zandstuve reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

zandstuve

Kamperen is, als onderdeel van een vakantie of geplande dagtrips, een unieke ervaring. De mogelijkheden zijn divers, zoals kamperen in een safaritent of lux kamperen met alle vereiste accommodatie. Online worden wij overspoelt met de diverse kampeeraanbiedingen. Bent u op zoek naar een unieke kampeergelegenheid waar men onbezorgd op vakantie kan? ReviewsBird.nl wilt u een eindje op weg helpen. Op deze site geven vorige klanten hun ervaringen die ze hebben opgedaan met recreatiebedrijven en geven zij daarbij ook beoordelingen!

Over Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve is opgericht door Albert Eshuis in 1968 als camping met een paar plekjes tussen de jeneverbessen in het bos. Dit recreatiebedrijf bestaat momenteel uit 300 toeristische plaatsen, 100 glamping-accommodaties en een personeelsbestand van meer dan 100 medewerkers. Enkele hoogte punten, sinds de oprichting, zijn de ontvangst van het milieubarometerkeurmerk in het jaar 1996. De Zandstuve ontving de eerste bekroning van Eurotop camping in het jaar 2006 en onderging een naamsverandering in 2007 in Kampeerdorp de Zandstuve door Gerdinand en Mariska Eshuis, die het familiebedrijf overnamen. Een jaar na hun aantreden worden de eerste glamping-accommodaties geplaatst. In 2019 werd Kampeerdorp de Zandstuve opnieuw uitgeroepen tot ANWB top camping. In ditzelfde jaar bouwen zij nieuwe privé sanitair units en een accommodatie, genaamd Kasteel Uylenburght.

Producten en diensten van Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze, Overijssel is een 5-sterren camping voor elke leeftijdsgroep. De camping is gelegen in de landelijke omgeving in Hardenberg en biedt ruime kampeerplekken en leuke accommodaties, met accommodaties, zoals een binnen- en buitenzwembad, een grote indoor speeltuin en een spannend animatieprogramma, zelfs in het voor- en naseizoen. Lux kamperen door glamping is ook mogelijk, evenals kindercamping volledig ingericht voor kinderen. De camping beschikt over een binnen- én buitenzwembad met glijbanen. De Zandstuve beschikt over diverse sfeervolle zalen, een groot multifunctioneel theater en een binnenspeeltuin voor kinderen. Alle ruimtes hebben een eigen identiteit en kunnen naar wens worden ingericht. De locatie kan worden gehuurd voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Door ervaren koks wordt de voeding bereidt en mag men vragen naar een buffet, diner of barbecue gecombineerd met één van de vele activiteiten.

Complimenten, klachten en tips voor Kampeerdorp de Zandstuve
Boeken voor een plekje te Kampeerdorp de Zandstuve eveneens de betaling voor het verblijf en service kan online. De beheerders van het kampeerdorp garanderen de klanten een onbezorgde vakantie. Kampeerdorp de Zandstuve is gevestigd aan de Grote Beltenweg 37794 RA Rheeze (Hardenberg). Ze zijn te bereiken via het telefoonnummer 0523 - 26 20 27 en het e-mailadres info@zandstuve.nl. Ook voor klachten! Betalen kan online via de bekende betaalmethoden.

Kampeerdorp de Zandstuve meent maar één doel te hebben en dat is haar bezoekers een onvergetelijke vakantie bezorgen en een uitstekende klantenservice bieden. Hoe vindt u de accommodatie van Kampeerdorp de Zandstuve? Hebt u waar gekregen voor uw geld? Komen zij hun gemaakte afspraken na? Vertel ons op onze website hoe u dit bedrijf heeft ervaren.

Bent u verder benieuwd naar de locatie en wilt u meer weten over zijn dienstverlening en producten? U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site, ReviewsBird.nl, over Kampeerdorp de Zandstuve indien u nog niet bekend bent met Kampeerdorp de Zandstuve.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
de la Rive Box 1 jaar geleden
7.5
Ik heb onlangs een geweldige tijd gehad op Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg. De camping ligt in een prachtige bosrijkgebied en is perfect voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden...

Alle reviews ( 1 )

Geweldig Campingervaring Bij Kampeerderdorp de Zandstuve!

Ik heb onlangs een geweldige tijd gehad op Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg. De camping ligt in een prachtige bosrijkgebied en is perfect voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Het personeel was zeer gastvrij en behulpzaam gedurende mijn hele verblijf. Ze waren continu aanwezig om te helpen bij het opzetten van de tent of het suggereren van activiteiten voor mij en mijn kinderen. De faciliteiten zijn fantastisch, vooral voor kinderen. Er is een zwembad complex met glijbanen, waterstralen, speeltuinen, trampolines en nog veel meer! Er waren ook talloze georganiseerde activiteiten zoals knutselen, sportwedstrijden en dansavonden voor mijn kinderen om van te genieten. Een ander groot pluspunt is dat er diverse eetgelegenheden op het terrein waren die heerlijk eten boden tegen redelijke prijzen. Over het algemeen had ik absoluut geen klachten over Kampeerdorp de Zandstuve. Het was een uitmuntende plek om te kamperen waar iedere persoon zich welkom voelde. Ik beveel deze accommodatie zeker aan als jullie plannnen hebben om naar Overrijsell af te zakken

d
de la Rive Box 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!