qupid ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Qupid.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe partner en vindt je het fijn om online eerst kennis te maken? Dan heb je hedendaags veel mogelijkheden. Een van de sites die zo’n kans biedt is Qupid.nl.

Voordat je een account gaat registreren bij Qupid.nl, wil je wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen, zoals: wat voor andere leden kan ik verwachten te vinden op de site van Qupid.nl? Kan ik wel echte liefde vinden op de site? Hoe zit het met de kosten? Van wat voor functies kan ik gebruik maken op Qupid.nl? Hoe gaat de onderneming met mijn gegevens om? Hoe zit het eigenlijk met de betrouwbaarheid van het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze reviewsite, Qupid.nl beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Qupid.nl

Qupid.nl is een Nederlandse dating site, het platform is volgens het bedrijf aangemaakt voor mannen of vrouwen die opzoek zijn naar vriendschap, contact of meer. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen op Qupid.nl, is 18 jaar oud. De website biedt de mogelijkheid om (erotische) berichten te delen met andere gebruikers. Daarnaast werkt Qupid.nl met louter fictieve profielen die bedoelt zijn voor entertainment doeleinden zoals zij dat zelf stellen. Volgens de site heeft Qupid.nl inmiddels meer dan 165.000 leden, waarvan 17.500 succesvol waren.

Hoe werkt Qupid.nl?

Je kunt via Quipid.nl gratis een account registreren zolang je 18 jaar of ouder bent. Bij het registreren geef je een aantal gegevens op, zoals: geslacht, waar je naar op zoek bent, leeftijd, woonplaats, gebruikersnaam en wachtwoord. Als je in gesprek zit met andere deelnemers kan je voor credits - die je met geld kunt kopen - erotische berichten naar andere gebruikers sturen.

Volgens het bedrijf is 61% van de leden vrouwelijk, en 39% mannelijk. De site wordt gecontroleerd op scam, biedt betrouwbare service en is anoniem volgens Qupid.nl. Indien gewenst kunnen gebruikers een toegangsverbod aanvragen, zodat ze niet meer gebruik kunnen maken van de dating site.

Contact

Wil je een account aanmaken bij Qupid.nl, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen met de onderneming? Dan heb je daarvoor een aantal opties, zo kan je op de website via een contactformulier direct een bericht delen met de site. Verder vallen bij ‘hoe werkt het’ veelgestelde vragen te lezen, waar je misschien al een antwoord op jouw vraag kunt krijgen.

Reviews en beoordelingen Qupid.nl

Heb je al eens eerder een gesprek gehad via Qupid.nl? Of een geheel andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat verliep! Deel je mening over Qupid.nl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het makkelijker voor andere geinteresseerden te bepalen of ze Qupid.nl wel kunnen vertrouwen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat via onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review