Cleanprofs reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Cleanprofs

Cleanprofs: De Beste Keuze voor Container Reiniging

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw afvalcontainers grondig en hygiënisch reinigt? Zoek niet verder! Cleanprofs is de nummer één keuze voor container reiniging in Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van deskundige reinigers, zorgen wij ervoor dat uw containers er altijd piekfijn uitzien. Of het nu gaat om GFT-, rest-, DUO- of plastic containers, Cleanprofs doet het allemaal. Bovendien zijn onze prijzen betaalbaar en bieden wij zowel maandelijkse als jaarlijkse abonnementen aan.

Bij Cleanprofs staat klanttevredenheid voorop. Wij streven ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden. Ons team van reinigers werkt snel en efficiënt, zodat uw containers binnen no-time weer brandschoon zijn. Daarnaast maken wij gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, waardoor ons werk niet alleen uw containers schoonmaakt, maar ook het milieu beschermt.

Maar geloof ons niet zomaar op ons woord. Luister naar wat onze tevreden klanten te zeggen hebben:

Het Oordeel van Onze Klanten

"Cleanprofs heeft mijn leven veranderd! Eindelijk hoef ik me geen zorgen meer te maken over stinkende en vieze afvalcontainers. Hun reinigingsdienst is snel, efficiënt en betaalbaar. Ik raad Cleanprofs aan iedereen aan!" - Janneke, Amsterdam

"Cleanprofs is geweldig! Ik ben altijd onder de indruk van hoe grondig ze mijn containers reinigen. Daarnaast is hun klantenservice uitstekend. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben een trotse klant van Cleanprofs!" - Pieter, Rotterdam

"Cleanprofs heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mijn containers zijn nog nooit zo schoon geweest. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit bedrijf. Als u op zoek bent naar container reinigingsdiensten, zoek dan niet verder dan Cleanprofs!" - Lisa, Utrecht

Met zulke positieve beoordelingen van onze klanten, kunt u erop vertrouwen dat Cleanprofs de beste keuze is voor container reiniging. Wij streven er altijd naar om u een uitstekende service te bieden en uw containers weer als nieuw te maken.

De Werkmethode van Cleanprofs

Hoe werkt het precies als u zich aanmeldt bij Cleanprofs? Het proces is eenvoudig en moeiteloos. Volg gewoon deze stappen:

  1. Zet uw kliko op de ophaaldag van uw gemeente aan de straatkant.
  2. Volgens afspraak leegt de gemeente uw kliko.
  3. Dezelfde dag maken onze Cleanprofs hem super schoon!

Het is echt zo simpel! U hoeft zich geen zorgen te maken over uw stinkende afvalcontainers. Cleanprofs neemt al het werk uit handen en zorgt ervoor dat uw containers fris en schoon blijven.

Om de beroemde woorden van Albert Einstein te parafraseren: "Twee dingen zijn oneindig, het universum en de stank van vuile containers. En ik ben niet zeker van het universum." Met Cleanprofs hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over de vuile geur van uw containers.

Stel Uw Abonnement Samen

Bent u overtuigd van de voordelen van Cleanprofs en wilt u uw afvalcontainers laten reinigen? Wacht dan niet langer en stel vandaag nog uw abonnement samen. Vul uw postcode, huisnummer en eventuele toevoeging in en profiteer van 10% korting op een jaarabonnement.

Wij nodigen u uit om ons te beoordelen op ReviewsBird. Uw feedback is erg belangrijk voor ons, en we waarderen het dat u de tijd neemt om uw ervaring met Cleanprofs te delen. Laat ons weten hoe wij het deden en wees eerlijk in uw beoordeling. Bedankt voor uw steun en vertrouwen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Fedde 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Cleanprofs en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had mijn vuilnisbak al een tijdje niet meer schoongemaakt en hij begon echt stink...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudige & Betaalbare Containerreining - Dat Is Waarom Je Voor Cleanprofs Moet Gaan!

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Cleanprofs en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had mijn vuilnisbak al een tijdje niet meer schoongemaakt en hij begon echt stinkend te worden. Gelukkig kwam ik op de website van Cleanprofs terecht en besloot hun containerreinigingsdienst uit te proberen. Het bestelproces was heel eenvoudig, ik kon via de website alles regelen en hoefde geen telefonisch contact op te nemen. Ik koos voor een maandelijkse reiniging, zodat mijn kliko altijd fris zou blijven. De kosten waren ook heel redelijk, slechts 5,70 euro per maand per kliko. De dag van de afspraak werd netjes aangekondigd via e-mail en er verscheen een vriendelijke medewerker die alle nodige materialen bij zich had om mijn vuilnisbak grondig schoon te maken. Het duurde niet lang voordat mijn kliko weer helemaal stralend was! Al met al ben ik erg blij met de service die Cleanprofs biedt. Ze zijn snel, professioneel en betaalbaar. Ik raad iedereen aan om hun containerreinigingsdienst ook eens uit te proberen!

F
Fedde 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review