Vaccinaties Op Reis

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vaccinaties Op Reis

Informatie en Locaties

'Vaccinaties Op Reis' is dé specialist op het gebied van reisvaccinaties in Nederland. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. De website biedt uitgebreide informatie over reisbestemmingen, ziektes en vaccinaties, en het gele boekje. Daarnaast worden handige tips gegeven over gezond reizen. Je kunt zelf online een afspraak maken en er zijn ook avond- en weekendafspraken beschikbaar. De verpleegkundigen en artsen zijn LCR-geregistreerd, wat betekent dat zij gespecialiseerd zijn in reisvaccinaties.

Goed beschermd op reis

'Vaccinaties Op Reis' zorgt ervoor dat je goed beschermd op reis gaat. Ze voorzien je van de benodigde reisvaccinaties, zodat je veilig en gezond op pad kunt. Klanten zijn tevreden over de service en de deskundigheid van de verpleegkundigen. Een klant, Jesper Kraal, vertelt: "Online alles geregeld en op locatie goed geholpen. De verpleegkundige was ook goed met onze kinderen. We gingen goed beschermd op reis. Het gaf ons de vrijheid om heerlijk te genieten met elkaar."

Vestigingen door heel Nederland

'Vaccinaties Op Reis' heeft vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is. Of je nu in Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch of Zwolle woont, er is altijd een locatie waar je terecht kunt. De locaties zijn gevestigd in verschillende panden, zoals apotheken, sportmedische centra en gezondheidscentra. Op de website vind je een overzicht van alle locaties en kun je meer informatie vinden over de specifieke locatie waar je naartoe wilt gaan.

Quotes van beroemdheden

"The journey of a thousand miles begins with a single step." - Lao Tzu

Maak een afspraak en laat een review achter

Wil je goed beschermd op reis gaan? Maak dan een afspraak bij 'Vaccinaties Op Reis'. Je kunt zelf online een afspraak maken en er zijn ook avond- en weekendafspraken beschikbaar. Laat na je afspraak een review achter op ReviewsBird om anderen te laten weten hoe jouw ervaring was. Jouw feedback is waardevol voor andere reizigers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review