicitaart luidt ‘altijd iets te vieren’. Het zal u dan ook niet verbazen dat naast alle eetbare delicatessen, u bij Gefelicitaart ook terecht kan voor alle allerlei feestattributen, zoals feestversiering, kaarsjes, voorschotelen, taarttoppers, decoratie, helium ballonnen en bloemen.

Gefelicitaart’s leverings- en betalingsmogelijkheden
Wanneer u iets besteld bij Gefelicitaart voor 17u, heeft u de optie om te kiezen voor een levering op de volgende dag. Tevens garanderen zij een gekoelde en landelijke bezorging. U kan betalen met IDEAL, PayPal of creditcard. Bent u een zakelijke klant? Dan heeft u de mogelijkheid om op factuur te betalen. Heeft u een vraag of een probleem? Dan kan u altijd contact opnemen met hen via info@gefelicitaart.nl of 023 540 37 11.

Reviews, beoordelingen en complimenten over Gefelicitaart 
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Wat vond u van de kwaliteit van het ontvangen gebak? Hoe was uw ervaring met de klantenservice? Werd alles op tijd en correct geleverd? Heeft u al eens feestartikelen besteld bij Gefelicitaart? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!  

Wat voor soort bakkersbedrijf is Gefelicitaart? Lees onze klanten beoordelingen over de producten, klantenservice en levering van Gefelicitaart hier op ReviewsBird.nl.