Tururi

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tururi

Van het levendige Palermo en de vulkaan Edna tot de Eolische Eilanden; Sicilië is een magische bestemming. Gedurende jaren was Sicilië een verwaarloosd stukje Italië. Reizigers toonden meer interesse voor de klassieke steden zoals Rome, Venetië, Milaan en Firenze. Recent worden toeristen steeds vaker aangetrokken tot haar pittoreske kustlijn en historische steden. Ook de lokale, authentieke, natuurlijke keuken trekt vele geïnteresseerden. Sicilië staat bekend voor haar wijnbouw, olijfgaarden, citrusplantages en visserij. Je kan er genieten van een overheerlijke gelato, caponata, arancini, canolli of een zoet glaasje “Moscato di Pantelleria” of een pittig glaasje Marsala.

Het eiland biedt een variatie aan stranden, bergen en actieve vulkanen. In de winter kan je er zelfs skiën. Archeologische schatten, kathedralen en historische gebouwen getuigen van een rijke geschiedenis. Sicilië herbergde o.a. Romeinen, Arabieren, Spanjaarden, Grieken en Noormannen. De inheemse Sicanen zouden het eiland al sinds 8000 voor Christus bewonen en zouden Sicilië haar naam hebben gegeven.

Over Tururi

Tururi Tours werd opgericht door de Nederlandse Marian en de Siciliaanse Mario. Ze woonden en werkten beiden sinds 10 jaar in Nederland en maakten via Tururi hun droom waar om authentieke rondleidingen in Sicilië te organiseren en zo reizigers een glimp te kunnen laten opvangen van dit authentieke en pure eiland. Ze promoten Tururi als een betrouwbare en professionele reisorganisatie die een onberispelijke, efficiënte Nederlandse organisatie zou combineren met de warmte van de Siciliaanse cultuur. Mario en Marian vinden het belangrijk dat hun rondleidingen respect tonen voor de natuur, de cultuur en de sociale samenhang van het eiland. Ze gaan dan ook op een duurzame en verantwoorde manier te werk zodat het eiland haar unieke identiteit voor toekomstige generaties kan vrijwaren.

Wat heeft Tururi Tours te bieden?

Tururi organiseert verschillende typen rondreizen waaronder o.m. fly en drive-rondreizen, zeiltochten, fietstochten, groepsreizen en hiking in de natuur. Als je dat wenst, kan je ook een reis op maat laten uitwerken, rekeninghoudend met jouw specifieke wensen en behoeften. De accommodaties werden met zorg en aandachte geslecteerd en allen persoonlijk door het Tururi Team bezocht en gekeurd. De nadruk van Tururi ligt op "agriturismo", kleinschalige familiehotels en bed & breakfast faciliteiten. Op hun website worden de verschillend accommodaties gedetailleerd omschreven en kan je via een uitgebreide zoekfunctie snel vinden waarnaar je op zoek bent. Sinds 2012 organiseert de reisorganisator ook rondleidingen in Sardinië. Wanneer je vragen hebt kan je de klantendienst contacteren via het online contactformulier, per telefoon of via email.

Complimenten, klachten en tips voor Tururi Tours

Heb jij al een rondleiding bij Tururi geboekt en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Was je verblijf aangenaam? Waren de accommodaties kwalitatief en proper? Heb je het gevoel dat je écht wel hebt kunnen genieten van authentieke adresjes om te eten, slapen en te bezoeken? Heb jij moeten annuleren of wijzigen en verliep dit probleemloos? Hoe was de animatie? Wat vond je van de gidsen en excursies? Werd je goed over je verblijf geïnformeerd en was alles daar netjes geregeld? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review