Autobandenmarkt

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Autobandenmarkt

Het vervangen van je autobanden kan soms ingewikkeld zijn. Je hebt banden in soorten, merken en in diverse maten. Bij het zoeken naar banden, kan het zijn dat je de autobandenmarkt.nl bent tegengekomen. Dit is een bedrijf dat autobanden online verkoopt. Wat is de reden dat je je banden moet verwisselen? Moet je ook de velgen verwisselen? In dat geval vraag je jezelf misschien af hoe je de juiste set (velgen en banden) moet kiezen. Naast het advies dat het bedrijf je geeft, kan het lezen van ervaringen van andere kopers een handje hierin bijdragen in het maken van een keus.

Over Autobandenmarkt

Autobandenmarkt.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van auto- en motorbanden en biedt haar producten via de webshop online aan haar klanten. Dit bedrijf is een onderdeel van het groot bedrijf Delticom AG, welke in Duitsland is gevestigd. Delticom AG werd in het jaar 1999 opgericht door vier personen en is tot de dag van vandaag uitgegroeid naar een van de grootste (online) banden verkopers van Europa.

Producten en diensten van Autobandenmarkt

Autobandenmarkt.nl heeft een ruim assortiment aan banden waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook complete wielen kopen bij dit bedrijf, waarbij je de keuze hebt uit aluminium velgen of stalen velgen. Uiteraard kun je deze velgen in combinatie kopen met autobanden. Je kunt kiezen uit de volgende rubrieken: seizoensbanden (voor alle seizoenen), zomerbanden, winterbanden, offroad banden, banden voor bestelwagens, camperbanden, vrachtwagenbanden, banden voor elektrische auto’s etc. Verder kun je bij autobandenmarkt.nl ook terecht voor verschillende soorten motorbanden zoals: enduro, motorcross, scooters/brommers, quad, chopper/cruiser, winterbanden, supersport, racing etc.

Kortingscode Autobandenmarkt

Autobandenmarkt heeft momenteel een promotie genaamd ‘Wheal Deals’ waarbij je tot 10% kunt genieten van een korting op banden en complete wielen. Daarnaast is er ook een webpagina met speciale aanbiedingen, waar er regelmatig banden in de aanbieding worden aangeboden.

Leverings- en betalingsmogelijkheden Autobandenmarkt.nl

Afhankelijk van wat je bestelt, kan de levering 2-7 werkdagen duren binnen Nederland. Je kunt kiezen om de bestelling thuis te laten leveren, waarbij de montage van de banden door jou gedaan moet worden of je kunt kiezen om de bestelling bij een dichtstbijzijnde montagepartner van dit bedrijf te laten leveren.

Er zijn enkele betalingsmogelijkheden die autobandenmarkt biedt zoals Ideal, PayPal, bankoverboeking, credit card (American Express, Visa, Diners, Mastercard), Klarna en automatische incasso.

Social- mediakanalen en contact

Als je contact wilt maken met dit bedrijf, dan is het handig om hun webpagina met veel gestelde vragen eerst even door te nemen. Daar is er door het bedrijf al antwoord gegeven aan algemene vragen over bandenmontage, productproblemen, bandenverkoop, status van je bestelling etc. Kom je er toch niet uit, dan kun je contact maken met autobandenmarkt.nl via het contactformulier. Je kunt ook bellen naar het bedrijf. Daarnaast kun je dit bedrijf ook contacten via socialmediakanalen zoals: Instagram, Twitter, Youtube en Facebook. Verder kun je ook via de website chatten met de klantendienst.

  • Telefoon: 0208903697 (maandag tot en met vrijdag van 10.00u-16.00u)
  • Adres: Brühlstraat 11, 30169 Hannover, Duitsland
  • E-mail: autobanden@delti.com

Reviews, beoordelingen en ervaringen van Autobandenmarkt

Heb je al eerder banden besteld via de webshop van autobandenmarkt? Geef dan graag een review van dit bedrijf. Hoe lang heb je gewacht op de levering? Ben je tevreden over de kwaliteit van de banden en de service die ze bieden? Waarvoor heb je gekozen? Om de banden zelf op te zetten of voor een garage waarmee het bedrijf samenwerkt? Deel je ervaring graag met anderen die interesse hebben om banden bij de autobandenmarkt te kopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook