Promovendum

Alle reviews

Promovendum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Promovendum

 

 

Op zoek naar een verzekering? Promovendum is een online assurantiekantoor wat verschillende soorten verzekeringen verkoopt. Het aparte aan Promovendum is dat ze alleen hoogopgeleiden (MBO niveau of hoger) als hun klanten willen. 

Bij ReviewsBird.nl draait alles om de klantenservice en tevredenheid. Daarom accepteren wij geen aangeleverde artikelen of recensies van het bedrijf zelf, maar vragen wij onze bezoekers om hun persoonlijke review achter te laten. Eerlijke onafhankelijke klantbeoordelingen zijn nog altijd de beste manier om een goed beeld te vormen over een bepaald bedrijf. Wilt u ook uw ervaring met ons delen? Het enige wat wij van u vragen is om uw email adres en uw naam achter te laten. Uiteraard blijven deze gegevens bij ons in het bezit en zullen wij deze nooit uit handen geven aan derden, waardoor uw privacy gewaarborgd is. 

Over Promovendum
Promovendum is een online assurantiekantoor wat zich gespecialiseerd heeft in het online verkopen van verschillende verzekeringen en diensten, maar alleen aan hoger opgeleiden. Uit onderzoek is gebleken dat hoger opgeleiden (MBO-2 niveau en hoger) minder schade veroorzaken dan mensen met een lagere opleiding. Hoger opgeleiden hebben over het algemeen een hoger inkomen en een betere gezondheid dan laagopgeleiden of mensen met een minimum inkomen. Door deze hoger opgeleiden in een collectieve verzekering onder te brengen kunnen daarom significante kortingen worden gegeven. Om het schuldgevoel over de aangebrachte scheiding tussen arm en rijk af te kopen beloofd het bedrijf een deel van de winst over te maken naar goede doelen in arme landen. 

Producten en diensten van Promovendum
Bij Promovendum kunnen hoger opgeleide mensen terecht voor het afsluiten van allerlei soorten verzekeringen. Uiteraard is er een zorgverzekering met verschillende aanvullende ziektekostenverzekeringen, maar ook een brandverzekering, autoverzekering, kostbaarhedenverzekering  annuleringsverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen en zelfs een hypotheek aanvragen. Er is ook een autoverzekering en een alarmnummer dat u kunt bellen wanneer u pech heeft en hulp nodig heeft. 

Op de website wordt een goed overzicht gegeven van de verzekeringspakketten en een uitleg gegeven over de werkwijze van Promovendum. U kunt zelf uw premie berekenen aan de hand van een premieberekeningsmodel, maar u kunt ook 24 uur per dag contact opnemen met een van de medewerkers om daar uw vragen te stellen. Er is ook een rubriek met handige informatie over bijvoorbeeld de APK-keuring van uw voertuig, wat te doen wanneer u  een lege accu heeft enzovoort. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met een postadres in Dordrecht. Er is geen bezoekadres aanwezig. 

Complimenten, Klachten en Tips over Promovendum
Alhoewel het misschien vreemd overkomt dat zogenaamde laagopgeleide mensen bij dit assurantiekantoor geweigerd worden, toch is dit niet in strijd met de wet. En uit de statistieken blijkt inderdaad dat laagopgeleide mensen vaak ook minder gezond leven en meer verzekeringsschade hebben. Heeft u ervaring met Promovendum? Heeft u een verzekering afgesloten of bent u vanwege uw opleiding of inkomen geweigerd? Wat vind u van de hulpvaardigheid van de medewerkers? De premie en de dekking? Wij horen graag van u wat uw verhaal is. Laat hier uw review achter zodat andere mensen kunnen lezen wat u is overkomen. Natuurlijk zijn behalve negatieve ervaringen ook uw positieve ervaringen van harte welkom!