Van Boxtel hoorwinkels

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 6
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit een ingrijpende en levensveranderende gebeurtenis voor veel mensen. Gelukkig leven we in een periode in de geschiedenis waar je niet bij de pakken moet blijven neerzitten en waar er een heleboel mogelijkheden zijn om deze problemen aan te pakken, of ze zelfs te voorkomen. Bij Van Boxtel hoorwinkels kun je allerlei hoorapparaten en accessoires die te maken hebben met het gehoor aanschaffen. Natuurlijk wil je weten of je dit bedrijf wel kan vertrouwen met een delicate kwestie zoals je gehoor, en daarom is het aangeraden om op ReviewsBird eerst goed te kijken naar de beoordelingen van klanten van Van Boxtel hoorwinkels. Is bijna iedereen tevreden? Of net niet? Leer van de ervaringen van anderen.

Over Van Boxtel hoorwinkels

Van Boxtel hoorwinkels is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoortoestellen. Het bedrijf bestaat reeds sinds 1955. Wil je Van Boxtel hoorwinkels bereiken? Dat kan per telefoon van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur, per e-mail, via sociale media zoals Facebook en LinkedIn, of gewoon via een hoorwinkel. Er zijn immers 54 winkels verspreid doorheen Nederland, zoals in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Lelystad, Rotterdam, Utrecht en Valkenswaard. Van Boxtel hoorwinkels is erkend door de StAr, de Stichting Audicienregister, dat de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien verzorgt en maatstaven opstelt voor deze sector.

Producten en diensten van Van Boxtel hoorwinkels

Van Boxtel hoorwinkels is een aanbieder van hoorapparaten, die je via een webshop kan aankopen, net als via de eponieme hoorwinkels. Het bedrijf kun je helpen bij verschillende situaties, zoals je gehoor verbeteren, indien je reeds een gehoorapparaat draagt, of gewoon iemand met gehoorverlies wil helpen. Ook kunnen ze helpen bij gehoorverlies herkennen, gehoorschade voorkomen en gehoorverlies behandelen. Wat betreft gehoorapparaten kun je onder andere oplaadbare toestellen kopen, net als een heleboel accessoires (oplossingen voor radio, TV, telefoneren, vergaderen, wek- en waarschuwingssystemen).

Ook als je gewoon nazorg en service wil, is dat geen probleem. Bij Van Boxtel hoorwinkels krijg je gratis service en onderhoud. Van Boxtel hoorwinkels werkt samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Het bedrijf werkt met een vaste prijs, je eigen bijdrage is €99 per toestel, plus eventuele kosten voor eigen risico. Wil je een gratis vrijblijvende hoormeting? Dan kun je bij Van Boxtel hoorwinkels terecht. Het is mogelijk om een hoortoestel gratis te proberen. Op de website van Van Boxtel hoorwinkels is er ook een blog te vinden met allerlei tips over het gehoor, ervaringen van klanten, enzovoort.

Klachten, complimenten en tips voor Van Boxtel hoorwinkels

Als je zelf al eens een product van Van Boxtel hoorwinkels hebt aangekocht, dan kun je andere mensen zeer goed helpen door over jouw ervaringen te schrijven, hier op ReviewsBird. Ben je volledig tevreden over hun diensten en producten? Geef dan een complimentje! Of wil je eerder een klacht neerpennen? Dat kan ook. Schrijf een review en informeer wie het wil weten over jouw mening.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
R.Pechler 1 jaar geleden
10
Goed geholpen en uitstekende service van de medewerker van de filiaal Oosterhout
Uitleg uitstekend ook bij de proef periode niet opdringerig om een duurder gehoor apparaat te nemen
M
M. Arends 10 maanden geleden
7.5
Bij van Boxtel winkel in Hoogeveen goede service gehad. Personeel was aardig en gaf een goed gevoel. Enige wat beter kan is telefonisch contact. Dat ging moeizaam, maar gelukkig kon ik in de...
M
Marieke Gilissen 1 jaar geleden
5

Mijn vader (79 jaar) is bij deze gehoorwinkel zonder enig uitleg van gebruiksaanwijzing de deur uitgestuurd. Alles zou geinstalleerd zijn.........ja, dat klopt alleen het apparaat. Er is...

Alle reviews ( 3 )

Gehoor apparaten

Goed geholpen en uitstekende service van de medewerker van de filiaal Oosterhout
Uitleg uitstekend ook bij de proef periode niet opdringerig om een duurder gehoor apparaat te nemen

R
R.Pechler 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Hoorapparaat

Bij van Boxtel winkel in Hoogeveen goede service gehad. Personeel was aardig en gaf een goed gevoel. Enige wat beter kan is telefonisch contact. Dat ging moeizaam, maar gelukkig kon ik in de winkel geholpen worden. Ik zou aanraden dat hier meer training voor komt.

M
M. Arends 10 maanden geleden
Bestellen
8
Service
6
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Gehoorapparaten

Mijn vader (79 jaar) is bij deze gehoorwinkel zonder enig uitleg van gebruiksaanwijzing de deur uitgestuurd. Alles zou geinstalleerd zijn.........ja, dat klopt alleen het apparaat. Er is nooit uitleg gegeven over installeren van een app. Een knap bedrijf stuurt de klant met een volledig geinatalleerde app de winkel uit. Helaas.
Hoor graag van u. (Email bij u bekend)

Marieke Gilissen

M
Marieke Gilissen 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
2
Prijs
6
Bezorging
6
Totaal
5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review