Belevenissen reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Belevenissen.nl

Cadeaus

uitgeven waren voornamelijk religieuze rituelen die werden gedaan door de romeinen of germanen. Zo vierden de romeinen elke 17 december een feest en zo eerden zij Saturnus, de god van de landbouw, met offeringen. Ook de germanen deden hetzelfde op 21 december en gaven offeringen in de naam van de Zonnewende.

Waarschijnlijk namen christenen het over van deze twee eeuwenoude beschavingen. Christenen vieren namelijk elk jaar de geboorte van Jezus en daarom delen zij op deze dag verschillende cadeaus uit aan geliefden en familie. Tegenwoordig geven we elkaar ook cadeau’s om verschillende redenen!

Wilt u toevallig iemand verrassen met een leuk cadeau? Maar wat voor cadeau geeft u iemand nou? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende websites die leuke cadeaus aanbieden.

Over Belevenissen

Belevenissen.nl werd opgericht door twee voormalige studenten in 2006. Deze twee studenten waren altijd op zoek naar leuke ervaringen en daarom kwamen zij op het idee om een website te starten voor het schenken van cadeaus.

Als iemand eindelijk jarig is mag diegene wel wat verwachten van zijn familie en geliefden toch? Vandaar belevenissen.nl met als doel om iemand een unieke ervaring te laten beleven op zijn verjaardag! Kijk ook hier voor nog meer reviews over verschillende websites.

Momenteel zijn zij actief in 2 landen en heeft belevenissen.nl een hoofdkantoor in Nijmegen. Toen de voormalige studenten een leuke ervaring zochten op het internet, kwamen zij er meestal niet uit. Daarom streven zij ernaar om van u cadeau een unieke en gemakkelijke ervaring te maken.

Producten en diensten Belevenissen

Belevenissen.nl biedt verschillende cadeau tips aan op de website. U kunt namelijk eerst kiezen voor wie het cadeau bestemd is en daarna moet u ook kiezen in welke categorie u een cadeau wilt organiseren voor de persoon.

Er zijn verschillende Thema’s beschikbaar zoals actie en sensaties, bijzondere UIT-stapjes, verrassend UIT-eten, super romantisch, uniek overnachten en belevenis naar keuze. Ook vindt u verschillende feestdagen en gelegenheden waar u uit kunt kiezen zoals verjaardag, huwelijk, geslaagd, afscheid en nog veel meer.

Op de website kunt u bijvoorbeeld kiezen uit belevenissen zoals stuntvlucht met professionele piloot, overnachting in een voormalig fort of Mercedes AMG GT experience en nog veel meer. Elk belevenis heeft zijn eigen prijskaartje en geldt meestal voor 1 persoon. U plaatst eenvoudig uw bestelling en betaald vervolgens met één van de betaalmethodes.

Complimenten, klachten of tips voor Belevenissen

Heeft u toevallig een belevenis geboekt voor uw aanstaande partner?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een stuntvlucht voor u beste vriend geboekt? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Belevenissen.nl willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Belevenissen.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review