Beer in a Box

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Beer in a Box

Een cadeau zoeken, dat is voor sommigen al een uitdaging. Je wil iets kopen waarmee de andere persoon blij van wordt. Wie weet heb je een bierliefhebber waarvoor je een cadeau moet kopen. Er zijn zo veel soorten bier dat het al moeilijk wordt om te kiezen en beslissen wat je nu precies moet kopen. Hierbij wil je ook een mooie verpakking, of speciaal bier. Zeker als iemand die niets zou kennen van bier kan dit een moeilijke opdracht zijn.

Beer in a box is een webshop die zorgt voor verschillende soorten bier in een mooie verpakking. Wat helpt om meer te weten te komen over de service of de producten die je zou krijgen, is een review lezen handig. Hierdoor weet je meteen of alles bij anderen goed is verlopen of niet.

Over Beer in a box

Beer in a box is een Nederlands bedrijf die (cadeau)pakketten aanbiedt met speciaal bier. Naast een webshop hebben ze ook een fysieke winkel in Nederland. Ze werken nauw samen met bierbrouwers, hierdoor krijgen zij meteen samples binnen wanneer de brouwerijen een nieuw bier gebotteld hebben. Zo kunnen zijn beslissen welke nieuwe speciaal bieren de moeite zijn om verkocht te worden in de pakketten.

Producten van BeerinaBox.nl

Ze bieden verschillende pakketten aan met verschillende speciale bieren. Deze kan je cadeau doen voor iemand anders of voor jezelf! Als je zelf niet goed weet wat je lekker zou vinden, hebben ze een smaaktest gemaakt. Je komt zo te weten wat voor soort bier iets voor jou zou kunnen zijn. Dit is handig als je jezelf eens wil trakteren op een nieuw bier, maar niet wil dat het je uiteindelijk niet smaakt.

Naast vooraf gemaakte bierpakketten door Beer in a box, kan je ook je eigen pakket samenstellen en verrast worden. Dit gaat als volgt: je kiest hoeveel flesjes bier je wil ontvangen, dit kunnen er 6, 10 of 12 zijn. Hierna kan je kiezen wat voor soort bier je in je pakket wil hebben. De keuze hier heb je uit subtiele bieren, een complete proeverij of bieren die je zelf kiest. Als laatste vul je uw gegevens in en versturen ze het bierpakket. De prijs hangt af van je voorgaande keuzes.

Naast verschillende soorten speciale bieren bieden ze ook merchandise aan van Beer in a box. Hier hebben ze verschillende items, zoals een trui, een iPhone hoesje, sokken of zelfs een puzzel. Op de website vind je meer merchandise waaronder ze beschikken.

Beoordelingen, klachten en tips voor Beer in a box

Heb je al eens een voorgemaakt pakket speciaal bier besteld bij Beer in a box? Of zelf een pakket laten maken? Dan horen we graag je mening! Vertel ons hoe je ervaring was bij Beer in a box en of de producten waren zoals verwacht. Zo kan je andere mensen helpen die nog twijfelen over hun keuze of Beer in a box een webshop is die ze willen gebruiken, of eventueel tips van een speciaal bier die zeker de moeite waard was. Laat jouw review en beoordeling achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review