7.5

DuckTypen
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

7.6
Productkwaliteit en Garantie
7.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
7.6
Reputatie
7.6
Innovatie en Duurzaamheid

DuckTypen

DuckTypen is een educatief bedrijf dat kinderen en volwassenen spelenderwijs leert blind typen. De cursus bestaat uit ruim 200 spelletjes en leeroefeningen, opgezet met erkende typedocenten en gedoceerd met een beproefde methodiek. DuckTypen kan worden gespeeld door kinderen vanaf 7 jaar en is ook geschikt voor volwassenen die willen leren blindtypen. Ze bieden online typecursussen aan waarbij de deelnemers door het spelen van games sneller en efficiënter leren typen. Na succesvolle afronding krijgen de deelnemers een typediploma. Voor meer informatie over hun diensten en reviews kan men terecht op de website DuckTypen.nl.

Wat zeggen de reviews?

DuckTypen wordt geprezen om de kwaliteit van het product, duidelijk curriculum, en gebruiksvriendelijkheid, evenals de garantie die extra zekerheid biedt. Het ondersteuningsteam krijgt lof voor hun efficiënte en klantvriendelijke service, maar er zijn klachten over een gebrek aan follow-up en langere wachttijden bij klachtenafhandeling. Het spelletjesgedeelte van het merk wordt geroemd om zijn aantrekkelijke vormgeving, maar er zijn verbeterpunten nodig voor de kwaliteit en service. Ondanks enkele klachten heeft DuckTypen een goede reputatie op het gebied van design en wordt innovatie en duurzaamheid getoond in het brede scala aan vermakelijke videospelletjes, innovatieve concepten en aandacht voor duurzaamheid door milieuvriendelijke materialen te gebruiken.

Productkwaliteit en Garantie

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Duidelijk curriculum en gemakkelijk te volgen"
De kwaliteit van het product wordt geprezen vanwege het duidelijke curriculum en de gebruiksvriendelijkheid. De garantie wordt als een pluspunt gezien, waarbij klanten extra zekerheid krijgen bij aankoop.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Snelle en geduldige ondersteuningsteam"
Het ondersteuningsteam krijgt lof voor hun snelle en geduldige aanpak bij het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen. Dit zorgt voor een efficiënte en klantvriendelijke service. Echter, sommige klanten hebben geklaagd over een gebrek aan follow-up en langere wachttijden bij het afhandelen van klachten.

Reputatie

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Aantrekkelijk vormgegeven spelletjes gedeelte"
Het spelletjes gedeelte van het merk wordt geprezen om zijn aantrekkelijke vormgeving. Er zijn echter klachten over de klantenservice en de betrouwbaarheid van de producten. Over het algemeen heeft het merk een goede reputatie op het gebied van design, maar er zijn verbeterpunten nodig voor de kwaliteit en service.

Innovatie en Duurzaamheid

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Vermakelijke videospelletjes"
Innovatie en duurzaamheid komen tot uiting in het brede scala aan vermakelijke videospelletjes die worden aangeboden. De spellen tonen creativiteit en originaliteit, waardoor spelers worden uitgedaagd en geïnspireerd. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan duurzaamheid door bijvoorbeeld het gebruik van milieuvriendelijke materialen in de productie van de games. Hoewel sommige spellen nog verbetering kunnen gebruiken op het gebied van duurzaamheid, zijn de innovatieve concepten zeker een pluspunt.