Brewdog reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Brewdog

Brewdog

is een internationale brouwerij en pubketen met de hoofdvestiging in de Schotse stad Ellon. Het bedrijf produceert verschillende soorten ales en lagers. Met een productie van meer dan acht honderd duizend hectoliter beweert het bedrijf om de #1 Craft Brewer in Europa te zijn.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring precies is met deze brouwerij. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je een ervaring gehad met de klantenservice die je graag zou willen delen? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Brewdog

Brewdog werd in 2007 in Fraserburgh opgericht door James Watt en Martin Dickie. Martin Dickie had eerder bij een andere brouwerij gewerkt: Thornbridge Brewery, waar hij Jaipur hielp ontwikkelen. In 2009 kocht Brewdog hun eerste bar in het nabijgelegen Aberdeen. De belangrijkste brouwerij verhuisde in 2012 van Fraserburgh naar het nabijgelegen Ellon. In 2014 beëindigde het bedrijf de activiteiten in Fraserburgh helemaal. In 2016 werd de Ellon distilleerderij uitgebreid voor vijf miljoen pond, inclusief de toevoeging van een nieuw brouwhuis van drie honderd hectoliter (HL).

Producten en diensten van Brewdog

Brewdog staat voornamelijk bekend om hun controversiele bieren. Vanaf het begin werden James Watt en Martin Dickie geïnspireerd om ambachtelijke bieren in Amerikaanse stijl te brouwen. Dit houdt in: zoet smakende ales met een hoog alcoholgehalte en zeer grote hoeveelheden Amerikaanse hop. Hierdoor krijgen de bieren een gedurfde, fruitige en zelfs een beetje geparfurmeerde smaak. De bieren van Brewdog worden in de volksmond ook wel eens "marmite-bieren" genoemd, omdat de één van de bieren houdt en de ander ze haat. Voor fans zijn de bieren smaakvol en interessant, voor critici zijn ze ondrinkbaar.

Naast de gedurfde smaken werken de twee mannen ook hard aan het creëren van een merkimago voor Brewdog, door hun bieren leuke namen en heldere kleurrijke labels te geven. Sommige van hun brouwsels heten bijvoorbeeld Dead Pony Pale Ale, Dogma en Hardcore IPA. In Nederland zijn de Brewdog Punk IPA en de Brewdog Elvis Juice de populairste drankjes van de brouwerij. Sinds kort kan je de brouwsels ook proeven op locatie bij Brewdog Rotterdam.

Ervaringen, klachten en tips over Brewdog

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met deze brouwerij. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Brewdog achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je ook weer andere potentiële klanten van het bedrijf helpen, jouw reviews en/of beoordelingen worden dus zeer gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review