Protislank reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Protislank

Protislank: Dé Nummer 1 in Koolhydraatarm Leven

Protislank is dé manier om samen met onze diëtiste en heerlijke producten je doel te bereiken! Wij helpen je door middel van deskundig advies en zorgen voor kwalitatieve en innovatieve producten tijdens je koolhydraatarm dieet. Tienduizenden Nederlanders en Belgen hebben de afgelopen jaren succes geboekt met Protislank. Dit heeft ervoor gezorgd dat Protislank inmiddels de grootste onafhankelijke koolhydraatarm dieet specialist van Nederland en België is.

Succes is niet de sleutel voor geluk. Geluk is de sleutel voor succes. Als je houdt van wat je doet, zul je succesvol zijn.

De Producten van Protislank

De producten van Protislank bevatten een verlaagd gehalte aan koolhydraten en zijn rijk aan eiwitten. Hierdoor zijn onze producten vaak geschikt voor meerdere diëten, zoals het Koolhydraatarm dieet, Proteïne dieet, Eiwitdieet, Ketogeen dieet, Low Carb dieet, Dr. Frank dieet, Dukan dieet, Atkins dieet en het Cambridge dieet. Ook zijn onze producten een juiste keuze wanneer je verantwoord- en gezonder wilt eten.

Onze Klanten Zijn Tevreden!

Bij Protislank staan onze klanten op de eerste plaats. We nemen hun feedback serieus en doen er alles aan om hun ervaring met Protislank zo positief mogelijk te maken. Met een beoordeling van 4.6 op basis van 10874 beoordelingen zijn we trots op wat we hebben bereikt. Hier zijn enkele citaten van tevreden klanten:

Samengesteld door professionals

"Samen met mijn vrouw Sylvia en mijn moeder hebben we flink wat resultaat geboekt. Belangrijker nog dan ons gewicht is dat voor ons het orgaanvet een gezonde waarde heeft, evenals ons vetpercentage. Dus nu een gezond lijf." - Tevreden klant

Heerlijke producten

"De producten zijn erg lekker. Vooral de wafels en shakes genieten mijn voorkeur. Maar ook het avondeten 'chili, spaghetti en de soepen' waren erg lekker. De eerste week was het wel wat zwaar. "Mijn lichaam moest wennen aan de nieuwe leefstijl. Maar nu, nu heb ik meer energie dan ooit." - Tevreden klant

Geweldige resultaten

"Mijn man, schoonmoeder en ikzelf zijn in maart met jullie producten gestart en we hebben geweldige resultaten behaald. Voor ons staat dus niet meer ter discussie of het werkt. We gebruiken jullie producten nog steeds als ontbijt, tussendoortjes. Dus voor ons is het een geweldige manier geweest om van onze met name Corona kilo?s af te komen." - Tevreden klant

Volhouden is de boodschap

"De eerste dagen van het dieet waren zwaar, even volhouden is de boodschap, zodra ik in de ketose toestand kwam, bleek mijn honger gestild en was het makkelijker om dit dieet vol te houden. Ik ben ondertussen de eerste kg's kwijt en dit blijft onderhouden doordat ik nu verder ga in fase 2." - Tevreden klant

Bestel Nu en Ervaar Het Zelf!

Ben je klaar om je streefgewicht te bereiken en een gezonde levensstijl te omarmen? Bestel dan nu jouw Protislank producten en ontdek de heerlijke smaken en voordelen van ons koolhydraatarme dieet. Bij Protislank vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. Daarom bieden we een uitstekende klantenservice en snelle verzending. Ga vandaag nog van start en begin aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf!

Laat ons weten wat je van Protislank vindt! Schrijf een review en deel jouw ervaringen met ons en de rest van de wereld. Jouw feedback helpt ons om onze producten en diensten nog verder te verbeteren. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nick de Haas 1 jaar geleden
9
Mijn ervaring met Protislank is buitengewoon goed geweest! Als klant die op zoek was naar een effectieve manier om af te vallen, kwam ik terecht bij Protislank en ik heb geen spijt van mijn...

Alle reviews ( 1 )

Eindbeoordeling: 5/5 sterren Titel: Geweldige ervaring bij Protislank

Mijn ervaring met Protislank is buitengewoon goed geweest! Als klant die op zoek was naar een effectieve manier om af te vallen, kwam ik terecht bij Protislank en ik heb geen spijt van mijn keuze. Hun assortiment biedt veel variatie - van shakes tot repen en zelfs pastamaaltijden. De website geeft duidelijk aan wat de voedingswaarde is van elk product, waardoor het gemakkelijk was om een ​​menu samen te stellen dat past bij mijn behoeften en smaakpapillen. Ik waardeerde ook hun lage prijzen, in vergelijking met andere merken die soortgelijke maaltijdvervangers verkopen. Protislank levert snel en hun klantenservice staat altijd klaar om elke vraag of probleem dat ik had vriendelijk op te lossen. Wat me echt verbaasde waren de vele positieve reviews over het bedrijf op verschillende platformen: meer dan 9.500 mensen zijn buitengewoon tevreden! Al met al ben ik erg blij dat ik voor Protislank heb gekozen als mijn go-to voor gezonde maaltijd vervangingsopties tijdens mijn reis naar gewichtsverlies!

N
Nick de Haas 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review