Avis reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Avis

Avis is een internationaal auto verhuur bedrijf. Het bedrijf werd opgericht in de Verenigde Staten en ook het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten. Namelijk in Parsippany, New Jersey. Avis is een onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Avis Budget Group. Hiervan maakt ook Budget auto verhuur bedrijf deel uit. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Avis lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u en anderen altijd weten waar ze aan toe zijn.

Over Avis

Het bedrijf werd opgericht in 1946 met drie auto's op Willow Run Airport in Ypsilanti door Warren Avis (hij leefde van 1915 tot 2007). In de jaren erna werden overal in de Verenigde Staten filialen gevestigd en in 1953 was Avis het op een na grootste autoverhuurbedrijf in het land. Op de tiende verjaardag van het bedrijf in 1956 werden de eerste internationale filialen in Canada, Europa en Mexico geopend. In 1986 werd Avis gesplitst in een Europees en een Amerikaans onderdeel. Avis Europe werd actief in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Het bedrijfsmotto van Avis luidt "We try harder". Het werd officieel ingevoerd in 1962.

Producten en Diensten van Avis

Avis is dus een internationaal auto verhuur bedrijf dat opereert in Europa en de Verenigde Staten, maar wat onderscheidt hun dan van de rest van de auto verhuur diensten? Avis is een van de grootste auto verhuurbedrijven ter wereld, het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5400 vestigingen en een omzet van zo'n 5,3 miljard dollar per jaar. In Europa focust Avis zich niet alleen op verhuur bij de luchthavens van diverse landen (Malaga, Portugal, Spanje etc.) maar ook op lokaal verhuur zoals bijvoorbeeld in Rotterdam of Utrecht, waar ook vestigingen zijn.

Een belofte die Avis levert die veel andere auto verhuur bedrijven niet leveren is een beste prijs garantie. Zij stellen dat u altijd de beste prijs ontvangt als u reserveert via hun website. Als u een gelijkwaardige Avis-auto of Avis-bestelwagen goedkoper aantreft op een vergelijkingssite of website van een tussenhandelaar betaalt het bedrijf het verschil terug. Daarnaast kunt u altijd gratis annuleren mocht u toch besluiten om geen auto te willen huren en heeft elk voertuig van het bedrijf een voertuigdekking. Als het voertuig tijdens uw gebruik dan beschadigd raakt hoeft u niets te betalen of te claimen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Avis

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Avis? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Avis op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Avis vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Avis of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Avis nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook