de friesland reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

De Friesland

Review van De Friesland

De Friesland is een Nederlandse zorgverzekeraar die al jarenlang actief is op de markt. De verzekeraar biedt verschillende zorgverzekeringen aan voor consumenten en ondernemers. In deze review gaan we dieper in op de verschillende aspecten van De Friesland, zoals de service, de vergoedingen en het aanbod van zorgverzekeringen.

Service

Een goed functionerende klantenservice is essentieel voor een zorgverzekeraar, en De Friesland stelt op dit gebied zeker niet teleur. De klantenservice van De Friesland is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Je kunt zowel telefonisch als via de website contact opnemen met vragen of problemen. De medewerkers van de klantenservice nemen de tijd om je goed te helpen en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent.

“De Friesland heeft de beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ze zijn altijd vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen.” - Anonieme klant

Vergoedingen

Een belangrijk aspect van een zorgverzekering zijn natuurlijk de vergoedingen. De Friesland biedt een ruime keuze aan vergoedingen, zodat je de zorg kunt krijgen die je nodig hebt. De Friesland heeft afspraken gemaakt met zorgaanbieders door heel Nederland, waardoor je altijd bij een zorgverlener in de buurt terecht kunt. Daarnaast worden ook alternatieve geneeswijzen vergoed, wat een groot voordeel is voor mensen die hier gebruik van maken.

Aanbod

De Friesland biedt verschillende zorgverzekeringen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een basisverzekering of een uitgebreide aanvullende verzekering, De Friesland heeft het allemaal. Daarnaast kun je je eigen risico verhogen of verlagen, afhankelijk van je persoonlijke situatie. De Friesland geeft je de vrijheid om zelf je zorgverzekering samen te stellen.

Conclusie

De Friesland is een betrouwbare zorgverzekeraar met een uitstekende service, ruime vergoedingen en een breed aanbod van zorgverzekeringen. Of je nu op zoek bent naar een basisverzekering of juist een uitgebreide aanvullende verzekering, De Friesland heeft voor ieder wat wils. Daarnaast is de klantenservice van De Friesland zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Kortom, De Friesland is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een goede zorgverzekering.

Laat een review achter

Heb jij ervaring met De Friesland? Laat dan een review achter op ReviewsBird. Jouw feedback is waardevol voor andere consumenten die op zoek zijn naar een goede zorgverzekering. Schrijf nu een review en help anderen bij het maken van hun keuze!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review