Belevenissen.nl

Alle reviews

Belevenissen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo IJzersterke geschenken
IJzersterke geschenken

Het aanbod aan relatiegeschenken is de laatste jaren sterk gegroeid en daardoor is het er niet makkelijker op geworden om originele cadeaus te vind...

Logo CoolGift
CoolGift

Vind jij het ook zo moeilijk een leuk cadeautje uit te zoeken voor je partner, vriend of vriendin? Te oud om je vader een zelfgemaakte tekening te ...

Logo GiftForYou
GiftForYou

Ben je opzoek naar een leuke gift, misschien voor jezelf of juist voor iemand die het zeker verdient? Misschien heb je dan wel eens overwogen om ee...

Logo CanvasWinkel.nl
CanvasWinkel.nl

 Als je een saaie muur wilt opvrolijken heb je heel veel keuze. Misschien kies je wel voor een behangetje, ga je zelf aan de slag met of een m...

Belevenissen.nl

Cadeaus uitgeven waren voornamelijk religieuze rituelen die werden gedaan door de romeinen of germanen. Zo vierden de romeinen elke 17 december een feest en zo eerden zij Saturnus, de god van de landbouw, met offeringen. Ook de germanen deden hetzelfde op 21 december en gaven offeringen in de naam van de Zonnewende.

Waarschijnlijk namen christenen het over van deze twee eeuwenoude beschavingen. Christenen vieren namelijk elk jaar de geboorte van Jezus en daarom delen zij op deze dag verschillende cadeaus uit aan geliefden en familie. Tegenwoordig geven we elkaar ook cadeau’s om verschillende redenen!

Wilt u toevallig iemand verrassen met een leuk cadeau? Maar wat voor cadeau geeft u iemand nou? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende websites die leuke cadeaus aanbieden.
 
Over Belevenissen 
Belevenissen.nl werd opgericht door twee voormalige studenten in 2006. Deze twee studenten waren altijd op zoek naar leuke ervaringen en daarom kwamen zij op het idee om een website te starten voor het schenken van cadeaus. 

Als iemand eindelijk jarig is mag diegene wel wat verwachten van zijn familie en geliefden toch? Vandaar belevenissen.nl met als doel om iemand een unieke ervaring te laten beleven op zijn verjaardag! Kijk ook hier voor nog meer reviews over verschillende websites.
 
Momenteel zijn zij actief in 2 landen en heeft belevenissen.nl een hoofdkantoor in Nijmegen. Toen de voormalige studenten een leuke ervaring zochten op het internet, kwamen zij er meestal niet uit. Daarom streven zij ernaar om van u cadeau een unieke en gemakkelijke ervaring te maken.

Producten en diensten Belevenissen
Belevenissen.nl biedt verschillende cadeau tips aan op de website. U kunt namelijk eerst kiezen voor wie het cadeau bestemd is en daarna moet u ook kiezen in welke categorie u een cadeau wilt organiseren voor de persoon.

Er zijn verschillende Thema’s beschikbaar zoals actie en sensaties, bijzondere UIT-stapjes, verrassend UIT-eten, super romantisch, uniek overnachten en belevenis naar keuze. Ook vindt u verschillende feestdagen en gelegenheden waar u uit kunt kiezen zoals verjaardag, huwelijk, geslaagd, afscheid en nog veel meer. 

Op de website kunt u bijvoorbeeld kiezen uit belevenissen zoals stuntvlucht met professionele piloot, overnachting in een voormalig fort of Mercedes AMG GT experience en nog veel meer. Elk belevenis heeft zijn eigen prijskaartje en geldt meestal voor 1 persoon. U plaatst eenvoudig uw bestelling en betaald vervolgens met één van de betaalmethodes. 

Complimenten, klachten of tips voor Belevenissen
Heeft u toevallig een belevenis geboekt voor uw aanstaande partner?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een stuntvlucht voor u beste vriend geboekt? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Belevenissen.nl willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Belevenissen.nl