Auto.nl

Alle reviews

Auto.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Auto.nl

Wil je graag een nieuwe auto, maar kun je niet besluiten waar je die gaat kopen. Lees dan hier de reviews en ervaring met auto.nl. We willen iedereen die ooit een auto heeft aangeschaft via deze webwinkel vragen om je ervaring met ons en anderen te delen. Je helpt anderen hier enorm mee. 

auto.nl is een online webwinkel voor auto’s. Je hoeft niet meer naar de garage om je auto uit te zoeken. Je kijkt in de webshop, schaft de auto aan, en hij wordt bij je thuis afgeleverd.

Het is best een grote uitgave, een nieuwe auto. Daarom is het ook zo belangrijk om te horen wat anderen van deze webshop vinden. Als je jouw ervaring met ons deelt kun je veel vragen wegnemen bij potentiële kopers. Vertel ons wat je ervaring is met de service, kwaliteit, aflevering en nazorg en je helpt een ander enorm. 

Over auto.nl
auto.nl is een online webshop waar je terecht kunt voor de aanschaf van een nieuwe auto. De webwinkel is onderdeel van Louwman Groep. Dit is een Nederlands familiebedrijf dat is opgericht in 1923. Ze behoren bij de grootste automobielbedrijven van Nederland en werken samen met de grootste autodistributeurs. 

Louwman Groep is niet alleen actief op het gebied van auto’s, maar ook motorfietsen en buitenboordmotoren. Daarnaast vind je ze niet alleen in Nederland, maar ook in België, Zweden, Denemarken en Tsjechië.

Naar eigen zeggen denken ze bij auto.nl niet alleen aan winst maken, maar ook aan het milieu en klanttevredenheid. Het motto van auto.nl is dat ze een auto die ze niet aan hun moeder zouden geven, ook niet aan de klant meegeven. 

De Louwman Groep is hard op weg om klimaatneutraal te werken. Het doel is om in 2030 geen CO2 meer uit te stoten, of dit in ieder geval te compenseren.

Producten en diensten van auto.nl
Zoals eerder al gezegd, kun je bij auto.nl terecht voor het aanschaffen van nieuwe auto’s in de webshop. De reden dat dit concept bedacht is is om mensen het zoeken, en afstruinen van dealers te besparen.

Als je de juiste auto hebt uitgekozen krijg je hem met een volle tank thuis afgeleverd zodat je er direct mee kunt rijden. Mocht je binnen 14 dagen toch niet tevreden zijn over de aankoop, ongeacht de reden. Dan kun je hem gewoon terugbrengen. Of dit nu vanwege het rijgedrag, of de kleur is. Je kunt daarna een andere auto kiezen of je geld terug krijgen. 

Bij de aankoop van de auto krijg je een jaar BOVAG-garantie waarmee je terecht kunt bij meer dan 140 servicepunten. Daarnaast krijg je een jaar lang gratis pechhulp voor als je onderweg problemen hebt, en 5 jaar APK-garantie. 

Ervaringen, klachten en tips over auto.nl
Jouw ervaring met auto.nl is voor ons heel waardevol. We zijn heel benieuwd wat je van het concept vindt. Werkt het goed om online een auto te bestellen? Of heb je hier na een aankoop online je bedenkingen bij. Wij zijn heel benieuwd wat jij hierover te zeggen hebt. Laat je review achter op onze site zodat anderen eenvoudig een keuze kunnen maken voor de beste optie.