Novus fumus

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Novus fumus

Het internet heeft onze wereld globaal gemaakt en contact met andere is nooit makkelijker en sneller geweest, maar dit geld ook voor het vinden en bestellen van producten, of dit nou speelkaarten of tassen zijn. Tijdens je zoektocht naar een webshop waar je allerlei aanbiedingen kunt vinden tegen leuke prijsjes heb je wellicht wel eens van Novus fumus gehoord.

Alleen voordat je een bestelling bij Novus fumus plaatst moet je zeker weten dat dit het waard is. Zullen ze eigenlijk wel aan je eisen en verwachtingen voldoen? Om hier meer kennis over te vergaren kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews lezen. Lees bijvoorbeeld over de ervaringen van andere consumenten met Novus fumus en of ze deze überhaupt zouden aanraden.

Over Novus fumus

Novus fumus is opgericht in 2014, toen Willy van Knippenberg besloot om Green Smoke e-sigaretten te gaan verkopen, als een soort bijbaantje. De vensterbank diende al gauw niet meer als geschikt magazijn, ruim een jaar later besloot Willy, zus en een goede vriend van hem om NOVUS VOF op te richten. In 2016 werd het harde werk van Novus fumus bekroont, namelijk in de vorm van 4e plaats Lightspeed Ecommerce50. Vandaag de dag hebben ze een magazijn met zo’n 2.000 verschillende producten op voorraad. Naar eigen zeggen hebben ze bijna alle processen volledig geautomatiseerd, waardoor ze snel en efficiënt kunnen werken.

Producten en Affiliate partners Novus fumus

Het assortiment van Novus fumus bestaat uit allerlei producten, denk aan electronica, outdoor artikelen, indoor artikelen, verzorgingsproducten, wijn en nog meer. Volgens het bedrijf staat een goede kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar dat ze merken als Bicycle, Endoca, IZY Vape en nog veel meer, in hun assortiment hebben. Tevens kan je zelf de volledige lijst aan merken vinden op hun website, die daar alfabetisch gerangschikt zijn. Als je geïnteresseerd bent in een van de producten van Novus fumus, kan je je zoektocht verder specificeren op kenmerken als: de prijs, merk, categorie, etc.

Affiliate partner worden van Novus fumus is mogelijk. Je kunt je gratis aanmelden op hun website, voor elke verkoop via jouw unieke link verdien je momenteel aan 15% commissies. Wel zijn er enkele eisen onderhevig aan het affiliate partner programma en wanneer je nou écht commissies krijgt uitbetaald. Neem deze door op de ‘’affiliates’’ pagina, die gevonden kan worden in de footer (onderaan) op hun website.

Contact

Als je nog vragen, klachten of een andere reden hebt om contact te zoeken met Novus fumus kan je een van de volgende manieren gebruiken. Telefonisch contact via: +31(0)85 - 888 6846. Ook kan je het online contactformulier gebruiken, die vermeld staat op hun website. Zelf mailen is mogelijk naar: info@novusfumus.nl.

Reviews en beoordelingen Novus fumus

Al ooit producten bij Novus fumus besteld? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf, wat ging er goed en wat kon beter? Je mening hier achter laten kan in de vorm van een review. Laat bijvoorbeeld weten wat de kwaliteit van Novus fumus’ klantenservice en producten is en of je het bedrijf zou aanraden aan andere consumenten. Op die manier krijgen potentiële consumenten een beter idee over wat ze kunnen verwachten van Novus fumus. Wil je meer leren over Novus fumus, of (gelijksoortige) bedrijven? Dan kan je klanten reviews vinden op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Martens 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs het genoegen gehad om kennis te maken met Novus Fumus. Het bedrijf biedt een breed scala aan alternatieven voor de menthol sigaret, waaronder click balls voor gewone sigarette...

Alle reviews ( 1 )

Alternatieven vinden bij Novus Fumus

Ik heb onlangs het genoegen gehad om kennis te maken met Novus Fumus. Het bedrijf biedt een breed scala aan alternatieven voor de menthol sigaret, waaronder click balls voor gewone sigaretten. Wat me opviel was dat hun website zeer overzichtelijk is en eenvoudig te navigeren. Daarnaast zijn ze gecertificeerd door Thuiswinkel.org, wat mij een gevoel van vertrouwen gaf bij mijn aankoop. Het product zelf was precies wat ik zocht en werd rechtstreeks vanuit hun eigen magazijn verzonden. Ik hoefde niet lang te wachten voordat ik het kon uitproberen. Overall zou ik Novus Fumus aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar alternatieven voor mentholsigaretten of click balls in het algemeen. Hun klantenservice was ook erg behulpzaam toen ik vragen had over mijn bestelling.

M
Martens 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review