DR SMILE reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

DR SMILE

Er wordt vaak gezegd dat een mooie glimlach het beste accessoire is dat je kunt hebben. Maar helaas heeft niet iedereen het voorrecht om van nature rechte tanden te hebben. En als je als kind geen beugel hebt gehad, aarzel je misschien om die als volwassene te nemen. Onzichtbare aligners zijn speciaal gemaakt voor zulke mensen. Het vinden van een goede tandarts voor orthodontie is echter niet altijd even eenvoudig. Misschien maak je zorgen over hun professionaliteit of houding. Door recensies te lezen, kunt je ervoor zorgen dat je bij een echte professional terecht komt die je 100% kunt vertrouwen.

Over Dr Smile

Dr Smile is een keten van tandheelkundige faciliteiten gespecialiseerd in orthodontie, namelijk met gebruik van onzichtbare aligners. Het bedrijf heeft meer dan 40 locaties in Nederland, waar geïnteresseerde patiënten via de website een afspraak kunnen maken.

Producten en Diensten van Dr Smile

Dr Smile is een centrum voor tandheelkunde, gespecialiseerd in behandelingen met onzichtbare aligners. Dit zijn plastic aligners die je tijdens de behandeling minstens 22 uur per dag moet dragen. Elke 2 weken wordt je voortgang evalueerd, en indien nodig, een nieuwe aligner ingebracht. Door dit proces worden je tanden na verloop van tijd in de juiste richting bewogen. Op hun website presenteert het bedrijf verschillende "before & after" foto's om de werking van de aligners aan te tonen.

Via de website kun je een gratis oriënterende afspraak maken om kennis te maken met de technologie van onzichtbare aligners en de mogelijkheden voor je eigen situatie. Bij interesse, stelt Dr Smile vervolgens een individueel behandelplan op voor je gebit. Als je het behandelplan accepteert, worden de onzichtbare aligners gemaakt en kan de behandeling beginnen.

De prijzen van de behandeling worden op individuele basis berekend en zijn afhankelijk van de complexiteit van het te behandelen probleem.

Voor lichte problemen beginnen de prijzen vanaf 1690 euro, voor problemen van gemiddelde complexiteit vanaf 2390 euro en voor echt complexe problemen vanaf 2690 euro. Betaling in termijnen is ook mogelijk.

Dr Smile heeft ook een webshop waar ze een verzorgingspakket verkopen bij onzichtbare aligners, die direct besteld kunnen worden.

Dr Smile Locaties

De twee hoofdvestigingen van Dr Smile bevinden zich in Amsterdam en Rotterdam, maar het bedrijf heeft in totaal meer dan 40 vestigingen door heel Nederland waar ze 3D-scans kunnen maken en voorlichtingssessies houden voor geïnteresseerde patiënten.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Dr Smile via telefoon, e-mail of social media zoals Instagram of TikTok.

Telefoon: +3197010252861 (Ma.-Vr. 10:00-16:00)

E-mail: customer@drsmile.nl

Ervaringen en Beoordelingen over Dr Smile

Ben je of was je patiënt bij Dr Smile? Hoe was je ervaring? Heb je de gewenste resultaten bereikt? Was je professioneel behandeld bij Dr Smile? Door het schrijven van een review kun je dit en nog veel meer delen. Anderen die nu op zoek zijn naar een tandheelkundige kunnen baat hebben bij het lezen van je inzichten, omdat ze dan een beter geïnformeerde keuze kunnen maken over waar ze naartoe gaan als patient. Daarnaast kan Dr. Smile je feedback ook gebruiken om zijn diensten verder te verbeteren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review