Tankpas

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Tankpas

Een uitgebreide review van Tankpas

Tankpas is een website die zich specialiseert in het aanbieden van tankpassen voor MKB-ondernemers en ZZP'ers. Met hun uitgebreide assortiment aan tankpassen bieden zij een oplossing voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar gemak en kostenbesparingen bij het tanken en laden. In deze review zullen we ingaan op de verschillende aspecten van Tankpas en de voordelen die zij bieden aan hun klanten.

De veelzijdigheid van Tankpas

Wat Tankpas onderscheidt van andere aanbieders is de veelzijdigheid van hun tankpassen. Ze bieden niet alleen tankpassen aan, maar ook laadpassen voor elektrische voertuigen. Dit maakt Tankpas een ideale keuze voor ondernemers die een divers wagenpark hebben met zowel benzine- als elektrische voertuigen. Met de tankpas van Tankpas kun je bij alle tankstations in Nederland terecht en profiteren van dagelijkse vaste prijzen. Dit geeft ondernemers de mogelijkheid om te besparen op hun brandstofkosten en tegelijkertijd de administratieve lasten te verminderen.

De voordelen van Tankpas

Een van de grootste voordelen van Tankpas is de mogelijkheid om de BTW terug te vorderen. Voor ondernemers is dit een belangrijk voordeel, omdat zij hiermee aanzienlijke kosten kunnen besparen. Daarnaast biedt Tankpas maandelijkse verzamelfacturen, wat het overzichtelijk houden van de administratie vergemakkelijkt. Ook is het mogelijk om de tankpas te koppelen aan jouw eigen laadpaal thuis, waardoor je het laden van jouw elektrische voertuig nog gemakkelijker kunt maken.

Daarnaast staat Tankpas bekend om haar uitstekende klantenservice. De medewerkers van Tankpas staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Het aanvragen van een tankpas is eenvoudig en wordt snel afgehandeld. Dit maakt Tankpas een betrouwbare partner voor ondernemers die op zoek zijn naar een tankpas op maat.

Om een beeld te geven van de ervaringen van klanten met Tankpas, hebben we een citaat van een tevreden klant:

"De tankpas van Tankpas heeft mijn administratie aanzienlijk vereenvoudigd. Ik hoef geen bonnetjes meer te bewaren en kan gemakkelijk de BTW terugvorderen. Daarnaast is de klantenservice van Tankpas altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kan Tankpas dan ook van harte aanbevelen aan andere ondernemers" - David, MKB-ondernemer

Conclusie

Tankpas is een betrouwbare en veelzijdige aanbieder van tankpassen voor MKB-ondernemers en ZZP'ers. Met hun uitgebreide assortiment aan tankpassen bieden zij een oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar gemak, kostenbesparingen en een overzichtelijke administratie. Met de mogelijkheid om de BTW terug te vorderen en de uitstekende klantenservice onderscheidt Tankpas zich van andere aanbieders. Wij raden Tankpas dan ook van harte aan aan alle zakelijke rijders die op zoek zijn naar een tankpas op maat.

Laat een review achter!

Heb jij ervaring met Tankpas? Laat dan een review achter op onze website en deel jouw ervaringen met andere gebruikers. Jouw feedback is waardevol en helpt anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Schrijf vandaag nog jouw review en help anderen bij het vinden van de perfecte tankpas!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lotte 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een tankpas van Tankpas.nl aangeschaft en ik ben zeer tevreden over hun diensten. De website is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het aanvragen van de tankpas hee...

Alle reviews ( 1 )

Tankpassen voor MKB en ZZP: Mijn beoordeling van Tankpas.nl

Ik heb onlangs een tankpas van Tankpas.nl aangeschaft en ik ben zeer tevreden over hun diensten. De website is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het aanvragen van de tankpas heel eenvoudig was. Bovendien zijn er verschillende opties beschikbaar voor het kiezen van een geschikte pas op basis van mijn specifieke behoeften. Een ander groot voordeel is dat deze passen niet alleen in Nederland werken, maar ook in andere Europese landen. Dit is vooral handig als je veel reist voor werk en altijd onderweg bent. Daarnaast komt de tol betalen service goed uit tijdens mijn ritten door Europa. Ik zou Tankpas.nl ten zeerste aanbevelen aan iedere MKB'er of ZZP'er die op zoek is naar een betrouwbare fuel card provider met allerlei handige extra's.

L
Lotte 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review