IkRij.nl

Alle reviews

IkRij.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

IkRij.nl

Privé leasen van een auto wordt steeds populairder. We zijn dan ook benieuwd of je dit momenteel doet of ooit gedaan hebt bij IKRIJ.NL. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of private leasen bij IKRIJ.NL wat voor hun is. Een ervaring van anderen is hierin heel waardevol. 

IKRIJ.NL is een private leasemaatschappij. Dit betekent dat je hier auto’s kunt leasen voor prive-gebruik. Het voordeel hiervan is dat je maandelijks één bedrag betaalt voor je auto zodat je weet waar je aan toe bent. 

Vertel ons wat jouw ervaring is met IKRIJ.NL zodat anderen een goed beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hoe handig is het leasen bij IKRIJ.NL, kun je ons dat vertellen? We horen je ervaring graag. 

Over IKRIJ.NL
IKRIJ.NL is een private leasemaatschappij die onderdeel is van Witteburg Lease uit Den Haag. Het bedrijf is sinds 2013 actief en ze hebben sindsdien al meer dan 1000 mensen geholpen met het leasen van een auto. 

Bij IKRIJ.NL werken drie medewerkers die zorgen dat hun klanten de beste service krijgen die nodig is. Dit lijkt weinig voor de uitgebreide diensten die ze leveren, ze doen het dan ook niet alleen. Meer dan 250 mensen zijn op een bepaalde  manier aan het werk om de klanten van IKRIJ.NL te ondersteunen. Ofwel met de pechservice, of het in orde maken van jouw nieuwe of tweedehands auto. 

Omdat IKRIJ.NL onderdeel is van Witteburg Lease hebben ze beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo Menen ze bijvoorbeeld een groot wagenpark te hebben, wordt je auto naar eigen zeggen snel geleverd en is er nazorg. Mocht je schade rijden dan kun je op verschillende plekken terecht. 

Producten en diensten van IKRIJ.NL
Bij IKRIJ.NL kun je nieuwe auto’s of occasions leasen voor prive-gebruik. Door gebruik te maken van de private lease optie is het mogelijk om een nieuwe auto te rijden zonder dat je hiervoor een grote investering hoeft te doen. Je vaste lasten zijn elke maand gelijk waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele onverwachte kosten zoals onderhoud of schade. 

Vanaf iets meer dan 200 Euro per maand kun je al een kleine auto leasen. De goedkoopste modellen zijn bijvoorbeeld de Peugeot 108 en 208. Maar uiteraard kun je ook kiezen voor een ruimer model. Bovendien kun je kiezen voor rijden op benzine, diesel of elektriciteit. En als dat niet genoeg is kun je ook nog kiezen uit een grote hoeveelheid kleuren. 

Je kunt bij het afsluiten van een contract kiezen voor het basispakket, of voor extra opties. Zo kun je een schadeverzekering afsluiten voor inzittenden. Of je kunt ervoor kiezen om winterbanden bij te leasen zodat je ook in de winter veilig onderweg bent. 

Ervaringen, klachten en tips over IKRIJ.NL
Vertel ons wat jouw ervaring is met IKRIJ.NL zodat je anderen helpt bij het maken van een keuze. Het afsluiten van een leasecontract doe je niet zomaar even, daar wil je goed over nadenken. Daarom is het zo fijn dat anderen hun ervaring delen. Laat jouw review achter en help anderen.