Zorg en Zekerheid

Alle reviews

Zorg en Zekerheid

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Zorg en Zekerheid

Het hebben van een basis ziektekosten verzekering is verplicht in Nederland. De dekking en de premie van de  basis zorgverzekering wordt door de Overheid vastgesteld. Veel mensen denken daarom dat het niet uitmaakt waar ze hun verzekering afsluiten omdat het toch allemaal hetzelfde is. Toch is dit niet helemaal waar. De verschillen zijn te vinden in de aanvullende verzekeringen, het eigen risico en collectiviteitskortingen. En natuurlijk in de persoonlijke service. Daarom hebben wij op onze vergelijkingssite ReviewsBird.nl ook verschillende ziektekostenverzekeringen opgenomen. Zorg en Zekerheid is daar één van.  Op onze site vind u geen inhoudelijke informatie over welke kosten gedekt zijn en de verschillende keuzes in aanvullende pakketten, maar draait alles om de persoonlijke ervaringen van de verzekerden, mensen zoals u en ik! Lees hier de beoordelingen van andere mensen over Zorg en Zekerheid of laat zelf uw review achter. 

Over Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid bestaat al bijna 200 jaar en heeft dus veel ervaring op het gebied van zorginkoop en ziektekostenverzekeringen. In de 18e eeuw ontstonden er verenigingen van bepaalde beroepsgroepen (gildes), waar leden terecht konden voor financiële medische hulp. Een lange tijd waren de ziekenfondsen per beroepsgroep actief. In het begin van de 20ste eeuw begon de Overheid zich met de verzekeraars te bemoeien, want er waren veel klachten en misstanden. Zorg en Zekerheid was ook zo’n beroepsverzekeraar.  Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog werd in Duitsland en niet lang daarna ook in Nederland het Ziekenfonds ingevoerd. Dit betekende dat iedereen met een loon onder een bepaalde grens verplicht ziekenfonds verzekerd moest worden. De ziekenfondsen gingen per regio werken. In 1965 werd de Ziekenfondswet ingevoerd. In 2006 kwam de ziekenfondswet te vervallen voor de Basis Zorgverzekering, waardoor het verschil tussen particulier en ziekenfondsverzekeringen kwamen te vervallen. Zorg en Zekerheid heeft veel oude verzekeraars overgenomen en is nu een van de grootste basisverzekering maatschappijen in Nederland. Het hoofdkantoor zit in Leiden en ondanks dat ingezetenen van heel Nederland welkom zijn, is het nog steeds een regio georiënteerde ziektekostenverzekering.

Producten en Diensten van Zorg en Zekerheid
Zoals gezegd is Zorg en Zekerheid uitvoerder van de wettelijke zorgverzekering. Net zoals bij alle andere zorgverzekeraars heeft ook Zorg en Zekerheid verschillende collectieve ziektekostenverzekeringen voor haar klanten, en verschillende aanvullende verzekeringen. De verzekeringsmaatschappij is ondanks haar lange historie zeker met zijn tijd mee gegaan en via een speciale App voor haar verzekerden hebben deze laatste snelle toegang tot het vergoedingensysteem, een overzicht van de door hun ingediende schades, premiebetalingen enzovoort. Met dezelfde App kunnen ook rekeningen ingediend worden en vragen gesteld worden aan medische experts

Complimenten, Klachten en Tips over Zorg en Zekerheid
Bent u verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Of misschien bent u bij deze verzekeraar verzekerd geweest? Graag horen wij van u wat uw ervaringen zijn met deze maatschappij. Werkte de App goed? Is deze klantvriendelijk of heb je er een hele studie voor nodig om de App te begrijpen. Wat vind u van de service?  Zowel uw positieve als negatieve ervaringen zijn welkom op onze reviewsite ReviewsBird.nl