Promovendum reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

Promovendum

Op zoek naar een verzekering? Promovendum is een online assurantiekantoor wat verschillende soorten verzekeringen verkoopt. Het aparte aan Promovendum is dat ze alleen hoogopgeleiden (MBO niveau of hoger) als hun klanten willen.

Bij ReviewsBird draait alles om de klantenservice en tevredenheid. Daarom accepteren wij geen aangeleverde artikelen of recensies van het bedrijf zelf, maar vragen wij onze bezoekers om hun persoonlijke review achter te laten. Eerlijke onafhankelijke klantbeoordelingen zijn nog altijd de beste manier om een goed beeld te vormen over een bepaald bedrijf. Wilt u ook uw ervaring met ons delen? Het enige wat wij van u vragen is om uw email adres en uw naam achter te laten. Uiteraard blijven deze gegevens bij ons in het bezit en zullen wij deze nooit uit handen geven aan derden, waardoor uw privacy gewaarborgd is.

Over Promovendum

Promovendum is een online assurantiekantoor wat zich gespecialiseerd heeft in het online verkopen van verschillende verzekeringen en diensten, maar alleen aan hoger opgeleiden. Uit onderzoek is gebleken dat hoger opgeleiden (MBO-2 niveau en hoger) minder schade veroorzaken dan mensen met een lagere opleiding. Hoger opgeleiden hebben over het algemeen een hoger inkomen en een betere gezondheid dan laagopgeleiden of mensen met een minimum inkomen. Door deze hoger opgeleiden in een collectieve verzekering onder te brengen kunnen daarom significante kortingen worden gegeven. Om het schuldgevoel over de aangebrachte scheiding tussen arm en rijk af te kopen beloofd het bedrijf een deel van de winst over te maken naar goede doelen in arme landen.

Producten en diensten van Promovendum

Bij Promovendum kunnen hoger opgeleide mensen terecht voor het afsluiten van allerlei soorten verzekeringen. Uiteraard is er een zorgverzekering met verschillende aanvullende ziektekostenverzekeringen, maar ook een brandverzekering, autoverzekering, kostbaarhedenverzekering annuleringsverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen en zelfs een hypotheek aanvragen. Er is ook een autoverzekering en een alarmnummer dat u kunt bellen wanneer u pech heeft en hulp nodig heeft.

Op de website wordt een goed overzicht gegeven van de verzekeringspakketten en een uitleg gegeven over de werkwijze van Promovendum. U kunt zelf uw premie berekenen aan de hand van een premieberekeningsmodel, maar u kunt ook 24 uur per dag contact opnemen met een van de medewerkers om daar uw vragen te stellen. Er is ook een rubriek met handige informatie over bijvoorbeeld de APK-keuring van uw voertuig, wat te doen wanneer u een lege accu heeft enzovoort. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met een postadres in Dordrecht. Er is geen bezoekadres aanwezig.

Complimenten, Klachten en Tips over Promovendum

Alhoewel het misschien vreemd overkomt dat zogenaamde laagopgeleide mensen bij dit assurantiekantoor geweigerd worden, toch is dit niet in strijd met de wet. En uit de statistieken blijkt inderdaad dat laagopgeleide mensen vaak ook minder gezond leven en meer verzekeringsschade hebben. Heeft u ervaring met Promovendum? Heeft u een verzekering afgesloten of bent u vanwege uw opleiding of inkomen geweigerd? Wat vind u van de hulpvaardigheid van de medewerkers? De premie en de dekking? Wij horen graag van u wat uw verhaal is. Laat hier uw review achter zodat andere mensen kunnen lezen wat u is overkomen. Natuurlijk zijn behalve negatieve ervaringen ook uw positieve ervaringen van harte welkom!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
de Lange 1 jaar geleden
10
Ik heb onlangs meerdere verzekeringen afgesloten bij Promovendum en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben met hun service. De premies zijn zeer betaalbaar en ik vind het geweldig dat ze spec...

Alle reviews ( 1 )

Verzekeringsservice voor Hoger Opgeleiden: Mijn Ervaring Met Promovendum

Ik heb onlangs meerdere verzekeringen afgesloten bij Promovendum en ik kan zeggen dat ik erg tevreden ben met hun service. De premies zijn zeer betaalbaar en ik vind het geweldig dat ze specifieke verzekeringspakketten aanbieden voor hoger opgeleiden zoals ik. Wat mij vooral is opgevallen, is de efficiëntie van hun klantenservice. Ik had wat vragen over mijn polissen en belde hen op voor hulp. Ze waren in staat om al mijn vragen direct te beantwoorden en namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Het was een stressvrije ervaring die me veel vertrouwen gaf in het bedrijf. Eén ding dat ook indruk op me maakte, was hoe innovatief Promovendum is als verzekeringsmaatschappij. Ze gebruiken moderne technologieën om hun processen soepeler te laten verlopen, waardoor er minder bureaucratische rompslomp nodig is bij het afsluiten of wijzigen van polissen. Al met al zou ik Promovendum zonder aarzelen aanbevelen aan iedereen die naar een goede én betaalbare verzekeringsprovider zoekt!

d
de Lange 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review