SnappCar

Alle reviews

SnappCar

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

SnappCar

Snappcar is een ondernemingswebsite die bemiddelt in het delen van auto's tussen particulieren. Particulieren kunnen via de website hun eigen auto verhuren aan anderen tegen een zelf te bepalen financiële vergoeding. Om dit mogelijk te maken op verzekeringsgebied wordt de autoverzekering van de verhuurder door de vastgestelde huurperiode vervangen door een tijdelijke verzekering van Snappcar. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Snappcar lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Snappcar
Snappcar werd in het begin van 2011 opgericht door Pascal Ontijd en Victor van Tol. Op drie oktober 2011 werd de website van Snappcar opgestart door de toenmalige burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen. Het was de eerste website in Nederland die het delen van auto's mogelijk maakte. In maart 2014 werden er via de website zo'n zeven duizend auto's gedeeld, ongeveer 64 procent van alle deelauto's in Nederland. In 2017 had het platform meer dan 250,000 leden en werden er ruim derting duizend auto's gedeeld. Snappcar wordt voor het grootste deel gefinancieerd door crowdfunding: er werd door het publiek ruim een half miljoen geïnvesteerd. Snappcar is een gecertificeerde maatschappelijke onderneming (social enterprise). 

Producten en Diensten van Snappcar
Wat onderscheidt Snappcar dan precies van andere auto diensten en ondernemingen die het ook mogelijk maken om auto's te delen? Iedereen die een auto bezit kan via Snappcar hun auto verhuren of "delen" met derden, in ruil voor een financiële vergoeding. Er kan gekozen worden de auto met iedereen te delen of alleen met een vooraf bepaalde groep. Iedereen die in het bezit is van een auto en deze wil delen via Snappcar kan hun eigen prijs en beschikbaarheid bepalen. Snappcar zelf vraagt een vast bedrag per verhuur dag voor verzekering, hulp bij pech, betrouwbaarheischecks en bemiddeling. Huurders worden over het algemeen gecontroleerd op basis van een upload van hun rijbewijs. 

Bij Snappcar kunt u een auto huren via de website maar ook via de mobiele app van het bedrijf. Naast het "delen" of verhuren van uw eigen auto kunt u er ook voor kiezen om een auto te private leasen van Snappcar zelf. Uw maandelijkse kosten kunt u dan terug verdienen door het delen/verhuren van de auto. Snappcar geeft op hun website aan dat u minstens tussen de 100 en 350 euro per maand kunt verdienen. Een aardig zakcentje dus. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Snappcar
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Snappcar? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Snappcar op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Snappcar vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Snappcar of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Snappcar nu achter. Zo weet iedereen altijd waar ze aan toe zijn.