Kamernet

Alle reviews

Kamernet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Kamernet

Woonruimte is in Nederland niet altijd beschikbaar. Zeker in de grotere steden kan het lastig zijn om een leuke en betaalbare woning te vinden. Wanneer je veel in de stad moet zijn, kan dit een lastig probleem zijn. Er zijn wel websites die je helpen in het vinden van woonruimte, zoals Kamernet.

Voordat je jezelf gaat inschrijven bij Kamernet, kan het verstandig zijn om even onderzoek te doen. Is Kamernet het waard, of kan ik beter direct verder zoeken? Hebben anderen succes gehad met kamernet? Door te kijken welke reviews Kamernet zoal krijgt, krijg je meer inzichten in de antwoorden op deze vragen. Kijk daarom snel verder wat mensen bij ReviewsBird te vertellen hebben over Kamernet.

Over Kamernet
Kamernet is in 1999 opgericht door Nathan Skwortsow en Rob Koster. Deze studenten waren voor hun studie op zoek naar een kamer, maar merkten dat kamerbureaus en makelaars niet snel genoeg werkten en een omslachtig proces hadden. Hierop besloten ze een website te maken om vraag en aanbod naar elkaar toe te brengen.

De website lanceerde in 2000. In de eerste twee jaar was Kamernet gratis, maar daarna werden er kosten gerekend voor het reageren op kameradvertenties. Wanneer je wilt reageren op een advertentie kun je kiezen om eenmalig te betalen, of om een Kamernet Lidmaatschap te nemen. Hiermee kun je vaker reageren op kamers. Het plaatsen van kameradvertenties wel gratis. In 2008 werd Kamernet overgenomen door Direct Wonen N.V.

Producten en diensten van Kamernet
Met prijsstijgingen die bij de top in de Europese Unie behoren, kan het nog een hele zoektocht zijn om een betaalbare woning te vinden. Wanneer je Kamernet bezoekt word je direct bij aanbiedingen van verschillende kamers en woningen gebracht. Kamernet is gratis, maar om te reageren op een advertentie moet je betalen. Je kunt ook een Kamernet lidmaatschap afsluiten om op meerdere advertenties te kunnen reageren. Kamernet is niet exclusief te gebruiken voor studenten, iedereen kan reageren op advertenties. Bij so

mmige advertenties wordt wel om een bepaalde leeftijdsgroep gevraagd.

Hoe werkt Kamernet?
Kamernet is actief in het gehele land en niet gebonden aan studentensteden zoals Nijmegen, Utrecht of Amsterdam. Het aantal beschikbare woningen kan natuurlijk wel verschillen per regio waar je zoekt. Als we naar de voorraad beschikbare woningen per regio kijken, zien we dat dit nogal kan verschillen per regio.

Je kunt zoeken met behulp van een kaart of de resultaten in een lijst weergeven. Je hebt de mogelijkheid om filters toe te passen op je zoektocht. Denk hierbij aan een maximale prijs, type woning, of aantal vierkante meter.

Wil jij jouw lidmaatschap bij Kamernet opzeggen? Dan kun je dit doen door in te loggen en bij ‘mijn account’ opzeggen te selecteren. Doe dit minimaal een dag voordat het abonnement verlengd wordt, anders zit je er weer even aan vast.

Klachten, complimenten of tips voor Kamernet
Heb jij je woning gevonden via Kamernet? Ben je tevreden geweest over het verloop van je zoektocht, of konden er zaken beter gaan? Is Kamernet het waard? Graag horen we jouw mening met alle details terug in je beoordeling. Door een review van jouw ervaringen met Kamernet te plaatsen, help je andere woningzoekers naar de beste hulpmiddelen voor hun zoektocht. Zo kunnen we elkaar een beetje helpen in tijden van woningnood.