Fiverr

Alle reviews

Fiverr

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Huurflits
Huurflits

 Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Hier vind je de reviews van consumenten over Huurflits.nl, de internetsite waar op privé verh...

Fiverr

Wat kan er nu meer belangrijk zijn dan tijd en geld (aangezien tijd geld is) te besparen? Als je je vertrouwen gaat leggen in een website die jou beloofd geld te kunnen verdienen online? Klinkt het allemaal niet te mooi om waar te zijn? Lees reviews en beoordelingen voor Fiverr, een online freelance platform.

Over Fiverr
Fiverr werd bedacht in februari 2010 door Micha Kaufman en Shai Wininger. De twee bedenkers kwamen op met het idee om een online platform te creëren waren mensen zowel anderen konden vragen voor een dienst, zowel als anderen, voornamelijk freelancers, die hun diensten konden aanbieden. Als een bedrijf, zelfstandige of individu kan je gebruik maken van de diensten die anderen aanbieden, kortom, wie dan ook kan een dienst aanbieden aan wie dan ook.

Een paar verschillende categorieën zijn te vinden op de website, zoals: grafische design, digitale marketing, schijven en vertalen, video en animatie, muziek en audio, programmering en technologie, bedrijf en levensstijl. Elk van de opgesomde categorieën kunnen nog onderverdeeld worden in subcategorieën.

Producten en Services bij Fiverr
Om te je diensten kunnen te verkopen op Fiverr moet je een business account aanmaken. Eens dat je je hebt geregistreerd als een verkoper kan je beginnen gigs te maken en te plaatsen. Gigs zijn advertenties die je plaats waar kopers op kunnen reageren en jou kunnen aanspreken in verband met vragen over de gig. In de gig plaats je alle informatie die kopers moeten weten zoals de prijs, de levertijd van jouw dienst, wat meer informatie over de dienst zelf en de contactgegevens van de koper. Verkopers kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en gig-pakketten aanbieden. In deze gig-pakketten wordt er een onderscheid gemaakt over de ‘niveaus’ van jouw dienst. Elk pakket heeft een andere prijs en een andere inhoud.

Een klant gevonden, wat nu?
Nadat je een klant hebt die jouw dienst wilt kopen laat Fiverr je weten wie de klant is, hoeveel hij betaald en wat jouw taak is. Je kan communiceren met de klant via Fiverr en alleen communiceren met elkaar via de website zelf is toegestaan. Voor beide ’s veiligheid mag persoonlijke informatie niet gedeeld worden en moet er gewerkt worden via Fiverr.

Complimenten, klachten en tips voor Fiverr
De personen die werden gevraagd naar hun ervaring met Fiverr gaven verschillende antwoorden. Sommige vonden het moeilijk om hun eerste klant te vinden op Fiverr maar bekennen echter dat eens ze hun eerste klant vonden dat dingen makkelijker en soepeler gingen. Anderen menen hun weg snel gevonden te hebben. Dus bij de een ging het moeilijker dan de ander maar overal werden er positieve ervaringen gedeeld. De meeste mensen vinden het een groot voordeel dat je kan werken vanaf thuis en dat je zelf je prijs en voorwaarden mag opstellen.