OHRA

Alle reviews

OHRA

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

OHRA

Het is voor veel mensen lastig om te bepalen welke verzekeraar ze moeten kiezen. Er zijn eindeloos veel opties en je wil graag de beste service, ervaring en dekking, welke verzekeraar moet je kiezen?! Heb jij wel eens een verzekering afgesloten met OHRA dan willen we je vragen je ervaring met ons te delen. Door het lezen van andermans ervaring kunnen anderen namelijk een betere en weloverwogen beslissing voor het afsluiten van hun verzekering. 

OHRA is een verzekeraar die al heel wat jaren meedraait en als doel heeft om duidelijke verzekeringen aan te bieden zonder poespas. Ze noemen dit verzekeren zonder 'Paarse krokodil'. Je kunt hier terecht voor zorgverzekeringen en verzekeringen voor thuis en onderweg, maar ook voor Spaar- en Beleggingsrekeningen.

Heb jij ervaring met de service en producten van OHRA dan willen we je vragen om die ervaring met ons te delen. Hiermee help je anderen die op zoek zijn naar de beste verzekeraar voor hun situatie. 

Over OHRA
OHRA bestaat al sinds 1925. De naam is een afkorting van ‘Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren’. OHRA is partner van vele andere verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd, CZ Groep en Nationale-Nederlanden. 

De missie van OHRA is om mensen hun verzekeringen te laten regelen zonder onnodig gedoe. Zo proberen ze de polisvoorwaarden zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te maken en geen ingewikkelde regels toe te voegen. OHRA is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars die samen afspraken maken. Het nakomen van die afspraken word gecontroleerd door de onafhankelijke Stichting Toetsing Verzekeraars. OHRA heeft dan ook het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. 

OHRA biedt zowel schadeverzekeringen als zorgverzekeringen aan die ze zelf hebben ontwikkeld. Bij deze ontwikkeling kijken ze naar de behoeftes in de markt en proberen afspraken te maken met dienstverleners om klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen

Producten en diensten van OHRA
Je kunt bij OHRA verzekeringen afsluiten en Spaar-en beleggingsrekeningen. Zo bieden ze de standaard verplichte aansprakelijkheidsverzekering aan, maar kun je er ook terecht om je inboedel te verzekeren. Ze bieden niet alleen verzekeringen aan voor thuis, maar ook voor onderweg, voor je auto, vakantie, caravan of vouwwagen. Voor een zorgverzekering, ongevallenverzekering en rechtsbijstandsverzekering kun je ook terecht bij OHRA

Als je een verzekering afsluit bij OHRA kun je schade makkelijk online melden en volgen. Als je een zorgverzekering afsluit kun je de OHRA App downloaden waarop je rekeningen snel kunt declareren. Als je een zorgverzekering afsluit kun je daarbij altijd vrij je zorg kiezen. Jij bepaalt dus naar welke arts, ziekenhuis of specialist je gaat. Uiteraard hebben ze meerdere zorgverzekeringen. Als je niet weet welke het beste bij jou past dan kun je op de website naar de ‘Pakketvergelijker’. Hier kun je de verzekeringen tegen elkaar afzetten en kun je makkelijker een keuze maken. 

Ervaringen, klachten en tips over OHRA
Hoe tevreden ben jij met je verzekering van OHRA? Laat ons weten wat jouw ervaring is zodat anderen hier hun keuze op kunnen baseren. Het is beter om onafhankelijke ervaringen te horen van mensen die daadwerkelijk een verzekering bij OHRA hebben afgesloten, dan af te gaan op een ‘mooie’ website. Help ons met jouw ervaring.