nkbv reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 5
Service 4
Prijs 4
Bezorging 5

Totaal

4.5
25.0% zou hier weer kopen

NKBV

Review van NKBV

De NKBV is dé reisorganisatie voor bergsportliefhebbers. Met meer dan 100 jaar ervaring in bergsportvakanties en cursussen biedt NKBV een breed scala aan avontuurlijke reizen en uitdagende activiteiten. Of je nu een beginnende klimmer bent die de basisvaardigheden wil leren, of een doorgewinterde bergbeklimmer die op zoek is naar een uitdagende beklimming, NKBV heeft voor iedereen iets te bieden. Het is de perfecte plek om je passie voor bergsport te delen en nieuwe avonturen te beleven in een veilige en professionele omgeving. Bij NKBV draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen en het stimuleren van persoonlijke groei.

Een breed scala aan reizen en activiteiten

Een van de grootste voordelen van NKBV is het brede scala aan reizen en activiteiten die ze aanbieden. Of je nu wilt klimmen in de Alpen, wandelen in de Himalaya, skiën in de Alpen of watervallen wilt beklimmen in Noorwegen, NKBV heeft de perfecte reis voor jou. Met goed opgeleide en ervaren gidsen sta je altijd veilig en word je op professionele wijze begeleid tijdens je avontuur. Daarnaast biedt NKBV ook verschillende cursussen aan, zodat je je vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe technieken kunt leren. Van rotsklimmen tot ijsklimmen en toerskiën, NKBV heeft alles in huis om jouw bergsportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Een gemeenschap van bergsportliefhebbers

Wat NKBV echt bijzonder maakt, is de hechte gemeenschap van bergsportliefhebbers die ze hebben opgebouwd. Het is meer dan alleen een reisorganisatie; het is een plek waar gelijkgestemde mensen samenkomen, hun passie delen en nieuwe vriendschappen sluiten. Of je nu alleen reist of met een groep vrienden, je zult altijd gelijkgestemde mensen ontmoeten die net zo enthousiast zijn over bergsport als jij. De groepen zijn bewust klein gehouden, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en iedereen zich betrokken voelt. Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren bergbeklimmer, bij NKBV krijgt iedereen de kans om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

"The mountains are calling and I must go." - John Muir

Een veilige en professionele omgeving

Veiligheid staat bij NKBV altijd voorop. Alle activiteiten worden uitgevoerd onder deskundige begeleiding van ervaren gidsen die op de hoogte zijn van de nieuwste veiligheidsmaatregelen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat elke activiteit veilig verloopt. Bij NKBV word je begeleid door professionals die hun vak verstaan en die altijd paraat staan om je te helpen, te begeleiden en te adviseren. Hierdoor kun je met een gerust hart op avontuur gaan en volop genieten van de prachtige berglandschappen.

Conclusie

NKBV is de perfecte reisorganisatie voor iedereen die van bergsport houdt. Met een breed scala aan reizen en activiteiten, een hechte gemeenschap van gelijkgestemde mensen en een veilige en professionele omgeving, biedt NKBV de ideale mogelijkheden om je passie voor bergsport te beleven en nieuwe avonturen aan te gaan. Of je nu een beginner bent die de grondbeginselen wil leren of een ervaren bergbeklimmer die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, NKBV heeft voor iedereen iets te bieden. Met hun jarenlange ervaring en expertise zorgen ze ervoor dat je altijd in goede handen bent en dat je een onvergetelijke en veilige ervaring hebt. Ga met NKBV op avontuur en laat je verrassen door de schoonheid en de uitdagingen van de bergen!

Heb je al eens gereisd met NKBV? Laat dan hieronder een review achter en deel je ervaringen met anderen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jade Bosman 6 maanden geleden
9
Ik heb onlangs een bergvakantie geboekt bij NKBV en ik kan niet anders dan zeer positief zijn over mijn ervaring met deze reisorganisatie. Het aanbod is enorm divers, met verschillende works...
D
Dv 2 maanden geleden
5
Really annoyed that the bill for 2024 comes in December, but it's already too late to cancel the subscription. So I have to pay 1 year ahead, 90€, even though I will use no services. Te...
M
Maxime 2 maanden geleden
2
Erg onvriendelijk geholpen door klantenservice medewerker. Deze beweert dat ik een mail had gehad dat mijn kwartaallidmaatschap (5 EUR) voor een jaar ongewild zou worden verlengd (56 EUR) da...
W
Wim 11 dagen geleden
2
Geen lid worden - abonnement stilzwijgend verlengd 3 maanden voor het nieuwe jaar. Waardeloze service

Jaren lid geweest & reisverzekering gehad. Nu we niet meer wintersporte...

Alle reviews ( 4 )

Echte avonturiers bergen samen met NKBV

Ik heb onlangs een bergvakantie geboekt bij NKBV en ik kan niet anders dan zeer positief zijn over mijn ervaring met deze reisorganisatie. Het aanbod is enorm divers, met verschillende workshops en cursussen voor alle niveaus en regio's. Wat mij vooral aanspreekt is dat de organisatie echt gericht is op het avontuurlijke aspect van bergsportreizen. Ze weten precies wat er nodig is om een geweldige vakantie te plannen zonder afbreuk te doen aan veiligheid of kwaliteit. De gidsen waren professioneel, enthousiast en namen ruim de tijd uitleg te geven. Het boekingsproces verliep soepel en transparant; je kon gemakkelijk zien welke data nog beschikbaar waren. Ik hou ook van hoe hun website fraai in elkaar steekt: eenvoudig maar toch informatief. Mijn reis naar Oostenrijk was werkelijk fantastisch - adembenemende uitzichten, spannende routes, interessante gesprekken met medereizigers... Kortom: ik beveel NKBV van harte aan voor iedereen die graag alles uit hun bergvakantie wil halen!

J
Jade Bosman 6 maanden geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Membership

Really annoyed that the bill for 2024 comes in December, but it's already too late to cancel the subscription. So I have to pay 1 year ahead, 90€, even though I will use no services. Terrible policy, only good for the company, not the clients

D
Dv 2 maanden geleden
Bestellen
8
Service
2
Prijs
2
Bezorging
8
Totaal
5
Zou hier weer kopen?

Lidmaatschapverlengdzondervoorafgaandeterhandstellingalgemenevoorwaardenenzondervoorafgaandenotificatie

Erg onvriendelijk geholpen door klantenservice medewerker. Deze beweert dat ik een mail had gehad dat mijn kwartaallidmaatschap (5 EUR) voor een jaar ongewild zou worden verlengd (56 EUR) dat betwistte ik. En toen gaf zij aan dat de mail inderdaad niet aan mij is verzonden destijds en dat ik daarom de opzegtermijn had gemist. Er werd geen uitzondering gemaakt. Ook zijn de algemene voorwaarden mij nooit terhandgesteld (i.e. nooit aan mij toegemaild oid) waarin dat zou staan en dat is juridisch wel een vereiste.

M
Maxime 2 maanden geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

lidmaatschapreisverzekering

Geen lid worden - abonnement stilzwijgend verlengd 3 maanden voor het nieuwe jaar. Waardeloze service

Jaren lid geweest & reisverzekering gehad. Nu we niet meer wintersporten wilde ik mijn lidmaatschap in oktober opzeggen voor het nieuwe jaar. Echter blijkt dat je dan al te LAAT bent.. Ondanks dat het nieuwe jaar nog lang niet in gaat. Met als gevolg dat er 180 euro in het putje gaat voor lidmaatschap dat ik niet wil & niet ga gebruiken.
Komt bij dat de klantenservice helemaal geen vriendelijke toon aan slaat, "ja dan had u maar beter moeten opletten". Geen behulpzame houding, begrip dat het niet normaal is dat een lidmaatschap op deze manier wordt verlengd.

Waardeloos dus. Ik ga nooit weer lid worden hier enkel en alleen door deze manier van afhandeling.

W
Wim 11 dagen geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review